marny02 Napisano 19 Października 2014 Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Witam. Mam na imię Tomek. Po dlugiej przerwie od 5 mies. krece na krossie haxygon x5 z rocznika 2014. Śmigam po zachodniej wielkopolsce. Lubię praktycznie każdą odmianę kolarstwa i chętnie zapuszczam się 2-ma kółka mi w głąb lasu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek60 Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam wszystkich . Mam na imię Staszek, 54 lata , pochodzę ze Śląska (obecnie okolice Pogori IV :icon_wink: ) . Zacznę od tego że ...... nie lubiałem jeździć rowerem . Ćwiczyłem 5 lat karate i ostatnie pól roku dodatkowo biegi . Jednakże ostatnio ze wzgledu na stan zdrowia (idę na przeszczep szpiku ... ) lekarz zabronił mi karate i biegów -ale pozwolił jeździć na rowerze. Wiec "wycyganiłem" od syna rower ( i tak na nim nie jeździ ) , przejechałem się raz i drugi i wciągło mnie . Rower to Centurion Croos Line 500 . Jako że żyć bez sportu nie umiem to zaraz po całej "kuracji" zabieram się do turystycznego jeżdzenia na rowerze. Przerabiam swój rower na trekingowy a na razie to czytam , czytam i czytam. Forum oczywiście. Jesteście skarbnicą wiedzy .I wybaczcie mi moje przyszłe pytania bo będą to pytania laika . P.s. Proszę moderatora o skasowanie nowego rozpoczętego przeze mnie tematu "Witam" . Treść przerzuciłem tutaj Przepraszam za kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mykolek Napisano 22 Października 2014 Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Cześć wszystkim,na rowerze, po świadomej kilkunastoletniej rozłące, od lipca br. Obecnie śmigam na Stevensie Sovereign. Rower jako środek transportu do pracy i z powrotem. Spodobało się tak bardzo, iż od przyszłorocznej wiosny planuję spróbować z MTB bądź czymś podobnym.Karol, spod Chojnic.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolas Napisano 24 Października 2014 Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Witam wszystkich nowo przybyłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekp1 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Witam wszystkich "rowerowo zakręconych".Na imię mam Darek jestem z Wrocławia a na forum trafiłem w poszukiwaniu informacji dot.odnawiania roweru.Fajnie tu u Was więc zostaję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semow Napisano 27 Października 2014 Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Czołem. Podobnie jak - z tego co widzę - wielu innych, wracam do roweru "po latach". Już widzę, że będę miał z tym kupę roboty i mnie to cieszy. FR jest w tym bardzo pomocne. Swojego "składaka" na bazie ramy Author Vision ad bodajże 2003 będę próbował dostosować do turystyki górskiej. W wolnych chwilach wspinanie, skitouring i takie tam - trochę zdjęć na blogu http://wertykalnie.wordpress.com Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milek134 Napisano 28 Października 2014 Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam. Jestem Miłosz z Kalisza, jeżdże na Ostrym kole i SingleSpeedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etus Napisano 1 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Witam, jestem Z Białegostoku.Obecnie śmigam na 26 ale niedługo 27.5 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hebarac Napisano 2 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 (edytowane) Cześć, Po długiej przerwie w jeździe na rowerze spowodowanej remontem domu postanowiłem coś zmienić... Trochę już w tym roku pojeździłem ale w przyszłym planuję sporo więcej... Pozdr Łukasz Edytowane 2 Listopada 2014 przez hebarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbt Napisano 5 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2014 Wszystkim cześć Ja póki co, nie przekroczyłem granic podkarpacia na dwóch kółkach, ale marzy mi się od czasu do czasu jakaś większa wyprawa kawałek od domu. Chociażby Paryż czy Santiago de Compostela Jestem bezwypadkowy i tego samego życzę wszystkim forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joachim Napisano 6 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam wszystkich. Jestem spod Opoczna, jeżdżę na razie na jakimś mieszczuchu produkcji niemieckiej (Arklis), którego nawet lubię. Przed rozpoczęciem czytania Waszego forum nastawiałem się na jazdę trajką (już nie taką, jaką mam w avatarze, ale w układzie tadpole - dwa koła z przodu, jedno z tyłu), i sezon 2015 mam nadzieję rozpocząć na niej. Ale... moje ponad 190cm wzrostu spowodowały, że zainteresowała mnie również idea 29er. Poszaleć po terenie też bym chciał A na razie wrzucam do galerii zdjęcia moich światełek na rowerze. Pozdrawiam. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marfalc Napisano 10 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Cześć. W tym roku coś mnie dopadło i nie umiem zakończyć sezonu ,nastapiła tez zmiana roweru ( na treking) i pora zacząć jeżdzić ponad 60 km na jeden raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas79 Napisano 21 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Cześć, z tej strony Łukasz - świeżo upieczony forumianin. Dwa lata temu po dłuuugiej przerwie znów wsiadłem na rower - jeżdżę głównie turystycznie i nawigacyjnie. Fajnie, ze jest miejsce, gdzie można się dowiedzieć (prawie) wszystkiego o dwóch kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norsman Napisano 24 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 powitać wszystkich. po długiej przerwie wracam do jazdy na rowerze. przez siedzący tryb życia człowiek trochę się zaniedbał a rower będzie pierwszym etapem zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esliwka Napisano 29 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2014 Witam. Ela z Gdańska się kłania. Kiedyś sporo czasu spędzałam na rowerze, ostatnio z braku czasu mniej, ale w tym roku Mikołaj przyniesie rowery dla całej rodziny, więc od nowego sezonu ruszamy w teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artursan Napisano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2014 Witam! Artur z Łodzi się kłania. Na rowerze nie jeździłem ponad 20 lat, . Brat mnie namówił - sam jeździ całe życie i kupiłem sobie Superflay'a z małymi modyfikacjami i ... jeżdżę pozdrawiam serdecznie Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotzek Napisano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 WITAM, MAM NA IMIĘ MARCIN ROWERKIEM JEŻDŻĘ OD NIEDAWNA A POCHODZĘ Z GŁOGOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AOLEK Napisano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Cześć, mam na imię Olek. Po 15 latach przerwy od końca lutego tego roku przejechałem na swoim słoniu 16 kilowym 4920 km. Udało mi się zrzucić 34kg. Teraz kolej na mojego "słonia" będę potrzebował waszej pomocy. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez AOLEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackSabbath Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witajcie, Jestem Kuba, mam 24 lata, pochodzę z okolic Włocławka. Mam Krossa Evado 7.0 a forum czytam już kilka miesięcy. Zarejestrowałem się dopiero teraz, bo niestety potrzebuję pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakkek Napisano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Witam wszystkich! Śmigam po Kaliszu i okolicach. Rower to Kellys TNT 10. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LinkPL Napisano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Witam, Tu Link, mam 32 lata i od 6 lat jeżdżę rowerem. Tak więcej to od roku. Radon w wersji 6.2 model '13 Pozdrawiam z Iłży Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waniakrk Napisano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Cześć,mam na imię Marian,od niedawna jestem posiadaczem Rockhopper'a 29,i napieram po mieście ile się da:)Forum przeglądam bo wiele tu ciekawych tematów,i wkońcu pasowało się przywitać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miragepl Napisano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Witam wszystkich, jestem Łukasz, pochodzę z okolic Radomia, a rowerem tak więcej to jeżdżę dopiero od dwóch lat. Forum przeglądam już jakiś czas, ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliczynski Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Rafał z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartZ Napisano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2014 Witam wszystkich. Nam na imię Bartek i jeżdzę oraz biegam po 3miescie. Uwielbiam wysiłek - szczególnie biegając na rowerze ;-) Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowych i wesołych świat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi