Toster_ Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Siemka, kocham tosty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karioka Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Hejka Wszyckim a tak w ogóle to tu są jakieś niewiasty ? Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Karioka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karioka Napisano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 nie tam zeby mi jakoś brakowało ale dziwnie się czuje nieco ze tu same męskie wątki czytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andyjs Napisano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2018 Pozdrawiam wszystkich. Mieszkam w Australii ale pochodze z Gdyni. Jako student PG nalezalem do klubu rowerowego Antymoto I przejechalem sporo kilometrow w Polsce, Anglii, Rumunii I Bulgarii. Po studiach wojsko, praca, rodzina, emigracja czyli nic w temacie rower. Dopiero w 2007 ponownie zostalem wlascicielem roweru I nadrabiam straty. Dolaczam do forum by poznac fajne trasy po Polsce I Europie. W Australii nabijam kilometry glownie na jazdach do pracy I krotkich do jednego tygodnia wycieczkach. Andrzej, Melbourne Australia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Stycznia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Posprzątałem. Użytkownik Marcin44 grabi sobie coraz bardziej, na razie dostał 24h urlopu od pisania. Przypominam że temat ten służy nowym forumowiczom do przywitania się, nie do wypisywania głupich komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k4ze5 Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Hey, jestem Jurek mieszkam w Olsztynie, pasją do roweru zarazili moi kumple z pracy z którymi od trzech lat organizujemy kilkudniowy wypadzik szlakiem greenvelo. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BorysMTB Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Witam mam na imię Borys jak wy kocham rowery . Mieszkam trochę w Łodzi trochę obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Cześć, jestem Człowiekiem i lubię jeździć na rowerze. Leśne ścieżki, polne dróżki i włóczęga bez celu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturo23 Napisano 11 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Witam i pozdrawiam wszystkich rowerzystów na forum, mam na imię Artur i mieszkam w Sławienku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witam wszystkich mam na imie Tomasz. Po długim czasie powróciłem do jady na rowerze dokładnie chyba mineło 8 lat kiedy ostatnio jechałem. Zacząłem od odnowienia starego roweru górala i czekam do wiosny żeby go docierać. Spodobała mi sie jazda na powrót i mam nadzieje że tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zales Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Siemka. Po ponad dwóch latach przerwy od MTB - na rzecz szosówki, doszedłem do wniosku że jednak wole grube koła. Ogólnie na rowerach - tak bardziej ambitnie, jeżdżę od 2010r. Przez ten czas miałem kilka przerw - spowodowanych kontuzjami i innymi wydarzeniami w życiu. Teraz śmigam kiedy mogę i kiedy pozwala mi na to taki mały roczny człowiek, który pojawił się w moim życiu Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Grójec i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry1125 Napisano 23 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 Witam! Jeżdżę na rowerze od kilku lat. Pasja się rozwija, więc na pewno skorzystam z pomocy bardziej doświadczonych ludzi na tym forum Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturos229 Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Witam wszystkich, Po wielu latach przerwy wracam do swojej pasji i nadrabiam zaległości między innymi dzięki temu forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piootr Napisano 24 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Witam, forumowiczów. Trafiłem tu w "przeddzień" zakupu nowego roweru. Swój stary bicykl TREK 850 Mt Track rocznik 1996 chciałbym wymienić na nowoczesny rower uniwersalny, czyli crossowy. Myślę, że znajdę tu dużo wiedzy. Pozdrawiam wszystkich i LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heffi Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Witam serdecznie szanowne grono , zamieszkuje okolice szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forest87 Napisano 25 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2018 Witam wszystkich, mam na imię Krystian jestem z Włocławka. Na rowerze śmigam już od dawna, obecnie dużo startuje w maratonach MTB w całej Polsce. Na co dzień śmigam Authorem Vertigo a na zawodach podrasowanym Scottem Scale 960 29r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 CZEŚĆ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paluch23 Napisano 26 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Witam Wszystkich Serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint66 Napisano 1 Marca 2018 Udostępnij Napisano 1 Marca 2018 WITAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasnoludkowy Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Siemanoooo, Jestem Karol, pracuję jako sprzedawca rowerów. Aktualnie zakochałem się w rowerach szosowych i w tym roku planuje jeździć tylko na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fjall Napisano 4 Marca 2018 Udostępnij Napisano 4 Marca 2018 Witam ! Jestem z Bydgoszczy i od lat jeżdżę na różnych rowerach. Uwielbiam długie wyprawy z sakwami ... Próbowałem w ostatnim sezonie swoich sił na szosie, jednak szosa chyba nie dla mnie ;-) Będę szukał czegoś bardziej uniwersalnego. Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koralowiec Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich. Na imie mam Paweł. Od 2004 do 2010 roku jezdzilem tylko w dol i dla mlodego czlowieka byla to duza frajda. Obecnie zakupilem XC i jestem bardzo zadowony z faktu, ze po 8 latach wsiadam znowu na rower z takim samym usmiechem na twarzy jak dawniej. Jako ciekawostke dodam, ze w zeszlym roku zbudowalem zjazdowke, ktora po ukonczeniu budowy sprzedalem na rzecz wlasnie cross country. Witam raz jeszcze milosnikow i miloscniczki. Edytowane 11 Marca 2018 przez Koralowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stagraczynski Napisano 11 Marca 2018 Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Witam wszystkich. Zarejestrowałem się na forum bo szukam jakiegoś roweru przed sezonem... Dzieciaki lubią jazdę na rowerach więc trzeba coś poszukać dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam9000 Napisano 16 Marca 2018 Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 Cześć, Mam lat 28. Za sobą mam kilka wycieczek jednodniowych po 4-5 dni, w tym jedną zagraniczną. Ostatnio jeżdżę coraz mniej ,ale to z braku towarzystwa, nikt się nie kwapie do jazdy na rowerze :(. A tu z kolei wszyscy jadą na maratony i nie ma tempa takiego pomiędzy. Na wycieczkach tutaj jeździło większość tempem wyścigowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masak Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 (edytowane) Witam z Poznania. Mam 29 lat, kilka rowerów za sobą - czas na coraz bardziej świadome wybory związane z jazdą na 2 kołach Drugiego dnia wiosny pięknie pada u nas śnieg. Opony w samochodzie już kupiłem letnie ( spokojnie jeszcze nie przełożyłem ), hak + bagażnik zakupione i zamontowe. Jedyne co mi pozostało przed sezonem to wymienić starego Cannondale na coś nowszego - i tutaj upatruje pomocy w Was Edytowane 22 Marca 2018 przez Masak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi