Pana79 Napisano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 W dniu 29.08.2013 o 13:20, Puklus napisał: Kolejna część tasiemca pt. witam wszystkich Witam wszystkich nowo przybyłych na forum Dodam tylko że na naszym forum jest kilka zasad, nie stosowanych na innych forach np nawiasy [] w temacie Jak również nie cytujemy w całości postów, które są bezpośrednio nad naszym pkt 2i regulaminu, polecam się z nim zapoznać, jak i takich dłuuuugaśnych wypowiedzi bo to zaciemnia i utrudnia korzystanie. Możemy zaznaczyć daną frazę myszką a pojawi się opcja cytuj i do tej konkretnej myśli możemy się odnosić A więc witam wszystkich jeszcze raz w naszym rowerowym gronie Cześć nazywam się Piotrek śmigam po Mikołowie i okolicach :) Cześć mam na imię piotr śmigam po mikołowie i okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malin339 Napisano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2018 Cześć wszystkim. Od 2 lat jeżdżę na 2 kółkach w ramach treningu. W zimie trenuje na orbiterku. Raczej amatorka, ale rower wciąga coraz bardziej i planuję kupić pierwszą szose. Od kilku lat mieszkam w Austrii i tutaj też zwiedzam okolice. A to mój dotychczasowy męczyciel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommy34 Napisano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2018 Witam, z tej strony Tomek z Kalisza. Przygodę z rowerami zacząłem praktycznie jak tylko nauczyłem się jeździć na rowerze. I tak było praktycznie aż do roku 2011 kiedy postanowiłem kupić dwa kółka z silnikiem spalinowym czyt. Motorower. Trochę przez to nabrałem masy i oto teraz przyszedł czas na powrót do dwóch kółek napędzanych siłą mięśni. Przejeździłem naprawdę sporo rowerów, najdłużej i do ostatnich chwil był to rower szosowy, kierownica baranek, rama jeszcze stalowa starego typu. Ale dawał radę. Jednak powrót na rower zaplanowałem dość nietypowo bo zakupiłem FAT bike'a. Ale o tym może przy okazji innych postów. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w0jta5 Napisano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2018 Witka. Po tej stronie klawiszy Wojtek. Coś tam kręcę korbą dla utrzymania formy. Ostatnio jest wkrętka na MTB także kręcę po Karkonoskich ścieżkach. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dreew Napisano 8 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bojkow Napisano 15 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2018 Witam, jestem z...Mam w nazwie. Lubię jeździć do Chudowa "na Zamek" i po okolicy Chudów, Paniówki, Gierałtowice, Ornontowice, Makoszowy (hałdy itd.) oczywiście przez Przyszowice też. Knurów oraz Gliwice na zakupy, czasami na Lotnisko przy ul.Bojkowskiej. Ciekawe miejsca w Bojkowie to 2 Bunkry Powojenne oraz kiedyś Radary, jest też siłownia w parku/ pareczku na Górnym Bojkowie, niedaleko kościoła przy Młodzieżowym Domu Kultury więcej atrakcji brak:-/ No to reklamę zrobiłem XD PedałujMy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trapis7 Napisano 16 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Cześć wszystkim, jestem Dawid. Miło dołączyć. Miłośnik trekkingu, wycieczek krajoznawczych ale także czasem czegoś mocniejszego. Pozdrowienia z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheDoctor Napisano 17 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Witam Wszystkich. Wracam po paru ładnych latach do roweru a właściwie to widząc uśmiech mojego 20 miesięcznego synka na przejażdżce pożyczonym sprzętem nie mogę mu odmówić tej przyjemności :) Szukam teraz jakiegoś MTB + fotelik dla młodego... Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dex_ml Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich Na rowerze jeżdżę długi czas, startowałem w maratonach MTB BikeBoard, objeździłem Beskidy itp. górki Lubię spędzać czas na rowerze, odkrywać nowe miejsca, poznawać nowych ludzi, wymieniać się nowym doświadczeniem. Mam Scott'a Vaila z lat 90 (sentyment) i Giant'a Anthem'a II. Pozdrawiam! Darek Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez dex_ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keonidas97 Napisano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Dzień Dobry wszystkim, dziś założyłem tu konto, ale na szosie jeżdżę juz półtora roku na szosie (Giant AnyRoad 2). Kolarstwo to moja pasja, mogę szczerze o tym powiedzieć. Jestem z Gorzowa Wlkp (lubuskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amator_rowerowy Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów powitalnie z Krakowa! Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LXTravel Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 Dzień Dobry, witam wszystkich zakręconych. Moja przygoda z rowerem sięga początku lat 50-tych, zawsze jeździłem i kręciłem na wszelkiej maści dostępnych rowerach, a nie było o nie łatwo. Dzisiaj mam rower szosowy koła 27" i trekkingowy koła 28", obydwa z aluminium. Roczne dystanse to 3,5 do 4 tysięcy kilometrów na tyle pozwala mi czas. Mam jeszcze inne hobby jak krótkofalarstwo i astronomia, to wszystko daje mi radość życia. Z pozdrowieniami na kole Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmariusz1990 Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Cześć. Mam na imię Mariusz, mieszkam w Lublinie. Jestem miłośnikiem jazdy rekreacyjnej. Lubię fotografować i łączyć to z jazdą na rowerze :) Pozdrawiam wszystkich zakręconych, do zobaczenia na ścieżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekniejadek Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Czesc, Mam na imie Radek i po latach przerwy wracam do rowerowej pasji :). obecnie szukam odpowiedniego roweru i chetnie wesprę się Waszym doswiadczeniem i radami. pozdr, Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 witam serdecznie na imię mam Karol ale wszyscy na mnie mówią tygrys. po dwóch dekadach mimo przeciwwskazań konowałów dałem się namówić małżonce na rower. kupiłem b'twin rockrider 540 z decathlonu. kiedyś połykałem mnóstwo kilometrów na scott (modelu nie pamiętam) i postanowiłem wrócić do gejowania. mieszkam na północ od Poznania na granicy Puszczy Zielonka w gminie Murowana Goślina. oczywiście wszystkich poznaniaków zapraszam do Puszczy, bo to spory kawał lasu z przyzwoitymi drogami i na turystykę i na mtb pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriankanecki Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witam! Mam na imię Adrian aktualnie mieszkam w Szczecinie. Wracam po kilkuletniej przerwie do MTb, Wcześniejsze przygody zakaczylem kontuzja kolana i operacja oraz zgubieniem 9 zębów przez sklep rowerowy który nie skręcił i nie sprawdził roweru jak trzeba. Uraz psychiczny ciągnoł się latami lecz wrocilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corek9 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich z tej strony Grzegorz jestem nowy zaczynam moja przygodę z rowerem na razie na stanie Scott scale 910 I hardrocx circo volante stasis obydwa carbon pozdrawiam wszystkich serdecznie Edytowane 2 Września 2018 przez corek9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafael1994 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Witam wszystkich Jestem Rafał, mam 24 lata, mieszkam w okolicach Frankfurtu a w pl w Tarnowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malolateq Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich Nazywam się Zbyszek i zaczynałem na pinokio ;p ehhhh to były czasy Później był jakiś stalowy góral, który ujeżdzałem ładnych parę lat. Ale z racji tego że większość czasu biegałem za piłką poszedł w odstawkę. Zniszczyłem stawy kolanowe i kostki a co za tym idzie przeprosiłem się z dwoma kółkami. Od paru lat śmigam po mieście na single speed , a na weekendy szosa jest. Teraz rozglądam się za stalowym gravelem, tylko gdzie ja to wszystko pomieszczę hehe ... pozdrawiam Edytowane 7 Września 2018 przez malolateq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nie_mientki Napisano 18 Września 2018 Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Cześć, jestem Michał, jakiś czas temu kupiłem sobie starą szosę z zamiarem zrzucenia brzuszka. Szosa jest, brzuszek też, ale radość z przejażdżek także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociek_b Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Cześć, tu Bociek. Mam 10 letniego Kelly'sa. Czas na nowy rower. Muszę się podszkolić w obecnej technice. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canyc82 Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 witam jetem kamil jezdze rowerem od polowy sierpnia jezdze na gravelu Jamis renegade exile jezdze glownie wokol komina trasy 15- 45 km w zaleznosci od terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekSiedlce Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 (edytowane) Pozdrawiam wszystkich z Siedlcec. To jeden (z trzech) moich rowerów. Wcześniej jeździłem na trekkingu ale zawsze gdzieś było marzenie o "szosie". Wybrałem trochę wygodniejszą wersję. Dziś była pierwsza dłuższa jazda...jest ok. Trochę nie rozumiem przełożeń, mam wrażenie że przednie tarcze są za małe. Edytowane 30 Września 2018 przez MarekSiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Pozdrowionka, no to taką fajną pomarańcze będzie chyba łatwo wypatrzeć w naszym miasteczku Do miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzatekMK Napisano 5 Października 2018 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 (edytowane) Cześć wszystkim, Mam na imię Marcin. Z rowerem miałem dużo odczynienia w dzieciństwie, ale wtedy rowerem opiekował się ojciec mojego kolegi. Potem w młodości kupiłem sobie jakiegoś tam górala, którego używałem do sporadycznych przejażdżek mało dbając o niego. Niestety jego żywot się skończył po kradzieży. Teraz po latach jako, że małżonka zaczęła jeździć do pracy rowerem miejskim Romet Track1, to i mnie zachciało się roweru. No i kupiłem sobie Unibike Flash 2018. Stwierdziłem, że przydało by się zadbać o nie, aby służyły długo i nie sprawiały problemów i dlatego trafiłem na to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu informacje na interesujące mnie tematy/zagadnienia. Także cześć! Edytowane 5 Października 2018 przez skrzatekMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi