Rejver Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Witam Nazywam się Patryk, mam 18 lat. Uwielbiam jazdę na rowerze, jest to wspaniały sposób na odstresowanie się i czasami poczucie adrenaliny. Zaczynałem jakieś 4 lata temu od starej szosówki wujka lecz gdy tylko zasmakowałem jazdy po lesie i górach wiedziałem, że jest to mój raj . Teraz głównie jeżdżę typowe XC, nie brałem jeszcze udziału w żadnych zawodach tego typu ale może kiedyś się zdecyduję Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczka Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Cześć, Ja również pomykam na rowerze jak tylko mam wolny czas w okolicach Gliwic. Czasami całą rodzinką czyli z żonką plus dwoje dzieciaków w tym jeszcze jeden na fotelik. No a czasami samodzielnie jak się od nich uwolnię . pozdr. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenolop Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 W pierwszym poście wypadałoby się przywitać, co niniejszym czynię. Przeglądam forum od dłuższego czas i nadszedł moment by zacząć bardziej aktywnie w nim uczestniczyć. Mam 32 lata, mieszkam w Wołominie i poruszam się rekreacyjnie po tej okolicy. Pozdrawiam serdecznie, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0radek0 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Witam Wszystkich Użytkowników i całą Administrację forum Mam na imię Radek, mieszkam i "pracuje" w Krakowie, jestem fanem wszystkiego co zmienia kształt i takie rowery mnie najbardziej interesują. Na co dzień jeżdżę składanym rowerem polskiej produkcji. 4 dychy na karku, kobieta dwoje dzieci. Lubię i zamierzam majsterkować, w najbliższym czasie "na warsztat" biorę rowery i postanowiłem do Was dołączyć. Jeszcze raz witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanNobody Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Witam,Jestem Michał i bardzo lubie się ścigać. Moim rowerem od tego sezonu jest Kellys Hacker 50 na kołach 27,5". Najlepszy rower na jakim jeździłem.Jak dla mnie kolarstwo to całe moje życie. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacca Napisano 19 Marca 2014 Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Witajcie Forum od dłuższego czasu obserwuję, również jak czegoś szukam to jedno z moich głównych źródeł, tak więc w końcu postanowiłem się zarejestrować A, że rozglądam się za nowym rowerkiem to trochę pytań będzie pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klenczonu Napisano 21 Marca 2014 Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Witam serdecznie. Ja również postanowiłem dołączyć do braci rowerowej. Mam na imię maciek i mam 42 lata. Pochodzę z Mazur ale od 19 lat mieszkam w Gdańsku. Jeszcze raz chciałbym powitać wszystkich miłośników dwóch kółek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shuvv Napisano 23 Marca 2014 Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Bądź pozdrowiony, forumowiczu!Nabyłem w 2005 roku Thrilla brzydki jak cholera!Jednakże wyżej aspirowałem i go modyfikowałem. Jednakże zmienić postanowiłem i tak "go" odwiesiłem. Oczekując na X-Control Lapierre'amojego nowego przyjaciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maliniaq Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Witam szanowne grono! Mam na imię Sebastian, na forum trafiłem przypadkiem. Rowerowo rozwijam się od roku, aktualnie tnę wiatr mazurskie trasy na szosówce Giant TCR Composite 2, na forum rejestruję się, żeby doedukować się w sprawach czysto technicznych, a i może złapać jakąś ekipę z okolicy na trasy 100km+, bo wśród znajomych ciężko doszukać się takiego składu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Cześć wszystkim Po ponad roku czytania postanowiłem w końcu się zarejestrować, choćby po to, żeby podziękować za wszystkie mądre rzeczy, jakie wyczytałem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnnyZuberek Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Trochę późno, bo po kilkunastu napisanych postach, ale przywitam się i ja Grzesiek, 34 lata, do tej pory dobijający okazjonalnie starego Gianta Boulder 510 na zbyt małej ramie, od tygodnia posiadacz Kandsa Maestro. Dzięki za wiele przydatnych rzeczy, o których już zdążyłem się dowiedzieć, a także - awansem - za całą wiedzę, którą jeszcze uda mi się posiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noize Napisano 25 Marca 2014 Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 witam, Maciek z trójmiasta. Świeżo zakupiłem mój drugi rower w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattie Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 No to i ja się przywitam a co Witam serdecznie, mam na imię Mateusz jestem z okolic Grodziska Mazowieckiego. Na forum zarejestrowałem się w celu uzyskania pomocy w wyborze mojego pierwszego po około 3 letniej przerwie roweru i tak zostałem przeglądając czytając porady. Nabyłem 2 tygodnie temu Kandsa Maestro 19' za waszą radą i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony, niestety miałem czas tylko na 3 wypady ale już prawie 80 km przebiegu Początkowo oczekiwałem tylko pomocy w wyborze konkretnego modelu ale szczerze mówiąc odkąd się zarejestrowałem to czytam forum w każdej wolnej chwili i przyznam szczerze, że zarażacie pasją do rowerów i to bardzo poważnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FRom69 Napisano 27 Marca 2014 Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Cześć, mam na imię Romek, mieszkam, pracuję i śmigam na rowerku po Krakowie. Pozdrawiam wszystkich rowerzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalpv2 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Cześć! Na imię mam Michał, jestem szczęśliwym posiadaczem roweru Scott Sub. Kiedyś dużo biegałem, ale po kontuzji kolana strasznie się zapuściłem (+25kg), obecnie traktuję rower jako formę rehabilitacji, sposób na zrzucenie paru kilogramów i niezłą rozrywkę. W przyszłości pewnie jakaś szosówka/przełajówka. Forum przeglądam od dawna, ale pojawiła się we mnie chęć uczestniczenia w dyskusji, można powiedzieć że się wkręciłem Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelus80 Napisano 30 Marca 2014 Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Witam wszystkich roweromaniaków. Jeżdżę sobie rowerem jak mam czas i ochotę, do niedawna na kilkunastoletnim Giancie - obecnie Unibike Evo 29". Najczęściej po lasach, polnych drogach, ścieżkach itp. Unikam asfaltu.Dystanse do kilkudziesięciu km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osssa Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Czesc witam,Jestem na etapie składania szosówki na bazie Waganta '81 więc możliwe, że się pochwale jak skoncze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory34 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam wszystkich roweromaniaków. Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas169 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 ja różwnież witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!:)milego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbychumax Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Siema jestem Zbyszek z Wieliczki, zawitałem na forum bo jestem na kupinie swojego pierwszego roweru! Pozdrawiam wszystkich serdeczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcyk Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Nazywam się Marcin i pochodzę ze Śląska. Rower to coś co zawsze staram się mieć przy sobie bez względu na czas i miejsce w jakim się znajduję. Niestety często jednoślad pełni u mnie rolę mebla, ale tak jak wspomniałem lubię go mieć w zasięgu wzroku. Obecnie użytkuję MTB na 26 calowych kółeczkach. Mam nadzieję że mądrości zawarte na tym forum zaoszczędzą mi niepotrzebnego wysiłku i kosztów związanych z eksploatacją roweru. Pozdrawiam Marcin (marcyk) Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez marcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machoney Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam, Marcin z tej strony. Aktualnie po wielu latach użytkowania mtb z marketu przymierzam się do kupna crossa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyczka Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Cześć ! Mam na imię Grzesiek i jeżdżę na rowerze Unibike Vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Cześć, mam na imię Sebastian, mieszkam w Zielonkach koło Krakowa. Jeżdżę w dużym promieniu wokół Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRUKS Napisano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Czołem! Niedawno wsiadłem na rower pierwszy raz od czasów szkolno-komunijnych (+/- po 15 latach) Z dnia na dzień coraz bardziej mnie wciąga jazda i wszystko co związane z tematem. Niestety, jako świeżak w wielu kwestiach zwyczajnie brakuje mi wiedzy, dlatego dołączam do forum. Mój jednoślad to Bocas Venezia SL. Pozdrawiam rowerową Brać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi