Artur85 Napisano 31 Maja 2021 Udostępnij Napisano 31 Maja 2021 Cześć! Jestem tu nowy. Na rowerze jeżdżę rekreacyjnie wśród jezior, pól i lasów Pojezierza Drawskiego i miejscowego poligonu :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dario1906 Napisano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2021 Witam wszystkich mam na imię Darek mój rower to Kross level 4.0 Myślę że poznam nowych znajomych i nabiore wiele doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GCh Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 Witam wszystkich. Po dłuższej przerwie z regularnym kręceniem pora wrócić na właściwie rowerowe tory ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2021 W dniu 31.05.2021 o 14:59, Artur85 napisał: Cześć! Jestem tu nowy. Na rowerze jeżdżę rekreacyjnie wśród jezior, pól i lasów Pojezierza Drawskiego i miejscowego poligonu :). Hej ! To Cię tam wytrzęsie o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiTuSqr Napisano 27 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2021 Cześć mam na imię Piotrek - PiTu. Jeżdżę w okolicy Krakowa, bardziej lubię szybsze utwardzone szlaki niż górskie wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzkimisciezkami Napisano 28 Czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2021 Cześć, tu Robert, prowadzę kanał Łódzkimi ścieżkami na YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skilla_zer0 Napisano 11 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2021 Joł. Mam na imię Łukasz. Mieszkam we Wrocławiu. Jeżdżę od dziecka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 16 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Cześć. Zarejestrowałem się pod wpływem chwili, ale forum czytam od długiego czasu i czerpię wiedzę głównie nt. serwisu swoich rowerów. Mam nadzieję, że też będę mógł komuś służyć pomocą. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romio Napisano 25 Lipca 2021 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2021 Cześć, tu Romek, na rowerze prawie od dziecka, kiedys jezdzilem w dualu a teraz po przerwie bardziej enduro, ale rower pozostał Dragstar i Marcok Z150 FR. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimak7 Napisano 1 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i zupełnie od podstaw będę czerpać wiedzę i uczyć się wszystkiego od Was. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pitersonic Napisano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 W dniu 11.07.2021 o 09:09, skilla_zer0 napisał: Joł. Mam na imię Łukasz. Mieszkam we Wrocławiu. Jeżdżę od dziecka. Pozdrawiam Interesujaco tam u Ciebie jest, Wrocław ma duzo sciezek rowerowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarko20 Napisano 9 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2021 Witam serdecznie. Znalazłem tu na forum problem z jakim walczę 😀 Mam nadzieję że się rozwiąże i przy wymianie doświadczeń rozwiążemy jeszcze wiele innych 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanCypis Napisano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2021 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SylwesterQ Napisano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2021 No witam wszystkich zainfekowanych różnorodną manią jazdy na rowerze 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minimaniak Napisano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2021 pozdrawiam wszystkich z mazowieckiego aktualnie Cube reaction Hybrid ktorego jednak chce zamienic na lekkiego full;a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carbonbike Napisano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2021 Cześć. Dolnośląskie. Jeżdżę na hanbike. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignac Napisano 21 Sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2021 Cześć. Jestem tutaj od bardzo dawna. Czas na powitanie w gronie forumowiczów. Pozdrawiam. Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speedwayer Napisano 3 Września 2021 Udostępnij Napisano 3 Września 2021 Cześć! Mariusz z Częstochowy. Mam starsze rowery trekkingowe (Peugeot Geneve, belgijska Norta Rialto i Kross) oraz szosówkę. Planuje kupić konkretnego cross'a i odnowić trekkingi ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raul74 Napisano 8 Września 2021 Udostępnij Napisano 8 Września 2021 Cześć, tu Tomek ze Szczecina jeżdżę po górkach Arkońskich tylko las i teren od 2 miesięcy mam Treka Merlin 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edion Napisano 10 Września 2021 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 Cześć wszystkim. Jestem Tomek, mieszkam pod lasem i często po tym lesie jeżdżę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Storm2021 Napisano 22 Września 2021 Udostępnij Napisano 22 Września 2021 Cześć. Rowerzystą byłem słabym.. Więc można rzec, że to będzie moja pierwsza przygoda.. I.. Szukałem wiele razy porad od jakiego roweru zacząć.. Jednak system ocen w Google jest średni. W zasadzie to bardzo dziwiła mnie ta kwestia, jakby producenci nie chcieli by recenzje się pojawiały.. Tak czy inaczej zamówiłem Storm 5.0 - wiem, że to niskobudżetowa wersja przygody.. No, ale.. Właśnie.. Chciałbym zacząć ja poprawnie. Czy możecie podpowiedzieć na co zwrócić uwagę przy składaniu go? Czy coś dodatkowo zabezpieczyć, przesmarować itp? Jestem początkujący więc proszę o wyrozumiałość. Odnośnie roweru Storm Marathon 5.0 z 2021 jeśli ktoś będzie chciał dopytać za jakiś czas chętnie dam znać - odnośnie eksploatacji, bo tego mi przez wiele miesięcy brakowało i poza jednym youtubem amatorskim ocen nie miała ta firma... Tyle na ten czas.. - odnośnie roweru.. Będę go dopiero składał - póki co dwóch elementów brakuje, bo kurierowi się przesyłka 'otworzyła' i doszedl "wysypany".. Nie mniej sklep zareagował błyskawicznie i zanim zaproponowałem reklamację nadali przesyłkę z częściami. Tyle na ten czas. Jeszcze raz poproszę o uwagi i wskazówki odnośnie modelu i pierwszego zlozenia/regulacji/nadprogramowego sprawdzenia - by mógł pojeździć trochę dłużej niż kilka sezonów. No i.. Witam w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 5 Października 2021 Udostępnij Napisano 5 Października 2021 O dopiero znalazłem ten temat. Forum czytam od maja ale dopiero w sierpniu założyłem konto. Właściwie w tym roku zacząłem jeździec na rowerze, w maju. Pierwszy rower to MTB Northtec Viking DR. A z okazji, że jestem typem grzebiącym to już po miesiącu (z pomocą też tego forum) zmieniłem cały napę. Teraz mam korbę 42/34/24 xt M780, przerzutka tył x3 Deore M6000 tył też M6000 x10 SGS, manetki SLX, od razu tłumacząc dziwny dobór jestem z Mazowsza :P, powinienem był kupić rower fitness ale się nie znałem kompletnie na niczym. Mam teraz ochotę w ramach eksperymentu zapakować sztywny widelec na przód starając się zniwelować różnice długości między amortyzatorem a sztywnym używając zewnętrznej miski steru. Rower wszedł, kilometrów nabiłem już ponad tysiąc. Na początku trasy 10-15km były długie, ciężkie i bolesne. Teraz standardowo robię 30-50 3/4 razy w tygodniu lżejszy o 15kg. Spodobało mi się jeżdżenie na szosie więc się w taką wyposażyłem i w sierpniu dołączył do mnie Scott Addict 10. Na końcu ze względu na krótkie dni (jeżdżę głównie wieczorami) doszedł trenażer, który męczę od tygodnia z kawałkiem i mam zamiar używać całą jesień i zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr84x Napisano 17 Października 2021 Udostępnij Napisano 17 Października 2021 Cześć Forum przeglądam długo pora było się zarejestrować Szajba rowerowa od 2019 tak troszkę bardziej po przesiadce z kompów Posiadam Rockridera 560S, Tribana 500 FB i starego Kellysa Vipera 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skynet Napisano 24 Października 2021 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 (edytowane) Cześć! Mam na imię Olgierd, mieszkam we Wrocławiu ale pochodzę z Kotliny Kłodzkiej, dokładnie z Międzygórza. Ponieważ - jak zapewne wiecie - rozwinęła się tam sieć singletrack'ów + na Czarnej Górze jest piękny Bike Park i trasy downhill, mocno wkręciłem się w temat. Aktualnie posiadam Giant'a Thalon 3, ale już rozglądam się za jakimś full'em - to będzie Giant Trance X, albo Giant Reign. Mam nadzieję wiele się od Was nauczyć, a może i ja będę mógł służyć jakąś radą. Witam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na trasach! 🙂 Edytowane 24 Października 2021 przez Skynet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kong12 Napisano 30 Października 2021 Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Witam. Nazywam się DamianJeżdzę dopiero od tego sezonu . Leciwym rowerem Holenderskim Pochodzę z Podkarpacia moje tereny bardzo górzyste . Pozdrawiam maniaków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi