franek1709 Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Witam wszystkich. Taka sytuacja... Chcesz poczytać forum, które od czasu do czasu przeglądasz i dowiadujesz się, że jesteś zablokowany. Żebym jeszcze kogoś obrażał, wszczynał awantury itp. Ale nie. Zasadniczo to nawet nie pamiętałem, że się kiedyś zarejestrowałem Dopiero z komentarzy pod filmem na kanale SB dowiedziałem się o całej awanturze. Postanowiłem więc przenieść się tutaj. Ze względu na ograniczoną ilość czasu tutaj też raczej nie będę zarzucał was milionem postów w każdej sprawie. Czasem jednak się pewnie odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, franek1709 napisał: jesteś zablokowany Cześć. Nie jesteś sam. Jest tu więcej ludzi z tamtego forum. Moje zdanie jest takie ,że sam właściciel forum szajbajk pokazał klasę niższą niż mu się wydaje. Jakim trzeba być człowiekiem, żeby nie mieć odwagi do napisania posta do ogółu , że jutro zamykamy. Nie będę płakał po zamknieciu jego forum ,choć jest trochę żal. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo.k Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Ja również nie przywitałem się na forum co niniejszym w końcu czynię Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć i czołem! Pogadałem forumrowerowe.org już od dłuższego czasu, ale pewna "akcja" zachęciła mnie do dołączenia do grona użytkowników. Będę czerpał z waszej wiedzy i doświadczenia, a tam gdzie będę mógł sam się czymś podzielić, to chętnie się udzielę. Pozdrawiam! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Co tu dużo pisać. Witam Wszystkich gorąco w te zimne dni. Pozdro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eziemniak Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Witam wszystkich jestem Ziemniak. Forum od jakiegoś czasu śledzę wiec postanowiłem się przywitać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvvv Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Cześć, witam wszystkich! Od zeszłego roku mocniej zainteresowałem się tematem rowerów, nabyłem nowy sprzęt i jeżdżę rekreacyjnie po okolicy. Byłem na innym forum, jak wielu znalazłem się tutaj Wszystkiego dobrego w nowym roku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strek Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Witam wszystkich. Umarł król...niech żyje król. Szczęśliwego rowerowego roku dla wszystkich!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll2 Napisano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No to i ja się tu oficjalnie przywitam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mareq_BB Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Dołączam do licznie powiększającego się grona . Może tutaj znajdę nowy dom . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaroYarecki Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, dołączyłem dziś do forum, pozdrawiam i Szczęśliwego, Nowego Roku, bardzo rowerowego, ma się rozumieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 16 godzin temu, Strek napisał: Umarł król...niech żyje król. Helo , bardzo ciepło nas tu przyjęli. Jak fajnie widzieć kolejnych ze starej gwardii( @Mareq_BB, @pawelll2, @Strek) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubinnn Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Parę postów już napisałem, może bym się w końcu przywitał... Dzień dobry wszystkim. Wyłamuję się z obecnego trendu - nie przyszedłem z wiadomego forum Jestem Kuba, jeżdżę obecnie tylko na szosie, ale mam też starego trekkinga, który czeka na gruntowny remont. Raczej interesuje mnie długodystansowa turystyka rowerowa niż wyścigi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giovanni_Cigno Napisano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Cześć, są tu jacyś miłośnicy rowerów? Czołem drogie rowerzystki i pewnie również nietani kolarze! Wielbiciele wszelakiej maści dwóch kółek. Rozsiądę się tu w kącie i będę przyglądał z ciekawością. Dla emigrantów z wiadomego innego, zamkniętego nagle acz niespodziewanie forum, przedstawiam się jeszcze dodatkowo: to ja, Łabędź. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica, z tej strony ojciec Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Żartowałem. Edytowane 6 Stycznia 2021 przez unknow01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Kolega ledwo wszedł, a chyba już chce wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unknow01 Napisano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Kolego próbowałem edytować wpis ale już nei mogłem, postarałęm Ci się wyjaśnić do czego to nawiązywało, nie wiem jak na tym forum należy postępować, czy jest więcej zwolenników TVN, czy TVP .. Te same wpisy będa inaczej zrozumiane przez podzielone społeczeństwo, antomiast zauważyłem ,że temat polityczny newet tutaj nie wypalił, więc nie idźmy tą drogą ... Aczkolwiek, nie ukrywam , że polityką się interesuję pozdr. Edytowane 7 Stycznia 2021 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Witam wszystkich forumowiczów, podobnie jak większość ostatnio zarejestrowanych przybyłem ze znanego forum na s Jeżdżę na przerobionym tribanku RC 100 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 11 godzin temu, Dziaku napisał: Witam Elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zigfir Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 (edytowane) W sumie to ja też faux pa popełniłem i się nie przywitałem wcześniej. Cześć! Edytowane 8 Stycznia 2021 przez Zigfir 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 Siema wszystkim. Tak jak wielu ostatnich jestem uchodźcą Siedzę sobie w szwecji, jestem elektro-mechanikiem. Spawam, naprawiam elektronikę, ale raczej w przemyśle, grubsze tamty jakieś sterowania silnikami wózków widłowych, jakieś sterowniki PLC duże silniki elektryczne. Ale zdarzają się też dla odprężenia jakieś naprawy wzmacniaczy domowych i samochodowych. Jeżdżę na starym Cannondalem Synapse chyba z 2009 roku. Znaczy się, ja jeżdżę, a on skrzypi : ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoo Napisano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 cześć, w tym sezonie zacząłem jeździć trochę więcej niż zazwyczaj, pewnie na razie więcej będę czytał, ale z czasem może i komuś będę mógł pomóc pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tmax72 Napisano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Witam:) Myślałem, że znowu gdzieś napisałem, że cos jest "do dupy" i dostałem bana na SB a tu taki klops:))) Pytam więc znowu: Czy Kellys dalej na lawecie do lasu jeździ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi