Mod Team Puklus Napisano 29 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Kolejna część tasiemca pt. witam wszystkich Witam wszystkich nowo przybyłych na forum Dodam tylko że na naszym forum jest kilka zasad, nie stosowanych na innych forach np nawiasy [] w temacie Jak również nie cytujemy w całości postów, które są bezpośrednio nad naszym pkt 2i regulaminu, polecam się z nim zapoznać, jak i takich dłuuuugaśnych wypowiedzi bo to zaciemnia i utrudnia korzystanie. Możemy zaznaczyć daną frazę myszką a pojawi się opcja cytuj i do tej konkretnej myśli możemy się odnosić A więc witam wszystkich jeszcze raz w naszym rowerowym gronie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hesi Napisano 4 Września 2013 Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam wszystkich ... Mam na imię Bartek, jestem z Warszawy. Rower był zawsze przy mnie od kiedy pamiętam, od czasu dzieciństwa. Później mnie spotkały 2 kradzieże z piwnicy w bloku i jakoś się rozstałem z rowerem. Od jakiegoś czasu chodziło mi pogłowie zakup bika do weekendowych wypadów po okolicach. Na forum trafiłem w poszukiwaniu informacji dotyczących obecnych trendow w tym sporcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wlq Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Cześć, tu Bartek z Poznania, w temacie rowerów trochę świeżak ale wpadłem tu by nadrobić zaległości z okazji kupna nowego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam wszystkich. Śmigam sobie po Zagłębiu i Śląsku. Kiedyś na Reksiu później na Wigry 4 następnie prawie kolarka Romet. Obecnie MTB 26" a już za chwilę na 29". Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryKuba Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mam na imię Kuba, dla znajomych Kuba. Jestem z Krakowa, mam szosówkę i MTB. Dużo jeżdżę, mniej biegam, jeszcze mniej pływam. Na forum wchodzę od jakiegoś czasu, pomyślałem, że się podłączę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanekTheFizyk Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Cześć, Dzięki lekturze pewnego podforum już niedługo dołączę do stalowej braci 29er;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majak12 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Kuba, na poważnie jazdą rowerem zainteresowałem się w tym roku, a to wszystko za sprawą tata. Teraz możemy rodzinnie wyruszać na różne eskapady. Często korzystam z porad z forum więc postanowiłem dołączyć do pełnoprawnych użytkowników Pozdrawiam wszystkich zapaleńców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raff9 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Witam Jako że większość mojego czasu spędzam w pracy,to staram się wolne chwile poświęcić dla mojego kelly'sa, dlatego mało jestem na forum. Ale po ostatnich wolnych chwilach mam gips na ręce to postanowiłem się przywitać>Witam Wszystkich Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacGregor Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam Wszystkich Forumowiczów, Mam na imię Grzesiek i mieszkam w Warszawie. Od zawsze kocham dwa kółka i długie dystanse. Aktualnie posiadam szosę Treka 1.3, archaiczny MTB Conway i zamierzam kupić crossa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autsajder31 Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 siema, na forum jestem juz od chwili lecz jeszcze sie nie przywitalem, mam na imie Mateusz, mieszkam w okolicach Tarnobrzega, posiadam leciwego crossa na ramie Cr-Mo i mlodszego MTB Unibike 26":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
addict Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Witam, Forum obserwuję od jakiegoś czasu. Na poważnie zacząłem rowerować jakieś 6 lat temu. Do tej pory używałem poczciwego Giant GSR Campus, który mnie nigdy nie zawiódł, a przeżył bardzo wiele. Dzisiaj stałem się posiadaczem nowej maszyny - Kona Blast 2013. Po tych paru tysiącach km na poprzednim rowerze stwierdziłem, że MTB to jest to co mnie kręci. Po prostu uwielbiam taplać się w błocie. Giant zostaje w garażu. Zostanie przerobiony na coś a la cross w celach dojazdowych do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalm320 Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 (edytowane) Witam wszystkich i pozdrawiam Obecnie mieszkam w Turku (od stycznia) więc jak ktoś jest z tej miejscowości to niech pisze. Chętnie poznam okolice które można na rowerze zwiedzić. Edytowane 13 Września 2013 przez michalm320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agyy Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Cześć, jestem Aga i jeżdżę po Podbeskidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario88 Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Jeżdzę po małopolskich szosach i lasach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian79 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Witam. Mam na imie Adrian. Dolaczylem do forum, bo chce kupic sobie rower i skorzystac cennych rad bardziej zaawansowanych rowerzystow! Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikertom Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Cześć. Tomasz z Warszawy. Przeglądam forum od dłuższego czasu w poszukiwaniu porad i ciekawych historii. Jeżdżę crossem Meridy, ale po ok. 1 tys. km. pora na specjalizację. Aktualnie rozglądam się za niedrogim MTB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boras Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 witam. Mam na imie Bartek. Jestem z Ornety woj. War-Maz. Kupilem niedawno kands maestro cross. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haribofan Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Cześć, Bartek z Warszawy. Forum przeglądałem jeszcze zanim kupiłem rower. Wybór padł na Unibike Viper'a, na szczęśćie trafiła się okazja i udało mi się dostać MY2011 w okazyjnej cenie ODO jak do tej pory ok 3kkm.+ 2x Mazovia MTB w Legionowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MateuszCz Napisano 20 Września 2013 Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Cześć jestem Mateusz z Białegostoku Mam szose, ostre koło, mtb i następne mtb które teraz składam. Jeżdżę dużo sporo wiem ale jeszcze dużo muszę się dowiedzieć i dlatego dołączam do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taxi Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Witajcie ,jestem Łukasz można mnie codziennie spotkać w WLKP Parku Narodowym trasa Komorniki/góreckie/Puszczykowo/Komorniki Na rowerku od ponad 5lat najpierw była marketówka a od 2011 Giant Boulder niby tani i do bani ale jakoś się z nim rozstać nie mogę bo radzi sobie z moimi 120kg i 200cm wzrostu Pozdrawiam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareklbn Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Czołem Wszystkim. Nazywam się Marek, jestem z Lublina. Na rowerze jeżdżę od momentu zrzucenia bocznych kółek. Moje dotychczasowe rowery to: Pelikan, Wigry 3, Romet Wagant, ZZR Huragan, Wheeler 1600(najdłużej - 13 lat). Od tego roku ujeżdżam składaka na ramie Accent Nordkapp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek275 Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Witam koleżanki i kolegów. Imię moje to Daniel. Jestem z Żywca i w tych terenach można mnie spotkać Na rowerek wróciłem po kilkuletniej przerwie i nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tybin Napisano 25 Września 2013 Udostępnij Napisano 25 Września 2013 To ja też się przywitam. Witam wszystkich. Do zarejestrowania zachęcił mnie fakt, że podczas szukania roweru dla siebie, sporo tu siedziałem i czytałem różnych pomocnych opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patsien Napisano 27 Września 2013 Udostępnij Napisano 27 Września 2013 No i na mnie kolej. Mam na imię Patryk. Jestem z Gdyni. Po dłuższej przerwie /założenie rodziny i dzieciaki/ wróciłem do roweru. Ten rok ujeżdżam Cuba Reaction gtc 29' ale na przyszły sezon planuje dokupić kolarkę i startować w amatorskich wyścigach szosowych. Ostatnio startowałem na swoim mtb w Cyklo Gdynia i skończyłem nawet z niezłym wynikiem 203/360 - prawie wszyscy dawali na kolarkach Pozdrowienia dla wszyskich pasjonatów. Ps Sporo sie udzielam tez w windsurfingu. \,,,/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitSzostak Napisano 28 Września 2013 Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Jestem Piotr, Katowiczanin od 5 lat. Wcześniej Krakowianin. Rowerzysta od szóstego roku życia. Forum przeglądam od jakiegoś czasu, dołączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi