pchemski Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Cześć wszystkim... już myślałem że tylko mnie tak brutalnie potraktowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 (edytowane) 8 godzin temu, Accent_Szaj napisał: Witam uciekinierów Nie czuję się uciekinierem, bardziej jak dziecko wylane z kąpielą. Nie wiem kompletnie o co poszło. Wójt z sołtysem się poróżnił a wypędzono całą wioskę bez obwieszczenia i słowa informacji. Edytowane 1 Stycznia 2021 przez abra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 (edytowane) https://www.facebook.com/danielskiszajbajk/posts/1005160593309322 + do tego komentarze pod ostatnimi filmami na YT. Poszło o szajbazę i dogadywanie się z moderatorami. Póki co wygląda to bardzo słabo, aczkolwiek przyznajmy szczerze, że mamy film Szaja o jednym i sporo tłumaczeń innych o reszcie bez jego wypowiedzi na ten temat. Ja tam wierzę jednak byłym moderatorom, bo Szajbajk już wcześniej miał dziwne akcje typu wywalenie grupy na FB, tymczasowe zawieszanie kanału "bo foch" itd. Dzisiaj piszę tam z formularza kontaktowego żądanie (tak, żądanie, bo łaski nie robi mi nikt) usunięcia konta z forum. W porównaniu do moderacji czy wielu innych aktywnych użytkowników nie zrobiłem tam nic, a i tak człowiek jest wkurzony. Nigdy więcej wspierania społęczności budowanej na jakiejś marce osobistej, bo o ile społeczność może być super, o tyle tej marce może coś odwalić. EDIT: Może by to wydzielić jako osobny temat w stosownym dziale? Edytowane 1 Stycznia 2021 przez lukasamd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 2 godziny temu, lukasamd napisał: Może by to wydzielić jako osobny temat w stosownym dziale? No właśnie. Jest tu taki dział? Na SB były "Luźne gatki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 5 godzin temu, lukasamd napisał: Może by to wydzielić jako osobny temat w stosownym dziale? Ok. Właśnie zrobiłem nowy temat, na zasadzie pogaduchy Możemy tam pogadać o tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZieleniakRM Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Widzę że temat szaja jest tu urabiany Ja przypadkiem dowiedziałem się z "wykopu" że poszło o szajbazę, i zablokowali nawet tych co ani słowem nie napisali o tym. No i padłem ofiarą tego polowania na czarownice. Jakoś nie dawno chciałem odwiedzić forum szaj. a tu... "nie masz praw przeglądania tej strony", ki czort? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Przeczytałem tą korespondencję i mam ambiwalentne odczucia. Niestety w stosunku do wszystkich jej uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akte Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 (edytowane) Ja świeżo po lekturze mam niestety takie same odczucia. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 43 minuty temu, akte napisał: takie same odczucia. Witaj kolego Tu dowiesz się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enadxx Napisano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2021 Dzień dobry i szczęsliwego nowego roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Cześć. Marcin z Poznania . Trochę kręcę. Widzę po powitaniach ,że nie tylko mnie tu przywiało. Witam wszystkich starych i nowych znajomych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 No hejka Marcinie, Super że jesteś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć Wszystkim, Konto załozyłem n lat temu, ale zdaje się że się nie witałem Ban u Szajbajka dodał mi motywacji W dniu 31.12.2020 o 22:31, Tyfon79 napisał: @chudzinki znam gościa czyli tego całego Szaja z YT kiedy to napisałem komentarz, że pierniczy od rzeczy w temacie enduro, którego nawet nie liznął a zabiera się za doradztwo. No to ban i po temacie. To jest mitoman i moim zdaniem człowiek z kłopotami emocjonalnymi. Oczywiście to nie wyklucza, że jest cwany i chytry na kasę. Nie mniej czego oczekiwać po kimś kto ma spore forum i się nie udziela a na YT nikomu nawet na najbardziej merytoryczną odpowiedz nie odpisze? Jak znam życie walnął focha. Nie wiem czasem czy zaczynem wszystkiego nie była akcja z tą budową "szajbazy". Pocisnęli mu tam solidnie od mitomanów, oszustów, gejów i czego tam jeszcze po drodze. Cóż kto sieje wiatr ten zbiera burze. Ale są tu przecież uciekinierzy z tego forum to wiedzą nieco więcej. Pytanie czy ktoś ma odwagę napisać prawdę bo jeszcze jak wznowi to forum czego wykluczyć się nie da to go wytropi za krytykę i ban. aż szkoda gadać, dziecinada i tyle. Edytowane 2 Stycznia 2021 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Patrząc z boku wygląda to jak spisek forumrowerowe.org na przyciągnięcie nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margi Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Dzień dobry, miło zobaczyć tyle znajomych twarzy... Był Morgens jest Margi, nadal na Fuji Jari. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Teraz, kipcior napisał: Patrząc z boku wygląda to jak spisek forumrowerowe.org na przyciągnięcie nowych użytkowników A to po prostu inwazja sierotek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Stycznia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 No mamy z początkiem 2021 roku ciekawą fuzję mam nadzieję, że przyniesie ona sporo ożywienia na forum i jeszcze więcej profesjonalizmu. W mojej ocenie powinny być z tego tylko plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavoog Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Cześć wszystkim. Widzę, po wcześniejszych wpisach, że dobrze trafiłem :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Helo,helo Witam nowych=starych kolegów @slavoog i @Margi Czekamy na resztę ekipy 15 minut temu, wkg napisał: inwazja sierotek Taki sierociniec tu mamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 Jak ktoś ma konto na fb to może tam rzucić hasłem o przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry2407 Napisano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2021 jestem i ja czyli RAPTOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 1 godzinę temu, ostry2407 napisał: RAPTOR No Hej , Zresztą tego twojego Canyona, to wszędzie poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elmapeto Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Muszę przyznać , że póki co nie mogę ogarnąć tej oprawy forum , ale to tylko kwestia czasu. Jak się wczoraj zarejestrowałem i przy pierwszym wejściu zobaczyłem awatara @Accent_Szaj to ,aż sam do siebie się śmiać zacząłem. Człowiek idzie w nieznane , a tu ekipa jak dawniej. Pozdro dla wszystkich Jak dodać swój rower? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Kliknij w Garaż. Mnie troszkę przeszkadzają wielgachne graficzne reklamy. Na smartfonie trzeba się naprzewijać. Edytowane 3 Stycznia 2021 przez abra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2021 Godzinę temu, Elmapeto napisał: Człowiek idzie w nieznane , a tu ekipa jak dawniej. Jeszcze czekamy na resztę, ale trochę nas tu jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi