Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam roweromaniaków, mam na imię Kamil, jeżdźę po Kujawach dla przyjemności :). Baardzo dużo czytałem to forum, wiele razy mi pomogło, ale sam postaram się być aktywny.

Edytowane przez Korwin
Napisano

Witam,

Na rowerze jeżdżę od zawsze, ale tak poważniej zaczołem od dwóch lat. Dzieki forum zdecydowałem się na zakup Kandsa Energy 1300, rower okazał się strzałem w dziesiątkę. Pozdrawiam

Napisano

Witam jestem Ryszard. Rower traktuje jako hobby w wolnym czasie jest nim mtb do przejażdzek wokół mojej mieściny;]Pozdrawiam

Napisano

Cześć.

Mam na imię Dawid,  powoli wkraczam w świat MTB z moim Hexagon`em x8, postaram się uczestniczyć w życiu forum.

Napisano

Cześć! Nazywam się Piotr, od miesiąca jestem posiadaczem roweru Rock Machine Typhoon 60. Jako że mieszkam w DK i za wiele wzniesień tu nie ma to buszuję po lasach w okolicach Esbjerg :-) Pozdrawiam wszystkich!

Napisano

Witam

Patryk z Poznania

Lubie agresywną jazdę ile fabryka dała

Lubie grzebać przy rowerze.składać modyfikować odchudzać i testować wszelakie nowinki techniczne

Ostatnio ciągoty do maratonów na razie 2 przejechane z serii Grand Prix Wielkopolski

Napisano

Cześć

Piotrek z Warszawy, po wielu latach wróciłem do kolarstwa które jest moim sposobem na walkę z nadwagą jakiej nabawiłem się przez lata siedzenia.

Interesuje mnie głównie XC ale kto wie gdzie pójdę z czasem, kiedyś jak byłem piękny i młody trochę śmigałem zjazdowo.

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Witam,

Marcin z tej strony lat 29 i stwierdziłem, że trzeba trochę zbędnego balastu zrzucić z siebie, więc rowerek będzie dobrym rozwiązaniem :)

Od dwóch dni jestem posiadaczem Gianta Talona 5.

Pozdrawiam

Napisano

Witam, z tej strony Jakub. Podróżuję po Lublinie i okolicach :) Chętnie dowiem sie wielu ciekawych rzeczy z forum :D

Napisano

Witam wszystkich serdecznie :D Jestem Adrian, i znalazłem te o to forum rowerowe, a że rower był przy mnie od małego a teraz zacząłem bardziej intensywnie jeździć :)

Jestem ze Ślaska okolice Gliwic/Zabrza/Knurowa :) Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie ! :) 

Napisano

Hej! Mam na imię Tadek i jestem z Jeleniej Góry. Obiecuje nie śmiecić, chociaż do przyswojenia zasad panujących na różnych forach trzeba czasu. 

Napisano

witam wszystkich!

Jestem Kajetan, jeżdżę w okolicach Olkusza (małopolska).

Od paru dni przeglądam to forum.

Do tej pory jeździłem nakamurą summit na ramie chromo-molibdenowej i osprzęcie deore xt - w lipcu przesiadłem się na kandsa 1300 (model 2013) i powoli zaczynam modyfiakcje

Napisano

Witam mam na imie Damian i po dlugiej przerwie od roku krece na krossie levelu a3 z rocznika 2013, smigam po kotlinie klodzkiej z przewaga po czeskiej stronie pozdrawiam :)

Napisano

Witam forumowiczów. Niegdyś interesował mnie downhill, jednak przyszło życie i obowiązki, więc przesiadłem się na dobre cross country. Lubię praktycznie każdą odmianę kolarstwa i chętnie zapuszczam się 2ma kółka mi w głąb lasu. Pozdrawiam :)