BorysNeva Napisano 28 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Dzień dobry! Koledzy i koleżanki - kocham was!... za swoją pasję no i tą ogromną wiedzę. Coś czuję, że dobrze trafiłem . Mam 40 lat, nie mam jeszcze swojego roweru, ale jestem tu by to zmienić. Na razie czytam i oglądam bo od Jubilata 2 troszkę się zmieniło... Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonytaurus Napisano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Jeżdżę od dawna, ale niedawno spełniłem swoje marzenie i kupiłem sobie furę GT. (W trailu i takim sprzęcie można powiedzieć że jestem laik). Pozdrawiam wszystkich! Edytowane 3 Grudnia 2019 przez tonytaurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miczigan Napisano 14 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2019 Witajcie, Kiedyś jeździłem dużo, rower to był mój główny środek transportu. Potem nic nie wyszło przyrosła do samochodu. Przypomniałem sobie jak przyjemnie wyjść sobie na rower dopiero po latach i powracam do hobby. Lubię sobie podłubać przy rowerku. Mam starego schwinna "high plains" chyba z 1992 roku (wtedy go sobie kupiłem) i właśnie sobie go wyremontowałem i odswieżyłem i wciąż miło się na nim śmiga. Planuję złożyć sobie coś nowoczesnego, bo to fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50latek Napisano 7 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Witam Państwa, Michał Łódź, niedzielny rowerzysta (jeszcze), pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BBbiker Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Witam, Mieszkam w Bielsku-Białej Z tej racji jeżdżę głównie po Beskidach na górskim fullu czasem zwykłym czasem elektrycznym (pesel zmusza) w zależności od sytuacji. Pozdrawiam wszystkich fanów rowerów Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StachuSka Napisano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 (edytowane) Cześć witam mam na imię Paweł jestem z Sosnowca,ogólnie jeżdżę na mtb jednak z braku czasu na wypady by naprawdę wykorzystać rower noszę sie zAmairem przejścia na przelaj gravel I od razu mam pytanie na pewno ktoś przechodził zmieniał jak wrażenia chodzi głównie o dojazdy do pracy wypady ścieżkami Edytowane 18 Stycznia 2020 przez StachuSka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitul Napisano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Witam . Jakoś nieopatrznie pominąłem kwestię powitania . Konto założyłem wczoraj a dzisiaj pragnę się przywitać , wybaczcie . Jestem z Poznania i mam na imię Krzysztof . Rowerem jeżdżę od dzieciaka ale od zeszłego roku postanowiłem wziąć się za siebie , pięć dych na karku . Kupiłem pierwszego MTB i zacząłem od wycieczek 30 km i mam nadzieję że na tym nie poprzestanę Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Mitul 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor_Zoltron Napisano 1 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Hej Z tej strony Radek z Górnego Śląska. Rowerem jeżdżę praktycznie od zawsze - praktycznie tylko MTB. Od 20 lat wierny marce GT, obecnie ujeżdżam i-Drive 4 5.0 oraz Avalanche'a. W rowerowych planach poskładanie swojego customowego Santa Cruza albo Saracena:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTrekker Napisano 24 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Cześć wszystkim. Łukasz, 44 lata, Mysłowice - Wesoła. Aktualnie jeżdżę na Specialized Rockhopper Comp 2019, którego kupiłem w ubiegłym roku po przesiadce z mojej starej poczciwej Meridy - chyba miała już lekko dosyć ;). Śmigam po całym praktycznie Śląsku. Dłuższe przejazdy całodzienne do Bielska (Czerwonym szlakiem nr 1), Goczałkowice, Poraj pod Częstochową itd. oczywiście tylko weekend ze względu na prace... Na co dzień jeżdżę po lasach Murckowskich (Katowice), lasy wokół Mysłowic, Tychów … W tym roku planuję zrobić swoje pierwsze podjazdy górskie zaczynając od tych mniej wymagających … no ale zobaczymy jak to jeszcze wyjdzie … Niemniej chciałem się przywitać i wszystkich pozdrowić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdiRider Napisano 3 Marca 2020 Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Witam wszystkich, Adrian, 32 lata, Chorzów. Ujeżdża tribana 100 oraz marina hawk hill 1. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ole_Wan Napisano 4 Marca 2020 Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Cześć, Wpadłem tu na chwilę żeby się pożalić na oślepiaczy, ale może zostanę na dłużej. Jeżdżę świadomie rowerem od 35 lat. Do pracy od zawsze, niezależnie od miejsca w Polsce, na Islandii czy w Holandii. A po pracy jeżdżę turystycznie. Mam "alergię" na lycrę. Ciągle planuję ten wyjazd dookoła świata. Polecam wszystkim crazyguyonabike.com Pozdrawiam, Ole Edytowane 4 Marca 2020 przez Ole_Wan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreciol Napisano 9 Marca 2020 Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 W dniu 14.12.2019 o 18:56, miczigan napisał: Mam starego schwinna "high plains" chyba z 1992 roku (wtedy go sobie kupiłem) i właśnie sobie go wyremontowałem i odswieżyłem i wciąż miło się na nim śmiga. Planuję złożyć sobie coś nowoczesnego, bo to fajna zabawa. Takiego? Dobra rama i dobrze chroni przed rudą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maj0nez Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Witajcie Jestem początkującym rowerowcem i będę próbował zrzucić trochę masy na rowerze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
November Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Witajcie, Czas kupić nowy rower i zacząć jeździć. Liczę na porady i sugestie forumowiczów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toski Napisano 15 Marca 2020 Udostępnij Napisano 15 Marca 2020 witam wszystkich. Michał z okolic Poznania. WPN za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemster Napisano 16 Marca 2020 Udostępnij Napisano 16 Marca 2020 Cześć, Mam na imię Przemek, od dwóch lat szczęśliwy posiadacz szosy :) Wciągam się mocniej w temat, kręcę się po Częstochowie i okolicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tydraniu Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Cześć. Damian jestem. Od 8 lat posiadam trekkinga firmy Kross, a dokładniej transalpa. Zawitałem na tym forum z potrzeby powiększenia swojej wiedzy odnośnie serwisowania roweru i dobierania odpowiednich części. Mam nadzieję, że uda mi się uzyskać pomoc, a z tego co widzę to wszyscy są pozytywnie nastawieni, więc dyskusja na pewno będzie przyjemna pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikorroCK Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Witam wszystkich Forumowiczów! Mam na imię Tomek i pochodzę z Kielc. Na rowerku od małego ale jakiś tydzień temu dorwałem Kross BE 3 w stanie dalekim od ideału (2 lata stał w szopie nie używany) i tak zrodził się pomysł na doprowadzenie roweru do stanu używalności i śmiganie do pracy na rowerze. Liczę, że to nie zajawka chwilowa lecz zostanę tu na dłużej. W temacie osprzętu itp. itd. całkowicie zielony. Jestem pewien, że przeszukując zasoby forum oraz czerpiąc porady od Was będę szczęśliwym posiadaczem sprawnego i własnoręcznie przygotowanego Krossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasdnb Napisano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2020 Witam wszystkich,Łukasz z Warszawy,już prawie 38 lat na karku ale ciągle w małym siodle a właściwie "na".Na rowerze od zawsze i zawsze tak jak pies to i rower musiał być u mnie w domu,kiedyś jeden na całą rodzinę a teraz każdy w rodzinie po jednym :).Jestem na forum głównie dla tematów technicznych bo odkąd pamiętam to zawsze sam wszystko robiłem przy rowerze ale nie wszystko człowiek wie, to co wiem postaram się wykorzystać do pomocy forumowiczom a tego czego nie wiem, chętnie sie tu dowiem.Twardo opieram się panującym trendom i śmigam ciągle na kołach 26, aktualnie Stevens Haze Slx carbon,złożony przezemnie od początku do końca.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulka Napisano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Witam. Bartek z Chełmka, 40+ Od zeszłego roku na nowo odkrywam radość z kręcenia i dłubania przy rowerze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kombolaso Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Cześć! Michał z Tarnowa, 30+. Na rowerach jeździłem wszelakich od Reksia przez "składaka", BMX, MTB aby osiąść na szosie Uprawiam triathlon, wiosna, lato, jesień kręcę na zewnątrz a w zimie trenażer Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Siema. Tomek z Łodzi wita Was. Jeżdżę kilka razy w tygodniu po wertepach, miejskich i okolicy miasta. Czym trudniej tym lepiej. Mam 47 lat więc cudów nie zdziałam ale walczę. Siedem rowerów przez 10 lat. Ciągle się psują ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaqubgu Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Cześć. Wita Kuba z Rybnika 40L. Jeżdzę kiedy się da, choćby kilka km i ciągle coś dłubię w rowerach swoich, rodziny i znajomych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Hej ! Tereny tam macie świetne do jazdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witali79 Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Witam wszystkich Mam trzy rowery dwa MTB i trekkingowy na którym jeżdżę najwięcej myślę nad kupnem szosowego Gravel mam 40 lat mieszkam w Niemczech NRW Gelsenkirchen jazda na rowerze dla mnie to jak narkotyk ….. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi