Collery Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Trasa przygotowana przez organizatorów przebiega przez bytomską hałdę, która już w przyszłym roku stanie nowym osiedlem Srebrne Stawy wraz z polem golfowym Armada. Pętla liczy ponad 6 km, zawiera 3 ciekawe sekcje techniczne, a średni czas przejazdu dla zawodników elity powinien wynieść około 15 minut. Szczegółowe informacje na: http://www.holdarace.pl Wydarzeniu FB -> https://www.facebook.com/events/596575023708730/ oraz portalu http://www.LoveBikes.pl
Grzesiek1994 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Z tego co już wiadomo to: objazd i zapoznanie się z trasą Hołda Race edycja Srebrne Stawy odbędzie się w sobotę, 31.08 o godzinie 18:00 - niestety wcześniej nie jest to możliwe. Zbiórka w Bytomiu ul. Zabrzaańska na polach golfowych Armada. Na ulicy Zabrzańskiej jest Intermarche - trzeba zjechać na parking, tak jak do marketu i zaraz w prawo nową drogą, która jest w budowie - dojedzie się na pole golfowe - są tablice informacyjne (nie Hołdy, tylko Armady). Powiemy tez o tym na miejscu - prosimy nie wjeżdżać na dołki, czyli miejsce, gdzie gra się w golfa - trasa będzie wytaśmowana i poza nią prosimy się nie poruszać. Do zobaczenia na starcie
marf Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 Z racji tego że będzie to mój pierwszy raz w takiej imprezie zastanawia mnie jeden punkt regulaminu: "Odbiór pakietów startowych i dodatkowe zapisy zostaną zamknięte na pół godziny przed startem danego wyścigu." czy powyższe odnosi się do startu pierwszego wyścigu w danej edycji zawodów ( godzina 10) czy tez startu danej kategorii wiekowej (w moim wypadku była by to elita i godzina 15:45)?
DEVILEK Napisano 30 Sierpnia 2013 Napisano 30 Sierpnia 2013 30 minut przed Twoim startem jest lista startowa zamykana.
marf Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Trasa rzeczywiście ciekawa, mocno pokazała mi jakie mam braki w technice jazdy. Poza tym był to mój debiut, "bardzo" udany - przebita dętka jakieś 200 m od startu i kolejna na 2 okrążeniu Następnym razem musi być lepiej.
.PaVLo. Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Mastersi mieli 4 okrążenia, przez pierwsze dwa spokojnie zrobiłem ten zjazd, na trzecim miałem chwilę dekoncentracji i leciałem na dole przez kierę, na czwartym już wszystko poszło bez problemów . Trasa bardzo mi się podobała, były i ostre podjazdy i strome zjazdy oraz kilka technicznych kawałków i dłuższe proste gdzie można było odpocząć. Wynik 3 miejsce w Masters I, więcej nie dałem rady, bo czołówka byłą za mocna a poza tym w sobotę byłem jeszcze na Bike Maraton Wisła, gdzie trasa była bardzo męcząca.
mewek Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Trasa rzeczywiście ciekawa, mocno pokazała mi jakie mam braki w technice jazdy. Poza tym był to mój debiut, "bardzo" udany - przebita dętka jakieś 200 m od startu i kolejna na 2 okrążeniu Następnym razem musi być lepiej. O kurcze! Dwa kapcie na wyścigu XC to naprawdę rzadkość. Ale tak jak mówisz gorzej już nie będzie A trasa bardzo przyzwoita, było trochę zabawy i technicznych smaczków, a i zmęczyć się dało Całe szczęście udało się bezbłędnie 4 razy z rzędu pokonać "ten zjazd"
Kusch Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Trasa hardkor, dobrze, że zmienili z pięciu kółek na cztery bo chyba bym nie dał rady. Podziękowania dla Kucharski rowery za bezinteresowne udostępnienie dętki gdy tuż przed startem złapałem snake'a.
mmoorroo Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Mój debiut niestety nie do końca udany bo na 2 okrążeniu snake i koniec zabawy bo nie miałem zapasowej dętki ... pierwsze XC zaliczone to teraz będę na jakiś maraton polował jak nie w tym to w przyszłym roku Trasa była super szkoda tylko że nie ukończyłem a cel miałem nie być ostatnim i do kiedy jechałem to udawało mi się go realizować
Kusch Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 O! Też jestem z Suchej Góry, jaki miałeś numer startowy? Może Cię rozpoznam na zdjęciach
Collery Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Są gdzieś fotki? Wrzucamy na profil fb Gomola Trans Airco oraz lada dzień pojawią się na www.holdarace.pl
.PaVLo. Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Galerie ze zdjęciami https://picasaweb.google.com/100766424855313000514
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.