Tsanasahan Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Specyfikacja obecna [ choć nie ostateczna ] [rama] Yeti 575 Alu-Carbon [damper] Fox Float RP 23 [amortyzator] 150 mm Rock Shox Revelation Dual Position [kierownica] Truvativ Holzfeller World Cup 700 mm [uchwyty] ODI Rouge [mostek] KLS Master Titanium [przerzutka tylnia] Shimano SLX FD-M622GS [przerzutak przednia] Shimano XT FD-M771 [hamulce] Shimano Deore M596 [tarcze] Shimano XT Sm-RT81 180/160 mm [kaseta] Shimano Deore CS-HG50-9 [Łańcuch] Shimano SLX CN-HG73 + spinka Sram [koła] Shimano Deore WH-MT15 [opony] Maxxis High Roller 26' 2,35; 70A 27TPI Drut /tył St42A 60TPI /przód [siodełko] WTB Pure V Race [sztyca] Ritchey 400mm 27,2 [korba] Deore M590 [linki i pancerze] Jagwire stal szlifowana - przerzutka [pedały] Time Z spd [kask] EVOLUTION INSPIRAL Red 661 [buty] Five Ten Cyclone Tak wyglądało to rok temu [ zaczęło się od kupna ramy ] : i teraz po zmianach: siedzenie,pedały,opony,kierownica,przerzutki,uchwyty,linki,pancerze choc dalej mam bałagan z linkami
kzielu Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Fajny - w swoim czasie bylem bliski kupienia ASR-5. Myslales o dropper poscie ?
Tsanasahan Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 2i regulaminu treść usunięta przez moderatora. Tak jeszcze całkiem nie dawno ,ale z trzech powodów zrezygnowałem : - Cena za taki jaki by mi odpowiadał :/ - Waga :/ - idę bardziej w zjazdy downhillowe i wymysliłem sobie [ nie wiem czy słusznie ] iz kupię najtańsza lekką sztycę i najtańsze siodełko wąskie wbite do końca . Na zjazdy zmieniam siodło ze sztycą ,a na dłuzsze trasy mniej ekstremalne zakładam obecny zestaw. Zimą może będę sie rozglądał za ramą do DH [ będą tańsze ] http://allegro.pl/rama-yeti-303-r-dh-manitou-revox-pro-truvativ-i3504041160.html ps też masz Fajny rower !! podglądałem
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2013 Hmmm... Enduro a Ty marudzisz na wagę? Szkoda że ta rama nie w Jedynym-Słusznym-Yetowym-Kolorze Szacunek... I.
Tsanasahan Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Hmmm... Enduro a Ty marudzisz na wagę? Szkoda że ta rama nie w Jedynym-Słusznym-Yetowym-Kolorze Wiem że ten yetowy to już legendarny ,ale mnie się bardziej biały śnieżny podoba co do wagi to chyba masz rację bo mam teraz około 14 kg wagi więć źle by nie było. Jednak moje oszczędności idą w mostek :/ krótki 3.5 - max 5 [ teraz mam 9 cm , za długi na zjazdy ] http://rowerowy.com/sklep/czesci/mostki/extrema/prod/spank_spike_race lub STRAITLINE SSC - nie mogę się zdecydować :/ a do czwartku musze go mieć
Terrqge Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Nie ma to jak wyprowadzanie pieska w kasku. /wytapatalkowane z soli
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.