jaro4gb Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Szukam cos lepszego od: shwalbe rapid rob 26x2.10, jeżdzę regularnie codziennie około 50 km, pół drogi teren-(piach,kamienie małe), i pół drogi szosa. Te opony które posiadam rapid rob wystarczyły mi na 1 sezon spokojną jazdą. budżet 70zł za opone ;)
Gaco Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Nie ma czegoś takiego jak opony na szosę i w teren. Albo jedno, albo drugie. Nie da się mieć terenówki i wyścigówki jednocześnie. Musisz zdecydować czy bardziej zależy Ci na terenie czy na szosie. Możesz wybrać opony typu semislick, ale one nie nadają się na piaszczyste drogi. Jeśli jeździsz po szutrowych drogach i czasem po asfalcie to mogę polecić to, co sam niedawno kupiłem: Schwalbe Hurricane. Tyle, że ja mam 700x40c. Na asfalcie opory są niskie jak na opony tego typu.
vanluke Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 dokładnie nie ma opon na teren i szosę, nawet nie potrafię sobie takiego czegoś wyobraźić
premier2 Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.