ostry2407 Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Czy ktoś testował zwykłe drutówki i jak one wypadają na tle RK i XK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Wiekszy opor toczenia to na pewno i lepsze trzymanie na mokrym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matkell Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 podłączam się do pytania, dorzucając ewentualne porównanie do CrossMarków Maxxisa. W załącznik przesyłam zestawienie opon Maxxisa gdzie Ikon wypada wyjątkowo "uniwersalnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Mam ikony drugi sezon. Nie mogę porównać do RK i XK bo nie miałem ale podstawowy(jedyny) mankament dla mnie to lekka nerwowość na lekkim błocie. Trzeba pilnować się co by koło nie uciekło. Może to też kwestia doboru ciśnienia. Opona komfortowa z racji dużego balona.Na asfalcie buczy ale nie zużywa się tragicznie szybko. Polecam raczej na suche szutrowe i piaszczyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.