Mokospoko Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam,mam male pytanie - otoz dostalem swietny rowerek miejski - z lat 70 na 28'. Moj problem polega na tym, ze gdy stoje nad nim, doslownie ocieram ramy "klejnotami". jest taki fajny, ze zal by mi bylo sie z nim rozstawac (klejnotami tez...) - czy istnieje jakis sposob (zamiana kol na mniejsze...czy cos) zeby te doslownie 0.5 - 1 cm zbyc z wysokosci? wszystko jest swietnie, ale boje sie, ze w przypadku jakiegos naglego hamowania, czy jakiegos zatrzymania - poobijam sobie to czego nie trzeba... Moze jest jakis patent na oblizenie wys roweru, doslownie o centymetry...przepraszam za glupkowate pytanie, ale bardzo by mi bylo zal roweru...
Kiciok Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Nie ma. Musisz nauczyc sie uwazac na klejnoty Btw daj jego zdjecie oraz Twoj wzrost i rozmiar ramy. W google znajdziesz jak to zmierzyc.
Mokospoko Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Nie ma. Musisz nauczyc sie uwazac na klejnoty Btw daj jego zdjecie oraz Twoj wzrost i rozmiar ramy. W google znajdziesz jak to zmierzyc. No nie jest to dobra wiadomosc... zdjecie prosze, ja mam 180cm , rura podsiodlowa 59 cm
Kiciok Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Nic nie zrobisz. Pozostaje sie przyzwyczaic i jezdzic ostroznie.
Mokospoko Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Nic nie zrobisz. Pozostaje sie przyzwyczaic i jezdzic ostroznie. ach.... kupie ochraniacze... No nic - dzieki za info.
Piksel Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.