luklis Napisano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zwracam sie do długonogich . Gdzie mozna dostac dlugie spodnie rowerowe z wkłdką bo juz wsumie zaczyna sie robic chłodno. Mam stare, gdzie nogawka od krocza ma 74 cm i troche przy krótkie sa. Moja noga ma okolo 96 od krocza do ziemi. A od kostki do krocza 80 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Zobacz ofertę endury. Nie polecam Rogelli. Król podwija nogawki przy wsiadaniu przez niski przekrok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 BCM Nowatex w podpoznańskim Puszczykowie. Napisz do nich maila, podaj wszelkie wymiary, uszyją na wymiar w cenie spodni standardowych. Nie ma problemu, nawet gdybyś miał z 3 metry wzrostu. I tak uszyją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 12 Września 2013 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Ja w decathlonie btwiny kupiłem. Może to nie high end ale mają długie nogawki i szelki. A z 4f to były na mnie z 20cm za krótkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.