damianex123 Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Cześć, jestem Damian, zacząłem prowadzić troche życie fit i zrezygnować z ciągłego siedzenia za kółkiem po przygodach z rowerem miejskim (nextbike poznan) postanowilem zakupić rower (komunijnego nie bede naprawiac mimo ze kola 26'' ale ma juz kilka lat) na początego delikatnie - raczej MTB, używany do 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawros Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 (edytowane) Cześć. Sławek, z Wawy. Powoli zbliżamy sie do 50, jexdzimy rodzinnie od lat, taka 1-dniowa turystyka, rowerowe kontempalcje krajobrazów. W miare wzrostu dzieci zmieniała się nieco forma wyjazdów i ich zasięg. Jeździmy albo Wwa Pd-Zach albo nad morzem w wakacja - tak jakoś plaża nie dla nas. Obecnie, co najmniej kilkunastoletni, Mongoose Treshold Sport (miałem zmieniac albo motać bo ciężki, ale po co psuć klasyka toż to grzech) oraz złożony jeszcze w studenckich czasach rower "wyprawowy" na ramie Romet Mars (nadal jeździ). Pozdrawiam. Edytowane 10 Lipca 2016 przez slawros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlok Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych na punkcie dwóch kółek. Mam na imię Jarek śmigam swoim starym(już 8 letnim)MTB jeżdżę dla przyjemności i relaksu po lesie i raczej tam gdzie nawet grzybiarze się nie zapuszczają, oraz po mieście jako środek transportu (korki i zamknięte ulice nie straszne)Jednak zazwyczaj Mazowiecki Park Krajobrazowy a tak jestem Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguc_CBR Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 WitamPrzeglądam forum już od dłuższego czasu ale dopiero teraz zdecydowałem się zarejestrować.Jestem bywalcem na wielu forach, jednak to jest pierwszym rowerowym Jestem z Białej Podl. i mam na imię Kamil Aktualnie nabijam kilometry na rowerze brata - Kross Lever a4 .Rozglądam się za rowerem dla siebie i stąd rejestracja na forum Z tematów które tu wyczytałem , zdecydowałem że mój pierwszy rower będzie rowerem crossowym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenyloketonuria Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wypada się przywitać, zatem cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trenerkaczek Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Cześć Paweł, Wrocław, 30 lat. Obserwuję forum od dłuższego czasu. Dzięki, że jesteście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin86Poznan Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Witam, Jestem Marcin i mieszkam w Poznaniu. O rowerach lubię wiedzieć wszystko dlatego tu jestem;) Często śmigam na Cytadeli więc być może do zobaczenia na szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timat21 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam Mam na imie Rafał jestem z Bielska-Białej przeglądałem forum już od dłuszego czasu ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować, pomykam na Fuji Cross 1.5 Disc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss4 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam. Mam na imię Krzysiek, jestem z Zabrza. Zaczynam jeździć na swoim rowerku Merida Matts v20, który zakupiłem 3 lata temu. Pozdrawiam użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimnik Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam, Paweł z Katowic, jeżdżę głównie po Górach i ta tematyka głównie mnie interesuje Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajtiNajn Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Cześć, witam wszystkich serdecznie Z tej strony Dorota, stacjonuję na Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oncio Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Cześć. Mam na imię Paweł. Na rowerze dojeżdżam głównie do pracy (od nie dawna 17km w jedną stronę, ale na razie daję radę), czasami też jakieś krótkie wycieczki rodzinne w weekend. Jeżdżę na rowerze typu cross, ale ostatnio chodzi mi po głowie szosa. Przemierzam regularnie szlak Łomianki - Warszawa wzdłuż Wisłostrady. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IvanDrago Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Związek z moim obecnym rowerem trwa już 16 lat. Jeżdżę nim codziennie do pracy. Raz do roku z sakwami na kilkudniowe namiotowanie. Ostatnio z dzieciakiem w przyczepce. Raz na jakiś czas chcę go wyrzucić albo zostawić na zawsze w piwnicy. Nie, nie dzieciaka. Tzn. dzieciaka też czasem, ale częściej rower. Koniec końców zawsze po jakimś czasie się godzimy. Długoletni związek ma swoje prawa. Oczywiście to zawsze ja muszę kupować jakieś fanty na pogodzenie, a czasem nawet wysupłać kasę na serwis. Jazdę traktuję utylitarnie: z punktu A do punktu B w celu XY. Ma być tanio i skutecznie. Nie jeżdżę dla przyjemności. Przyjemnie to mi jest w weekend wreszcie odpocząć od kręcenia Materialnie mój rower nie jest nic wart. Mimo to chyba bym się rozpłakał, gdybym go stracił Edytowane 26 Lipca 2016 przez IvanDrago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dlugi1206 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 Siema Jestem Artur po bardzo długiej przerwie wsiadłem na Krossa level B3 Pochodzę z wrzesni mieszkam i kręcę kilometry w Kulmbach na Bawarii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosaKosa Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Witam serdecznie wszystkich razem i każdego z osobna. Z rowerem związany jestem nieprzerwanie od 2 roku życia, kilka ich było, żadnych profesjonalnych ani nic takiego. Nie było mnie na nie stać. Na sezon poszedłem do roboty i proszę... Co chcę kupić? wszyscy rówieśnicy stawiają teraz na cztery kółka. Eh. Zawsze byłem inny, chce dwa za cztery($). Skończą się wakacje i wyruszam na poszukiwanie 'tego czegoś' i wszystkie góry i doliny będą moje. Zawsze chciałem tak pojeździć ale nigdy nie miałem czym. A jeśli już się przełamałem i wyjechałem swoim sprzętem trochę dalej to wracałem zwykle na piechotę. Mam na imię Czarek. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim. Mam na imię Mateusz, w tym roku kończę 30 lat, mieszkam w Gorzowie. Postanowiłem trochę ruszyć siedzenie sprzed komputera, żeby schudnąć nieco i wyrobić jakąś kondycję i przypomniało mi się, że za dzieciaka lubiłem śmigać na rowerze. Wyciągnąłem z piwnicy jakiś 15-letni marketowy złom, zepsuty i pordzewiały. Stwierdziłem, że nie ma sensu topić pieniędzy w naprawie i kupiłem BBF MTX 1.3 Jazda na nowym rowerze spodobała mi się na tyle, że znalazłem najwyraźniej nowe hobby, z czego jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adtrip Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam.Jestem Adam 40 lat,na rowerze jeżdżę jakiś czas,ale dopiero nie dawno wciągnęło mnie to bardziej. Preferuję górskie,leśno-terenowe wycieczki,na szosie na razie nie potrafię zrozumieć przyjemności Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielb406 Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Daniel. Kłaniam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
32A Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Z tej strony Krzysiek, witam serdecznie wszystkich współmiłośników dwóch kółek (a także czterech, z motorem pomiędzy)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubadupa Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrulez Napisano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Witajcie, nazywam się Grzegorz i po wielu latach wracam do jazdy rowerze od jakiegoś czasu czytam forum w poszukiwaniu sprzętu, który w najbliższym czasie będę chciał nabyć. Liczę ja wiele pomocnych komentarzy, który tutaj znajdę. pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Serwus Panowie, witam Panie. Mam na imię Mateusz i mieszkam w Bydgoszczy. Od dłuższego czasu przeglądam forum - sam nie wiem dlaczego zarejestrowałem się dopiero dzisiaj. W kujawsko-pomorskiem mam swoje ulubione trasy, na które wybieram się celem podładowania akumulatorów i odstresowania. Nie ma na to lepszego sposobu niż wyboiste, leśne ścieżki Pozdrawiam i do usłyszenia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piomaz Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Piotrek. Przeglądam forum od lat. Dzięki Wam rozwiązałem masę problemów dlatego dziękuje za wszystko . Mam nadzieję, że i ja będę mógł kiedyś się odwdzięczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobczak Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Czesc wszystkim, mam na imie Sebastian, obecnie mieszkam i pracuje w UK (wybaczcie brak polskich znakøw). Moja najwieksza pasja jest jazda na motocyklu ale mam tu w okolicy kilka fajnych terenow po za miastem, w ktore bardzo lubilem sie zapuszczac moim nie najlepszym rowerem, ktory mi skradziono po 1,5 jazdy... no ale obecnie wiem juz czego chce i na jesien chce kupic rower do freeridu bo juz wycieczki na szosie mnie nie kreca bo od tego mam moto. Na forum zarejestrowalem sie glownie po to zeby sie poradzic odnosnie tego co zamierzam kupic bo szczerze mowiac jestem w tej tematyce kompletnie zielony i jak ktos na aukcji wypisuje nazwy wszystkich podzespolow z ktorych jest poskladany rower to nie mam pojecia czy to jest dobre czy ciulowe bo nigdy nie mialem takich rowerow, nie jezdzilem nie probowalem to i skad mam wiedziec. Wiem na pewno ze chce rower do freeridu i chcialbym sie z czasem wybierac na coraz bardziej ambitne tereny/zjazdy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr33 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Cześć wszystkim mam na imię Michał śmigam rowerem głównie po Łodzi zazwyczaj do pracy czasem również trafi się jakaś trasa za miasto. Moje rowery to Unibike Flash 2016 oraz Giant terrago disc 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi