Groszkin Napisano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Już widzę jak nabiłeś 3k postów. Piszesz zamiast czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 23 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2013 No to przejrzałeś moją aktywność na forum, chylę czoło. Ale możesz odpowiedzieć jakie spodnie kupiłeś bo wciąż nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korbotronic Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Piszesz zamiast czytać Bez urazy kolego ale ty chyba też... Kolega michuuu ma rację, to, że kupiłeś: długie spodnie na szelkach, czarne naprawdę nic nam nie mówi. Może podasz konkretnie jaki model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groszkin Napisano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Jest więcej informacji w moich postach, a nie tylko to co cytujecie. Podałem tez ceny. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karas09 Napisano 23 Września 2013 Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Drogi autorze tematu. Czy tak wielką trudność jest podanie przez Ciebie modelu (dla jasności MODELU) spodni? Rozumiem, że przez opis produktu chciałeś nam zadać zagadkę detektywistyczną i zająć nasz, jakże nic nieznaczący czas. Byłoby miło gdybyś jednak ukrócił nasze męki i podał rozwiązanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korbotronic Napisano 24 Września 2013 Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Jest więcej informacji w moich postach Faktycznie, moje niedopatrzenie... Oprócz tego, że są długie, na szelkach i czarne to na dodatek OCIEPLANE. Kolego, napisałeś już trzy posty a nadal nie wiemy co kupiłeś. Naprawdę to jest taki problem dla ciebie?? Jeśli nie wiesz co kupiłeś, bo np. nie ma napisane na metce jaki to model, to po prostu napisz a nie bawisz się z nami w kotka i myszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Września 2013 No to ja się wypowiem: http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodnie_na_szelkach_ocieplane1.html Dwa rodzaje w tej samej cenie, różnią się membraną - grubsza i cieńsza. Ciepłe nieprzewiewne od przodu, tył bez membrany ocieplany. Zamek z przodu-duża zaleta w przypadku konieczności pozbycia się nadmiaru płynu z organizmu. Kupiłem te cieńsze i rano przy temp 2-4 stopnie komfort cieplny bardzo dobry, może nawet po rozgrzaniu trochę za ciepło. Podejrzewam że do -5 bez zimowej bielizny spokojnie dadzą radę. Poprzednie miałem bez membrany też ciepłe ale brak ceraty z przodu przy wietrze był mocno odczuwalny. Tanie nie są ale według mojej oceny warto. Przy płatności gotówką 10% rabatu. Ważna sprawa - rozmiarówka.W stosunku do krótkich gaci z Nowatexu te zimowe z membraną trzeba brać rozmiar większe bo się nie rozciągają tak jak letnie. No i najważniejsze -czarne na szelkach bez wkładki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.