artifj1200 Napisano 30 Sierpnia 2016 Napisano 30 Sierpnia 2016 Wita, mam na imię Artur i mieszkam w Sulęcinie, wkół piękne trasy więc jest gdzie polatać. Wolę czytać niż psać ale na powitalnie nie ma rady ;-) Pozdrawiam No i fajnie :-D Cytuj
monteviso Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam, już jakiś czas korzystam z tego forum, do tej pory anonimowo. Najwyższy już czas na rejestrację. Wielkie dzięki za wszystkie cenne rady. Dzięki nim uniknąłem już kilku wtop i zaoszczędziłem na serwisie :-) Jeszcze raz witam i pozdrawiam Adam 1 Cytuj
lynx79 Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich. Do tej pory z forum przeglądałem anonimowo, ale po modernizacji roweru postanowiłem w końcu się zarejestrować. Na rowerze jeżdżę od ponad 35 lat. Raczej spokojnie, choć i wypady do lasu czy w góry też mi się zdarzają. Mój sprzęt to Kross Level A8 z 2013 roku aktualnie na Deore XT. Pozdrawiam Jacek Cytuj
negractm Napisano 31 Sierpnia 2016 Napisano 31 Sierpnia 2016 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego grona,posiadam rower ctm-spark3 i już mam w głowie wiele ciekawych tras pozdrawiam Cytuj
Lezia Napisano 1 Września 2016 Napisano 1 Września 2016 Witam. W końcu dojrzałem do zarejestrowania się na forum. Do tej pory anonimowo regularnie przeglądałem tematy w poszukiwaniu ciekawych informacji rowerowych. Jestem w trakcie modernizacji (odchudzania ) mojego Krossa B9 więc przeglądam wszystkie działy. Na razie wymieniłem hamulce i koła (dzięki Wam koła mam od Dawida). W chwili obecnej zbieram fundusze na wymianę napędu. Pozdrawiam. Cytuj
michalo Napisano 3 Września 2016 Napisano 3 Września 2016 Cześć wszystkim Jestem Michał, mieszkam w Katowicach. Od października zabieram się za składanie wymarzonego 29-era. Póki co ostatnie dni na 26" 1 Cytuj
buckezz Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Cześć, Pora na oficjalne przywitanie się (przed zakupem roweru trochę poszperałem na forum), teraz wypada przywitać się jako nowy użytkownik Kandsa Maesto! 1 Cytuj
brejhart Napisano 8 Września 2016 Napisano 8 Września 2016 Serwus, od dłuższego czasu przeglądam forum, nadszedł czas się przywitać i aktywniej forum wykorzystać Aktualnie posiadam rower Romet Orkan 5. 1 Cytuj
Kalahiro Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 Witam Agnieszka z miasta Łodzi,gdzie dobre koty ponoć mamy ;-).Na rowerze jeżdżę od lat choć troszkę go ostatnio zaniedbałam ale się poprawiam.Jeżdżę głównie w woj.świętokrzyskim i okolicach Łodzi Sprzęt:Spec stumpjumper i giant reign,oba dziadki ale dają radę Witam Agnieszka z miasta Łodzi,gdzie dobre koty ponoć mamy ;-).Na rowerze jeżdżę od lat choć troszkę go ostatnio zaniedbałam ale się poprawiam.Jeżdżę głównie w woj.świętokrzyskim i okolicach Łodzi Sprzęt:Spec stumpjumper i giant reign,oba dziadki ale dają radę 1 Cytuj
arojan Napisano 13 Września 2016 Napisano 13 Września 2016 Witam Wszystkich Długo przeglądam to forum, więc postanowiłem się przywitać. Mam na imię Arek mieszkam w Szkocji. 1 Cytuj
jano0244 Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 Janusz lat 50. Po 18 latach szczęśliwej przygody z Giant GSR700 26" (cóż za solidny sprzęt, teraz już takich nie ma) w maju br. zmiana na Kross Trans Alp model 2016 28" Zanim się przyzwyczaiłem do większych kół i węższych opon, w wydawałoby się niegroźnej sytuacji. miałem wypadek. Miałem sporo szczęścia, bo mogło to skończyć się tragicznie. Od tego czasu, nawet do najbliższego sklepu jeżdżę w kasku. Cytuj
Raise Napisano 17 Września 2016 Napisano 17 Września 2016 Witam wszystkich Paweł, lat 22 z okolic Bydgoszczy. Rower nie jest mi obcy od małego dzieciaka, ale na serio zacząłem jeździć w tym sezonie. Póki co jeżdżę Hexagonem X5, rowerek w sumie miał tylko jedno zadanie, sprawić że polubię mtb i tak właśnie się stało Mam już za sobą solidną glebę, która uziemiła mnie na 2 miesiące, ale już wróciłem na 2 kółka i niedawno pękła pierwsza setka Następny sezon zamierzam przywitać Canyonem Neuron AL 7.0. Pozdrawiam 1 Cytuj
WalekLuki Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 Witajcie. Chce wzbogacać swoją rowerową wiedzę i rozwiązywać problemy techniczne. Witajcie. Chcę rozwijać swoją wiedzę techniczną na waszym forum. 1 Cytuj
de_Villars Napisano 18 Września 2016 Napisano 18 Września 2016 Andrzej, lat 38, z Krakowa. Na rowerze jeżdżę od dziecka, ale tak poważniej to w zasadzie od zeszłego roku Aktualnie przymierzam się do pierwszej w życiu kolarki, którą mam nadzieję z Waszą pomocą sobie wybiorę Cytuj
spider2you Napisano 19 Września 2016 Napisano 19 Września 2016 Witam wszystkich. Jestem z Krasnego koło Rzeszowa. Na 2 koła choruję już od dawna z tym, że teraz na te napędzane siłą własnych mięśni. Pozdrawiam. SpideR 1 Cytuj
waskij Napisano 21 Września 2016 Napisano 21 Września 2016 Witam wszystkich z Będzina , mam 39 lat , od chrztu Jerzy Od małego jeździłem na rowerze , już w pierwszej klasie szkoły podstawowej miałem kolarzówkę , wszędzie na rowerze , potem przesiadka na dwa kółka napędzane silnikiem , a z racji wykonywanego zawodu ( mechanik samochodowy ) pasja przeszła na cztery , słabsze , mocniejsze , wolnossące V6 , V8 ostatecznie TURBO modzone itp. Po tegorocznym urlopie, po kilku przejażdżkach na rowerze pożyczonym stwierdziłem że nie jest jeszcze tak źle z kondycją klamka zapadła - koniec wkładania kasy w cztery kółka , kupuje rower ... no i kupiłem Bitwina 520S i tak sobie od ponad miesiąca jeżdżę . Pozdrawiam. Cytuj
zelazoniekleka Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 (edytowane) Cześć Kuba, 36 lat w posiadaniu Scotta. Wkręta chwyciłem ponownego po dłuuugiej przerwie (wiele się pozmieniało). Forum przeglądam od 2 miesięcy - dobre tematy lecą. Zapraszam do "kręcenia" tematów MTB King Edytowane 26 Września 2016 przez zelazoniekleka 1 Cytuj
zzet Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 Czołem! Śmigam na UNIBIKE'u Crossfire od maja. Wcześniej (od 2000) miałem GIANT'a GSR 400. Ponownie załapałem bakcyla rowerowego, z czego się bardzo cieszę (-7kg w miesiąc)! Żałuję tylko, że przed kupnem UNIBIKE'a nie zasięgnąłem info z forum. Na razie chłonę wiedzę, a jest jej tu sporo - za co wielkie dzięki, wszystkim i każdemu z osobna! Pozdr. Łukasz 1 Cytuj
LUKi_79 Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Witam, Łukasz lat 37 z wioski pod Wrocławiem Z poczciwego Gianta przeskoczyłem na "króla all...ro" z 2015 roku Kiedyś zapalony rowerzysta, teraz tylko rowerzysta. Pozdrawiam 1 Cytuj
T_OMASZ Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Witam wszystkich. Tomasz z Warszawy lat 38. Aktualnie jeżdżę na Cube Acid , wcześniej Cube Aim. Można mnie spotkać najczęściej w Kampiniosie :-) Pozdrawiam 1 Cytuj
michalr75 Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Witajcie, Michał z Warszawy, lat 41, na rowerze od maleńkości, ostatnio Kona Fire Mountain 2013 którą mi rąbnęli, obecnie Trek 820, 20-sto letni oldschool stalowy, gdyż jeździć trzeba. Pozdrawiam maniaków. Cytuj
piter614 Napisano 4 Października 2016 Napisano 4 Października 2016 witam serdecznie Piotr z Polkowic wiek 36 od zeszłego roku MTB Author Spirit 27,5 od tego szosa TRIBAN 500 B`TWIN śmigam na zmianę raz jednym raz drugim Cytuj
janek2907 Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Witam. Mam na imię Janek. Mam 19 lat, mieszkam w Tarnowie. Posiadam rower Specialized Hardrock Sport 15", koła 26". Lubie jazde na rowerze po górach. Pozdrawiam Cytuj
silencio Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 Witam! Lat 27. Jeżdżę rowerem codziennie, po mieście, po górach, po lasach, w błocie śniegu i słońcu. Mój pierwszy 2 kołowy rower to składak Pelikan - ostatni, z którym rozstałem się wbrew mojej woli ( ukradli), to Kellys Salamander. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi