FlyFix Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam. Gdzie można zapleść w Warszawie koło tanio i solidnie. Mieszkam niedługo w Warszawie i cena 70zł średnio zazwyczaj mnie przeraża. Czy da radę gdzieś zrobić to porządnie za mniej niż 50zł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Za 2 koła 50 zł? Raczej nie. 70 to i tak niezła cena (o ile dobra robota). Ja zaplatałem na Spójni (zapłaciłem chyba 40 zł za koło) przednie koło i przez ponad rok nie wymagało ani razu centrowania, ani nic się z nim nie dzieje, czasem warto zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Byłem w 2 rowerowych i w obu powiedzieli mi 70zł za jedno koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 70 zł/koło to jednak lekka przesada... Poczekaj, ale to Ty im dajesz wszystkie części, liczy się cena samego zaplatania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dokładnie. Byłem w rowerowym na Belwederskiej i przy Niepodległośći(koło metra Racławicka). W tym drugim powiedzieli mi nawet że w cenniku mają 80 ale jak kupie u nich koło to 70. Tutaj dobrze zaplatają za 40zł ? http://www.swiatroweru.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Świat roweru to dobry wybór, mam przez nich zrobione 4 koła, żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Tutaj dobrze zaplatają za 40zł ? http://www.swiatroweru.com.pl/Aye, to jest właśnie Spójnia, jakość pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisałem do nich maila i koszt zaplecenia to 60zł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 28 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No to nieźle, fakt faktem ja ostatnio zaplatałem tam w środku zimy, więc... Ewentualnie jeżeli koło nie będzie zbyt drogie to może samemu spróbować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Bo w zimie mają promocję na składanie kół. Nawet się nie zastanawiaj i nie szukaj 10-15 złotych taniej bo nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adas651 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 spróbuj w małym servisie w http://bicykleta.pl/cennik/ liczą 50zł za zaplecenie koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mklos1 Napisano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Dobre ceny. A kojarzycie jakiś serwis, który przegwintuje ramę pod gwint włoski (M36)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 2 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2013 jeśli temat zaplatania kół i gwintowania jest aktualny to polecam skoczyc na taki bazarek przy stacji Metro Marymont - tam jest magik - fachura. Parę rzeczy mi robił m.in. przeplótł(poprawił po mnie ) koło, ustawił nienaprawialną przerzutkę itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Za 40 zaplotą tutaj: 2 Kółka al. Krakowska 227 tel. 22-868-17-88 GT-Polska ul. Grochowska 8 tel. (22) 612-06-85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ja za wymianę wszystkich szprych z lewej strony(po łańcuchu) z centrowaniem zapłaciłem 20 zł - mówimy tu cały czas o warsztacie rowerowym na bazarku przy stacji Marymont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlyFix Napisano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ok dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 3 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ale uściślając - szprychy były moje - 20 zł to za robociznę - czyli tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrociu Napisano 2 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 2 Kółka al. Krakowska 227 tel. 22-868-17-88 Tutaj to bym nawet nie dał dętki do załatania a co dopiero zaplecenie koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcineq30 Napisano 11 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Jak zaplatać koła to tylko w swiat roweru na Spójni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 a coś więcej? może jakieś info? Mam dziwne wrażenie że reklamujesz swoje miejsce pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 12 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Na Spójni naprawdę tak dobrze robią koła? Nie ukrywam, że wolałbym coś w śródmieściu lub na południu Warszawy. Z drugiej strony może warto się do nich przejechać i mieć na jakiś czas spokój z pękającymi szprychami. Tutaj to bym nawet nie dał dętki do załatania a co dopiero zaplecenie koła. Co takiego złego jest w 2kółkach? Od dzieciaka serwisowałem u nich rower i w sumie nie mogę nic złego powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Ja od wielu osób słyszałem, że gościu (Grzesiek?) na Spójni robi bardzo dobrze. Akurat nie miałem okazji sprawdzać na własnej skórze, bo zaplatam sam(zacząłem, gdy przeplecenie kosztowało jeszcze 15 PLN, a za 50 PLN to się kupowało całe koło), ale jestem skłonny wierzyć tym opiniom. Tyle że zdaje się na zimę zamykają biznes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Prowadzą sklep i serwis narciarski, mają promocję na zaplatanie kół, więc chyba nie tak bardzo zamykają Sam nie zrobię, bo mam już dość pękających szprych, jakbym złożył kilka cudzych kółek to może zabrałbym się za swoje naprawdę nie ma żadnego godnego polecenia zaplatacza bardziej na południe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba4 Napisano 19 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 Jeśli ma się czas to polecam spróbować samemu. Też się na początku bałem ale zaryzykowałem i jestem zadowolony. Godzina roboty a sporo pieniędzy zaoszczędzonych no i coś do głowy weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 20 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2014 Cała ta oszczędność się zredukuje, jak będzie trzeba ponownie oddać do wycentrowania po wymianie kolejnej pękniętej szprychy. Wolę znaleźć dobry punkt, wydać parę zł i mieć spokój na rok albo dwa (albo więcej) tak jak w przednim kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.