DudaMati Napisano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Witajcie, Mieszkam w Wawie, większość życia w Kaliszu. Większość też jeżdżę na rowerze i na nartach. Mam MTB i szosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Miło jest mi powitać was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chihuahua500 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Witam wszystkich,Krzysiek 25l, Gdańsk. Za młodzika szalałem w FR, obecnie preferuję turystykę rowerową, na mojej komicznie przebudowanej freeridówce z własnoręcznie zmontowaną instalacją pod sakwy I o dziwo sprawdza się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinDoktor Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Mam na imię Tomek, rocznik '85 z Tarnowa. Jeżdżę od 2003 roku na kelly'sie salamandrze. Chyba to pierwszy model salamandry. Ze zmian sprzętu to tylko inne oświetlenie i pedały pod SPD. Najwięcej jeżdżę po asfalcie, czasami zjeżdżam do lasu, na polne drogi, ogólnie to bez szaleństw w terenie. Kręcą mnie za to dystanse i średnia prędkość Do zobaczenia na forum i trasie! Edytowane 16 Stycznia 2014 przez SpinDoktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demnog Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Cześć Karol z tej strony. Spokojny wyprawowiec z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Witajcie jestem już na forum dosyć długo nawet witałem innych ,ale nigdy się nie przedstawiłem wiec trzeba nadrobić. Tak jak można odczytać z profilu mam na imię Maciej i jestem z Gdynii. Obecnie lat 18 i uczeń technikum gastronomicznego. Na rowerze jeżdżę od małego. Niedawno kupiłem nowy rower Romet Rambler 3.0 2014.Wiadomo w trakcie nauki ciężko jest zrobić sporo kilometrów,ale staram się robić te 20 km dziennie a w weekendy około 40-60 km dziennie. W wakacje 2013 zrobione 5000 km,a w całym 2013 roku 9568 km. I to by było na tyle. Zapraszam także na mojego bloga: http://macio1064.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demonqp Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Cześc mam na Imię Filip. Kupiłem w piatek swój pierwszy Lepszy rower a mianowicie Felt Q250, osprzęt deore, amortyzator RST T7 Capa. Będę nim jeździł głównie do pracy szosowo, że tak to ujmę. Już w drodze nowe opony I nowy Łańcuch. Bo po przednie komponety były w opłakanum stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7mtb Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Siemanko Mam na imię Kacper i śmigam z Wałbrzycha Mam 15 lat a rowery to moja największa pasja. Zaczynałem od stalowych "rowerów" po takie z marketu a teraz jestem posiadaczem level'a a2 (2k13) w najbliższym czasie planuję złożyć sobie coś pod 29 calowe koła pozdrawiam wszystkich Mój level: http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/4590-kross-level-a2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Cześć - witaj wśród nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Też od kilku tygodni czytam forum i piszę, a nie przedstawilem się. Piotrek, 34 lata, Warszawa. Z rowerów na stanie teraz sztuk 3: HT Giant Terrago 2004, full Schwinn Rocket Pro z 2007, i teraz Giant Anthem 29er. I od przedwczoraj rama mtb, więc pewnie coś zbuduję. Jeżdżę "od zawsze" - ale na poważnie bacyla złapalem ze 20l. temu, po pierwszym Giancie GSR 200 Najbardziej lubię góry (Beskid Niski, Magura, Beskid Śląski i Żywiecki), ale po mieście też lubie pośmigać na łysych oponach. 10 lat temu zrowerowałem Dolomity (na Schwinnie Mesa i oponach Dębica Tygrys i planuje w tym roku powtórzyć wyprawę. Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henk Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Hej. Tu Henryk. Zarejestrowałem się w celu uzyskania tylko jednej informacji (nawet chciałem już usuwać konto), ale trochę poczytałem i chyba jeszcze zostanę. Rower służy mi do dojazdów w różne fotogeniczne miejsca, czyli do pracy. Do tej pory jeździłem starą damką holenderską, ale zaczyna mi nawalać i rozglądam się czymś porządnym. Tu jest mój temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/152433-do-2500zl-nowy-trekkingowy/?p=1422340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawtlen Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Witam wszystkich, Jeżdżę bo lubię, bo jest to dla mnie najlepszy sposób na odreagowanie stresu w pracy i w życiu. Od kilku lat robie swoje małe rekordy. W sierpniu 2013 roku pojechałem do siostry 270 km i ...spodobało mi się może w tym roku pojadę gdzieś dalej. Mieszkam w Skierniewicach i tu już widziałem wszystko . Mam crossowy rowerek Kellysa ale z czasem zacząłem robić z niego treckinga wiec obecnie rozglądam się za lekkim treckingiem, ale wybór jest taki trudny.... Pozdrawiam wszystkich, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exide74 Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam. Mam na imię Arek. Mieszkam w okolicach Piaseczna. Rower posiadam od 2008 r. ale jeździłem sporadycznie. W zeszłym roku (w sierpniu) postanowiłem że będę dojeżdżał rowerem do pracy. Wsiadłem bez przygotowania i pojechałem. Od tamtej pory (z wyłączeniem zimy) robiłem po 60 km dziennie w tygodniu i 40-50 km rekreacyjnie w weekendy. Zrobiłem około 2600 km na rowerze i 400 km motocyklem więc ten drugi poszedł do sprzedania a ja czekam na odwilż bo rower stał się moją nową pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
race Napisano 4 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 witam wszystkich Tomek z Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bold Napisano 5 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Witam wszystkich, tu Zbyszek, Kraków. Trochę ciekawostek tu znalazłem i już jakiś czas temu dołączyłem. Jeżdżę szosówką po szosie i MTB w terenie i po szosie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blackblooms Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 Witam i pozdrawiam wszystkich wariatów, krótko i szybko - jeżdzą All Mountain, jestem z Górnego Śląska, na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trombel Napisano 15 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2014 siema. Przemek z tej strony się kłania. Za chwilę 3 dyszki na karku stukną. Roweru nie mam ale planuję rozpocząć większą przygode z tym pojazdem. mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele cennych wskazówek, informacji i porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosz Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam Jestem Jarek, mam 26 lat pochodzę z podlaskiego, od września ubiegłego roku zacząłem przygodę z rowerem. Jestem amatorem, ale chcę to zmieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalM Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Witam, jestem Michał mam 26 lat. Pochodzę z Jarosławia, mieszkam i pracuję w Rzeszowie. Na rower wsiadłem, krótko po tym jak zacząłem samodzielnie chodzić, a było to tak, - 3 kołowy ruski rower z napędem na przednie koło - już większy rowerek tak dla 5-cio latka na którym miałem 1 poważny wypadek hamowanie broda po asfalcie (7 szwów) i dzwon głową w krawężnik ( to był ten moment kiedy zaufałem kaskom), - rower wigry 3 sam oldschool działa do dziś chodź przeszedł kilka przeróbek konkretnie odchudzanie, - pierwszy rower górski (3 klasa podstawówki - do początku studiów) o chwytliwej nazwie Golden Horn sztywna rama 19" na nim przeżyłem dość bolesny wypadek kiedy to kierownica z "rogami" obtłukła co nie co poniżej pasa, drugi wypadek to zębatka w goleniu, - na studiach pozwoliłem sobie na Kelly's Saphix Trekking Cross CRX mam go do dziś i pomykam nim do pracy bardzo fajny i wdzięczny rower, - od 5 dni jestem posiadaczem Kross Level B4 XL Wypadków było dużo, ale roweru nigdy się nie wyrzeknę! Jeżdżę głownie po szosach, a Kross'a kupiłem z myślą o wyjazdach rowerem w góry, które dotąd pokonywałem pieszo. Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwizdek78 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cześć wszystkim, Krzysiek z Tarnowa się kłania. Miałem bardzo długą przerwę w ujeżdżaniu bike'a, ale miłość powróciła:) Właśnie jestem na etapie zakupu nowej maszyny i zapewne w innym dziale pojawi się moja prośba o pomoc w jej wyborze! Pzdr dla wszystkich miłośników jednośladów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybalot Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Witam wszystkich serdecznie.Mam na imię Leszek,mieszkam w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slomix81 Napisano 21 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam wszystkich mam na imię Artur, mieszkam koło Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi