jacolvtec Napisano 22 Marca 2017 Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Siema! Jacek z Poznania Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesp Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Witam Mieszkam pod Łodzią. Mam 15 Gianta. Aktualnie szukam roweru dla żony na podmiejskie wycieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmutonus Napisano 23 Marca 2017 Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 cześć, na razie jeżdzę samochodem ale dla zdrowia poszukuje roweru i posiłkuje sie waszą wiedza na ten temat . Dodam ,ze jest czym. Temat rowerów jest OGROMNY !!! To wiedza do wchłoniecia nie przez kilka dni a lata. Przez ostatnie 10 lat rowerem jeżdziłem ...uwaga przez godzinę ! Fajna sprawa , tak więc poszukiwac bede roweru dla siebie (mam juz swoje typy) i bedę chłonął wiedze na ten temat a także bede sie udzielał jesli bede w stanie, tak by nie pisać głupot. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joker1 Napisano 26 Marca 2017 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Witam Wszystkich ! Jezdzimy po szosie ogolnie lecz przyszedl czas na fule wiec sie zaczynamy dzialac .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Festerone Napisano 30 Marca 2017 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Cześć wszystkim. Podróżuję rowerem MTB. Głównie leśne ścieżki i drogi rowerowe. Z dala od ruchliwych dróg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almakato Napisano 31 Marca 2017 Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Siemanko Tomek, okolice Bydgoszczy. Kupiłem rowerek i uczę się jeździć po lasach i ścieżkach. W tym roku przejechałem moim niebieskim GT-kiem chyba więcej niż przez całe życie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu_P Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Cześć, kręcę i podbijam brzuchol na asfaltach i szutrach na południu Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staryJanek Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 hej.a ja sobie latam w koło komina czyli po powiatach wejherowskim , gdyńskim i puckim tylko i wyłącznie dla własnej przyjemności na rowerach budżetowych z decatlona. Raz szybciej latam a raz wolniej. Żadne zawody i ściganie mnie nie interesuje . Rower to ma być przyjemność Do pracy czasami dojeżdżam rowerkiem ( a mam 34 km w jedną mańkę ) bo lubie oglądać wschody słońca nad zatoką gdańską. Ostatnie półrocze zrobiłem nieco ponad 2500 km na mtb i kilka stówek na szosie , co przy braku czaasu na jeżdżenie rowerem uważam za super wynik). Generalnie uwielbiam turystykę rowerową i wypady jedno jak i kilkudniowe gdzie nie mam planu, nie mam telefonu, mapy, kompasu, rezerwacji w hotelu ale za to mam to na co mam właśnie w tej chwili ochotę lub to co mi los przygotował ... i to jest piękne . pozdrawiamaha.. Janek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Cześć. Jestem tu trochę, a nie napisałem w tym temacie. Będę jeździł w okolicach Piaseczna i na południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekRENEGACIBYTOM Napisano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Witam wszystkich , mam na imię Arek pochodzę z Bytomia , uwielbiam jazdę na rowerze . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wildfire Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Witam wszystkich ! Jestem małym świrem rowerowym, jeżdżę w okolicach Warszawy i Legionowa. W stajni mam GIANTA XTC carbon, poziomkę cyklotura i FULLa TREKA FUEL 90 Żonka pomyka na GIANcie REVIVE do zobaczenia na szlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Cześć. W liceum dużo jeździłem mtb. Później kontuzja kolana i na 15 lat poważne jeżdżenie odstawiłem. Teraz 2 lata po rekonstrukcji chce wrócić do zabawy na ścieżkach. Szukam nowego sprzętu w tym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiek1018 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Cześć Mam na imię Kasia, od miesiąca posiadam rower typu MTB i chcę doskonalić jazdę na rowerze. Kocham to i jazda daje mi poczucie spokoju. Jeśli ktoś jest z Włocławka lub okolic to zapraszam na jakieś wspólne wypady rowerowe. Szukam kogoś w podobnym wieku do mojego, tzn. 19 lat. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę dobrych i szerokich dróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morfeusz69 Napisano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Siemka, jestem ze Szczecina, kiedyś trenowałem kolarstwo ale po pewnych życiowych peryferiach wróciłem do tego, tylko w wydaniu miejskim i czasem jakieś traski. Mam starą odpicowaną kolarke. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasparov Napisano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Witam wszystkich,mam na imię Piotr i jestem w trakcie szukania roweru dla siebie, na razie jeżdżę 15-sto letnim marketowym złomem, właśnie przeszedłem operację zszycia łękotki i wypadałoby się przesiąść na coś w końcu lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rem.mik Napisano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Cześć Jestem Remik, kiedyś śmigałem głównie po szosie moim pięknym peugeotem, a teraz gdy go zabrakło zamierzam zacząć przygodę z mtb pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KolesGicio Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć, jestem Marek z Trójmiasta. Od kilku lat jeżdżę rowerem do pracy (25km w jedną stronę), ale tylko późną wiosną/latem/wczesną jesienią. Rower to stary Trek 3900. Pełna rekreacja, zero profesjonalizmu Zarejestrowałem się na forum aby znaleźć odpowiedzi na pytania, które od lat pozostają bez odpowiedzi Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez KolesGicio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dchrzano Napisano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Darek, Rzeszów. Mam nadzieję, ze pomożecie mi rozwiązać kilka nurtujących mnie pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mmiisskkoo Napisano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Witam mam do kupienia rower Cube LTD z takim osprzętem: rama aluminium 20 cali widelec rock shox dart 3 Skok 80mm z blokadą na manetce przerzutka przód deore lx przerzutka tył deore xt liczba przełożeń 3x9 manetki deore piasty deore LX hamulce Magura hydraulika (v-brake) klamki Magura obręcza Rigida Sphinx opony Continental Więcej informacji nie znam, np. z którego roku jest rower (podejrzewam że przynajmniej 3-5l), ile przejechane itp. Ze zdj wygląda na bardzo zadbany, żadnej rdzy czy śladów wyciekow. Rower wystawiony za 1500zl. Ja rower potrzebuje do okazyjnej/amatorskiej jazdy w trasach 5-30km,wyłącznie po asfalcie. Mam 180cm wzrostu, 80kg Co sądzicie? Liczę na pomoc, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiasty Napisano 5 Maja 2017 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemor90 Napisano 9 Maja 2017 Udostępnij Napisano 9 Maja 2017 Jako nowy witam wszystkich użytkowników forum W końcu czas się zarejestrować po długim już okresie lektury. Mam nadzieje, że jeszcze wiele ciekawego się dowiem, a również i sam coś pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOCZEK89 Napisano 10 Maja 2017 Udostępnij Napisano 10 Maja 2017 Witam Mam na imię Dawid jestem szczęśliwym posiadaczem MTB hardtail Carrera Kraken którym przemieszczam się do pracy oraz sprzęt na weekendowe wypady Specialized Fuse 6 Fattie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noriega1 Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich. Patryk z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit88 Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Witam, Piotrek z Krakowa. Forum czytam od wielu lat a dopiero teraz naszło mnie by się zarejestrować. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrianGilcrest Napisano 19 Maja 2017 Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Witam i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi