Martini81 Napisano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2020 Nadejszła wielkopomna chwila Nie taki znowu amator, bo kiedyś żyłem z rowerów i rowerzystów całkiem nieźle teraz mam swój mały watsztacik w garażu i coś tam kręcę po godzinach. Do niedawna konserwatysta na 26 calach i 3x9 Scott Scale 2010 któremu się skończył resurs. Od tygodnia użyszkodnik dużego koła i prostego napędu co powoduje banana na ryju, którego można spotkać na wilgotnych i zimnych szutrach w krainie trolli i wikingów. Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fasol Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Witam wszystkich. Jeżeli chodzi o rowery to jestem amatorem, aktualnie posiadam jeden rower który użytkuję regularnie w celach rekreacyjnych i dojazdach do pracy. Mój drugi, stary rower, marki Batavus jest w stanie agonalnym, ale i w takim stanie go nabyłem za grosze. Nie inwestowałem w niego wcześniej ponieważ jest dla mnie zwyczajnie za mały i był jedynie alternatywą przed zakupem obecnego roweru. Planuję jego renowację żeby w przyszłości służył jako pojazd dla moich gości, o ile będą mieli ochotę na wycieczki rowerowe Ewentualnie odsprzedam go po renowacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoniuXC Napisano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2020 Siemanko wszystkich Nazywam sie Piotr i zaczynam swoją pasje z rowerami 29" do maratonów xc. Pozdrawiam z Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BoniunioBDG Napisano 8 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2020 Cześć Wszystkim Nazywam się Robert i jestem z Bydgoszczy. Po kilkunastoletniej przerwie wróciłem na rower Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canterbury Napisano 9 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2020 Witam. Po wykręceniu kilku set kilometrów przyszedł czas na zdobycie trochę wiedzy która pomoże mi jeździć dalej i szybciej. Może przy okazji wymienię rower. Forum ma mi w tym wszystkim pomóc pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joe_bar Napisano 16 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2020 Witam Paweł, trochę kręce na MTB a zimą w domu na rolce. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu_paku Napisano 18 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2020 Witam szanowne grono rowerowe. Do zobaczenia w innych tematach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk2kk Napisano 25 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2020 Witam wszystkich mam na imię Kamil kiedyś jeździłem sam rekreacyjnie w terenie teraz wożę syna na foteliku :). Jazda się zmieniła ale rower wciąż ten sam Kross level B2 2015 29" Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi_ST Napisano 29 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2020 Witam szanowne grono Powoli coraz bardziej wracam do jazdy na rowerze. Wcześniej sam później z Żoną zjeździliśmy sporo górek wokół kotliny jeleniogórskiej. Następnie rodzinka zaczęła się dynamicznie rozrastać i rowery poszły nie co w odstawkę. Ale szybko się ogarnęliśmy i śmigaliśmy po mieście i nie tylko z przyczepkami ciągnąć w nich dzieciaki. Teraz dzieciarnia podrosła sami śmigają na rowerach i staram się zaszczepić w nich chęć do jazdy, poznawania okolicy przez wycieczki rowerowe i chyba coś z tego wychodzi. Obecnie wyszukuje bezpieczne trasy na wycieczki rodzinne i myślę nad modernizacją roweru na początek amortyzator Pozdrawiam Zibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Strumyk Napisano 30 Lipca 2020 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2020 Witam Wszystkich Przygoda rowerowa zróżnicowana trochę piachu trochę po płaskim ogólnie MTB Cube Reaction pozdrawiam Pan_Strumyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loszken Napisano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2020 Witam mam na imię Kacper Wróciłem do jazdy po kilku latach akutaknir na starej carrerce crossfire ale planuje jej modernizację, lub doprowadzić ją do stanu fabrycznego i jeździć dopóki nie nazbieram na gravela że średniej półki ! Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazarini Napisano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2020 Cześć, jestem Paweł amator rowerów szosowych Pozdrawiam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal3159 Napisano 5 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2020 Witam Wszystkich Forumowiczów Mam na imię Paweł ,mieszkam w Poznaniu ,aktualnie jeżdżę na najzwyklejszym tanim noname marketowowym i chciałbym zakupić jakiś fajny rowerek .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokio04 Napisano 26 Września 2020 Udostępnij Napisano 26 Września 2020 Cześć, witam wszystkich zakręconych rowerowo. Mam na imię Jacek i mieszkam w Chotomowie. Rowerem jeżdżę od kiedy zacząłem chodzić czyli jakieś 49 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariuszka Napisano 10 Października 2020 Udostępnij Napisano 10 Października 2020 Witam Darek z Poznania zapisałem się aby nabyć inspiracji i wiedzy do swojego nowego projektu , ale to już w innym wątku napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajinRonin Napisano 25 Października 2020 Udostępnij Napisano 25 Października 2020 Witam. Mam na imię Darek i żyję w zachodnich Niemczech. Dołączenie do waszego grona spowodowała faszystowska polityka FB doprowadziła to sytuacji w której nie mam już dostępu do tej strony, a dokładniej do grupy rowerowej. Swego czasu uprawiałem sporty "kontaktowe" jogging. Niestety z powodów zdrowotnych musiałem z tym bezwzględnie skończyć. Aby nie zdziadzieć przerzuciłem się w ramach próby na rower i obecnie jeżdżę zapasowym MTB gdyż rower właściwy mi niedawno ukradziono(trzeci w 5 lat i to dzień po ukończeniu porządnego serwisu), oczywiście bez szans na odzyskanie a w międzyczasie odnawiam nieco swoją szosówkę z roku 1980-go. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasopaf Napisano 28 Października 2020 Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Witam. Mam na imie Adrian. Dolaczylem do forum, bo chce kupic sobie rower i skorzystac cennych rad bardziej zaawansowanych rowerzystow! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perFORnmance Napisano 9 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2020 Cześć Waldziu dziekuje za dodanie do forum. Mam nadzieje coś wnieść do społeczności, ale też chciałbym cos wynieść Jeżdżę na GT ProSeries 29'. Zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikeaction Napisano 16 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2020 Witam wszystkich jestem nowy na forum ale stary biker ,teraz czyste hobby kiedyś zawodowo się tym zajmowałem Miło będzie trochę w temacie popisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 No cóż, forum SB zamknięte, może tu zagrzeje tyłek Wielu kumpli już tu jest, wiec witam się z wami serdecznie @ostry2407, @komandosek, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Witam wszystkich serdecznie. Cóż, widzę że tu sami swoi gdy forum SB w całości zbanowane przez właściciela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 Dzisiaj zobaczyłem info zablokowany i dowiedziałem się o aferze... WTF.. z drugiej strony, nie pierwszy raz coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 A co się dokładnie tam "stanęło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 @chudzinki znam gościa czyli tego całego Szaja z YT kiedy to napisałem komentarz, że pierniczy od rzeczy w temacie enduro, którego nawet nie liznął a zabiera się za doradztwo. No to ban i po temacie. To jest mitoman i moim zdaniem człowiek z kłopotami emocjonalnymi. Oczywiście to nie wyklucza, że jest cwany i chytry na kasę. Nie mniej czego oczekiwać po kimś kto ma spore forum i się nie udziela a na YT nikomu nawet na najbardziej merytoryczną odpowiedz nie odpisze? Jak znam życie walnął focha. Nie wiem czasem czy zaczynem wszystkiego nie była akcja z tą budową "szajbazy". Pocisnęli mu tam solidnie od mitomanów, oszustów, gejów i czego tam jeszcze po drodze. Cóż kto sieje wiatr ten zbiera burze. Ale są tu przecież uciekinierzy z tego forum to wiedzą nieco więcej. Pytanie czy ktoś ma odwagę napisać prawdę bo jeszcze jak wznowi to forum czego wykluczyć się nie da to go wytropi za krytykę i ban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accent_Szaj Napisano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2020 5 godzin temu, abra napisał: wszystkich serdecznie Shimano bracie 47 minut temu, Tyfon79 napisał: wiedzą nieco więcej Przeluka napisał wszystko pod jego najnowszym filmem ba YT Witam uciekinierów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi