Skocz do zawartości

[serwis] Gdzie zapleść koło Warszawa

FlyFix

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

jeśli temat zaplatania kół i gwintowania jest aktualny to polecam skoczyc na taki bazarek przy stacji Metro Marymont - tam jest magik - fachura. Parę rzeczy mi robił m.in. przeplótł(poprawił po mnie :) ) koło, ustawił nienaprawialną przerzutkę itd

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Na Spójni naprawdę tak dobrze robią koła? Nie ukrywam, że wolałbym coś w śródmieściu lub na południu Warszawy. Z drugiej strony może warto się do nich przejechać i mieć na jakiś czas spokój z pękającymi szprychami.

Tutaj to bym nawet nie dał dętki do załatania a co dopiero zaplecenie koła.

Co takiego złego jest w 2kółkach? Od dzieciaka serwisowałem u nich rower i w sumie nie mogę nic złego powiedzieć.

Ja od wielu osób słyszałem, że gościu (Grzesiek?) na Spójni robi bardzo dobrze. Akurat nie miałem okazji sprawdzać na własnej skórze, bo zaplatam sam(zacząłem, gdy przeplecenie kosztowało jeszcze 15 PLN, a za 50 PLN to się kupowało całe koło), ale jestem skłonny wierzyć tym opiniom. Tyle że zdaje się na zimę zamykają biznes...

Prowadzą sklep i serwis narciarski, mają promocję na zaplatanie kół, więc chyba nie tak bardzo zamykają :P

Sam nie zrobię, bo mam już dość pękających szprych, jakbym złożył kilka cudzych kółek to może zabrałbym się za swoje :P

naprawdę nie ma żadnego godnego polecenia zaplatacza bardziej na południe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...