MarcinFSL Napisano 24 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Wita Marcin ze Słubic, moja rowerowa przygoda tak właściwie rozpoczęła się dopiero 2 lata temu, jeżdżę głównie rekreacyjnie, trasy od 30 do 100++ km. Jednak zamierzam startować od czasu do czasu w jakiś zawodach oraz jeździć na dłuższe wyprawy (w tym roku udało mi sie wystartować w KSSSE Verus Maraton oraz pojechać rowerem nad morze). Głównie jeżdżę rowerem crossowym Author Stratos, rzadziej MTB - Kross Hexagon V4 oraz od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem szosówki Fort, którym cały czas śmigam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi1979 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Witam Jestem Norbert z okolic Poznania. Dużo kulam szosą i biegam. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian2571 Napisano 27 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Cześć, Adrian z Poznania. na razie tylko MTB, ale szykuje się na jakieś ostre koło może SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazi73 Napisano 28 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Cześć, Jestem Grzesiek mam 17 lat i mieszkam w Zielonej Górze. Jeżdżę na rowerze od kąt pamiętam a trenuje amatorsko od 4 lat. Startuje w zawodach MTB, Trenuje głównie w terenie, szosa rzadziej, dystans <120 km. Planuje przejść na większe koło 650b Pozdrawiam Mazi73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DonKiszot Napisano 29 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam, mam na imię Dawid i jestem z Wrocławia. Śmigam od niedawna Krossem Evado 2.0, a ponadto jeżdzę po mieście moją wspaniałą Ukrainą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robinson007 Napisano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Kolejna część tasiemca pt. witam wszystkich Witam wszystkich nowo przybyłych na forum Dodam tylko że na naszym forum jest kilka zasad, nie stosowanych na innych forach np nawiasy [] w temacie Jak również nie cytujemy w całości postów, które są bezpośrednio nad naszym pkt 2i regulaminu, polecam się z nim zapoznać, jak i takich dłuuuugaśnych wypowiedzi bo to zaciemnia i utrudnia korzystanie. Możemy zaznaczyć daną frazę myszką a pojawi się opcja cytuj i do tej konkretnej myśli możemy się odnosić A więc witam wszystkich jeszcze raz w naszym rowerowym gronie Witam wszystkie Mądrale na tym forum :-) Nie lubię przesiadywać przed monitorem kompa, nie orientuję się w niuansach "forumowiczowskich" dlatego mam pytanie, jak można dodać temat ? Z góry dziękuję za pomoc Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal77714 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Hej, jestem Michał mam 19 lat i mieszkam w okolicach Rzeszowa. Poruszam się rowerkiem Hard Rocx 29R norweskiej firmy w limitowanej edycji ( 100 szt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Witam wszystkich na imię mi Emil lat 34 z Lubelskiego głównie śmigam szosą choć ostatnio ciągnie mnie do MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formi98 Napisano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 hej! jestem Filip. Mieszkam między Kielcami a Ostrowcem. rowerom jeżdze od 2 lat w tym roku zrobiłem 4500km mam nadzieje że w następnym roku dobije do 10000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kpinek Napisano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Witam, Andrzej z niedalekiej okolicy Poznania na obrzeżu Wielkopolskiego Parku Narodowego. Śmigam głównie trekkingowo turystycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Witam.Jestem Robert z Wrocławia.Mam dwa rowery;jeden terenowy,a drugi miejski.Wszędzie gdzie tylko się da jeżdżę rowerem bez względu na porę roku i dnia. Pozdrawiam wszystkich w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fudalacz Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 witam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Witaj witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Cze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 No cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam z Mazur. Jężdżę rowerem odkąd pamiętam. Od kilkunastu lat tylko MTB (Retro). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuki10 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witam Wszystkich Forumowiczów, Mam na imię Łukasz i mieszkam w Garbowie . Od zawsze kocham dwa kółka i długie dystanse. Aktualnie posiadam rower szosowy od 2013 .Wcześniej jezdziłem na Kross Hexagon X2 , a jeszcze wcześniej na Romet Wigry 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Witaj w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawtaz Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Witajcie! Ja już na forum jestem rok (znaczy się kilka dni), ale dopiero teraz znalazłem ten temat Zawitałem tu, bo jestem na etapie lekkich modernizacji mojego bike'a. A to forum to prawdziwa skarbnica wiedzy, bo nawet bez zakładania jakiegokolwiek tematu już się wszystkiego dowiedziałem (jak na razie). Na rowerze jeżdżę od dawna (MTB) wszędzie tam, gdzie nie spotykam za często samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzba6 Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 A jednak znalazlem:) Takze moge po bozemu powiedziec siema. Na imie mi Michal, jestem z sopotu i smigam na treku fuel'u ex 5. Ogolnie stronie od wszelkiego rodzaju asfaltow i alejek, krzaki , lasy , bloto to moja glowna zajawka, choc jakis profi rider to nie jestem niestety:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4RUD3R Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Witam Wszystkich.Piotr, 26l, SuwałkiRower wersja 34294237423 ;-) A tak na poważnie to już nie wiem które podejście, która wersja której maszyny Ale bez roweru - nie ma życia. Musi być ( dosłownie, nawet jak nie da się wyjść polatać z braku czasu, to jego obecność musi być odczuwalna ! ) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedzik Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Siema ! Jestem z Olsztyna , jeżdżę na rowerze którego składałem około 7 miesięcy ( Brak gotówki na pasje) No i mam na imię Dawid. Pozdrawiam serdecznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi