Chomik XC Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 http://allegro.pl/item102899459_nowy_supor..._5mm_2006_.html http://allegro.pl/item102899807_nowy_supor...m_2006rok_.html Ktory polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airproject Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 na suporcie nie oszczedzaj. to najbardziej newralgiczny punkt w calym rowerze..wszystko co złe zaczyna sie i konczy na suporcie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawciu Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ja mam kinexa na kwadrat, lozyska maszynowe, kosztowal mnie okolo 45-50 zl jezdze na nim juz 2 sezon i powiem ze jestem z niego bardzo zadowolony :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
airproject Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 kiedys miałem alivio i zrobił sie na nim luz po jakichś 3 miesiącach. jesli bierzesz pod uwagę tylko te dwa to lepiej weź deorke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Maja 2006 Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Na deore jeździłem, lipa po 4k km poszedł do wymiany bo pękła miska, serwisant mówił że zmęczenie materiału ale ja na nim nie skakałem. Do alivio mam większe zaufanie i z tych dwóch bym brał właśnie alivio. Polecam też kinexa na maszynach, mój ciągnie już 7k km i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 rozbiezne opinie, prosze o wiecej komentarzy hmm... chyba ta deore bym wzial ale aukcja prywatna i nie moge licytowac :/ @ Schwefel wlasnie tera jade na kinexie tylko nie wiem jakim, nowa korbe mam pod 113 i obawiam sie ze bedzie potrzebna wymiana po wstepnym mierzeniu linijka :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coob Napisano 22 Maja 2006 Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 ja jeżdżę na Kinexie i wszystko gra. Ale z tych 2 brałbym deorkę choćby ze wzg. na wagę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 28 Maja 2006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 kinex,naprawde dobry, markowy produkt.Cenowo zblizony do deore/bynajmniej na allegro,w sklepie na pewno około 20 zł wiecej/Choc to słowacki produkt,bravo za /wg mnie/ napradw dobry suport za niewielka kaske/sklep/ 60, 70 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Z tych dwóch brałbym Alivio(takie zboczenie) ale jak bym miał "nieograniczony" wybór(w tej "klasie") to brał bym kinexa... I pamiętaj dobry suport to inwestycja w przyjemną i cichą( ) jazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Mam Alivio BB-UN26, ważę 105kg. Jak na razie (od marca) bez problemów, ale Kinexy są rzeczywiście niezłe i niedrogie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 mam pytanie czy w takie coś warto zainwestować?? http://allegro.pl/item104993289_suport_kor...line_nowe_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 29 Maja 2006 Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Z tych dwóch....hmm..żaden. Kupiłbym kinex'a raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.