Max90 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Cześć, Jestem w trakcie przymiarek do zakupu odzieży typowo na jesienne dni. Z racji tego,że pracuje do 17, więc często będę jeździł po godzinie 18 i później. Zawsze jak jeździłem jesienną porą, to po prostu zakładałem cieplejsze,luźniejsze dresy i dawałem rade tak latać do 30 km,później był problem. W związku z tym, tej jesieni planuje zakupić komplet na takie jesienne wypady. Koszulka, bluza z długim rękawem, rękawiczki,kurtka no i oczywiście długie spodnie. W związku z tym,że w tym jestem kompletnie zielony zwracam się do Was z prośbą o pomoc
Cycling4live Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Jaką kwotę chcesz 'zainwestować' w ubiór?
Schwefel Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.