szajbna Napisano 8 Sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2023 Witacie. Przywitam się drugi raz ponieważ, pierwsza wiadomość to pewnie gdzieś w dalekim archiwum😀 Długa nie obecność nie spowodowała że zapomniałem jak się jeździ na rowerze, choć muszę przyznać że czasy się zmieniły i rowery też. Według mnie chyba na gorsze, a już na pewno na bardziej leniwe 😜 Obecnie robię upgrejt mojego staruszka który nadal ma się bardzo dobrze ale może się mieć lepiej. Dużo czytam, więc dzięki za wiedzę którą się dzielicie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacca Napisano 18 Września 2023 Udostępnij Napisano 18 Września 2023 Cześć Wszystkim, Wielkie dzięki za skarbnicę wiedzy tutaj! Najpierw sporo poczytałem, teraz czas coś napisać. Trochę pojeździłem "bajkpakingowo" i zamarzył mi się gravel na codzienne przejażdżki asfaltem, szutrem i leśnymi drogami. Tak więc zaczynam nową przygodę z rowerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinusss Napisano 24 Września 2023 Udostępnij Napisano 24 Września 2023 Witam Was serdecznie Mam na imię Paweł i rower był ze mną od dzieciństwa. Ostatnio przybrałem na wadze i staram się zrzucić kilogramów dlatego wziąłem się za jazdę rowerem. Robię około 20 km i bardzo boli mnie d... oraz nadgarstki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuPL Napisano 30 Września 2023 Udostępnij Napisano 30 Września 2023 Witam Wszystkich Mam na imię Michał i jestem na etapie kupowania roweru xD bo 8 lat temu wypadek wyłączył mnie z życia na długi okres ale jestem poskładany i gotowy wrócić do rowerkowania hahaha Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurak Napisano 11 Października 2023 Udostępnij Napisano 11 Października 2023 Witam Tomek z Poznania, trochę śmigam na rowerze Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KriSSo Napisano 24 Października 2023 Udostępnij Napisano 24 Października 2023 Dzień dobry. Mam na imię Krzysztof i jestem na etapie wyboru roweru. Z pomocą forum z pewnością uda mi się wybrać ugrabiony rower. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal88ddz Napisano 2 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2023 cześć, jestem Michał, mieszkam w Dzierżoniowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_balon Napisano 5 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2023 Cześć. Dołączam do grona forum, żeby zasięgnąć opinii starych wyjadaczy na nurtujące mnie pytania. Mam nadzieję zresztą, że nie tylko. Pozdrowienia spod Kielc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bArto1990 Napisano 11 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2023 Cześć Mam na imię Bartek. Dołączam do Was ponieważ chce być mądrzejszy w tematyce rowerowej, oraz zasięgnąć pare porad dot. upgrade roweru oraz przygotowań do maratonów MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buczek1 Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 - Cześć! Mam na imię Paweł. - Cześć, Paweł! - Nie pedałuję od 4 godzin. - Brawo, Paweł! - Czuję, że nie dam rady! To jest silniejsze ode mnie! Muszę się gdzieś przejechać! Ale wrócę, by się przed Wami wygadać. Gdzie byłem i co widziałem. - Na razie, Paweł! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjDario Napisano 19 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2023 Cześć, witam serdecznie wszystkich Z tej strony Darek, na rowerze jeżdżę regularnie dopiero od kilku miesięcy. Śmigam przeciętnie co drugi dzień, tak po 30-50 km (na więcej nie ma czasu przy trójce małych dzieci...). Od niedawna rower Trek FX+ ale już rozglądam się za czymś bardziej terenowym na leśne ścieżki i z pewnością tu znajdę cenne porady! Pozdrawiam z Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szsz Napisano 19 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2023 Siemanko. jestem Marcin i mieszkam w Szwajcarii. Rower jest jednym z moich ulubionych sportów odkąd przestałem z niego regularnie spadać. Ale nie tylko sportem, bo także ulubioną formą komunikacji miejskiej. Od kilku lat, głownie przez to gdzie mieszkam, jeżdżę na rowerze szosowym. Mam też mały kanał na YouTube na który wrzucam również filmy o tematyce rowerowej, w tym vlogi. Na forum jestem od dawna, głównie incognito, ale pomogło mi nie raz przy wyborze roweru lub drobnych naprawach i serwisie, które w miarę możliwości robię sam. No to witajcie! PS. naprawdę fajny / user friendly silnik forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiejosolo5 Napisano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2023 Witam wszystkich, niedawno zapaliłem się do grzebania w rowerze więc planuję zaczerpnąć tutaj trochę wiedzy. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) No to ja się przywitam niestandardowo, bo po bardzo długiej przerwie od forum wczoraj zrobiłem pierwsze 20km. Pierwsze wyjście na rower... po niemal roku. Edytowane 29 Stycznia przez abdesign 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca350 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia Witajcie maniacy. Jestem świerzym emerytem i czepiłem sie roweru. Już zdążyłem sie powymądrzać o Suntourach i zapomniałem o przywitalni. Mam 5 rowerów ale kupiłem tylko jeden Giant Roam 1. Poza tym Giant Talon Giant Syncross i Kross Hexagon i maskotka- Marin sztywny ale za to baaardzo stary i śmieszny bo mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voyager_I Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba82 Napisano 11 Marca Udostępnij Napisano 11 Marca Cześć,mam na imię Jakub, rower to moja pasja, zwłaszcza szosa. Po krótkim epizodzie w Łódzkim "Społem" ciężko jest rozstać się z dwoma kołkami. Pozdrawiam wszystkich rowerowych wariatów i pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 12 Marca Udostępnij Napisano 12 Marca W dniu 29.01.2024 o 11:08, abdesign napisał: No to ja się przywitam niestandardowo, bo po bardzo długiej przerwie od forum wczoraj zrobiłem pierwsze 20km. Pierwsze wyjście na rower... po niemal roku. A co się stało, kontuzja czy wypalenie? Tak wiem, mam zapłon z tym pytaniem po miesiącu :😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dmat Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Hej z tej strony Mateusz, śmigam rowerem od 13 roku życia. Kiedyś miałem tu konto ale już dawno te konto zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca W dniu 12.03.2024 o 22:15, przemeg napisał: A co się stało, kontuzja czy wypalenie? Nie, nie kontuzja ale blisko - zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia @abdesign udanej rekonwalescencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeadlessRider Napisano 4 Kwietnia Udostępnij Napisano 4 Kwietnia Siema, jestem nowy na forum i chciałem się przywitać. Witam wszystkich bardzo serdecznie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_Docent Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Cześć. Jestem Szymon i po bardzo długiej przerwie wracam do jazdy na rowerze. Jestem mocno do tyłu z wiedzą i liczę na to, że dzięki forum szybko ją uzupełnię. Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaledonia Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Witam, Jeżdżę sobie rowerem fitnesowym ( tu w Norwegii zwanym hybrydowym ) na co dzień ( jak nie zasypie śnieg ) zwłaszcza do pracy. Mam staruszka marki Velotech ponad 11 lat, ale się lubimy, regularnie serwisujemy i na razie nie planuję zakupu nowego ( choć myślałam o składaku na wyjazdy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poull Napisano 25 Kwietnia Udostępnij Napisano 25 Kwietnia Dzień dobry.Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi