Skocz do zawartości

[naklejki na ramę] Poszukuję firmy robiącej naklejki na zamówienie

zondrin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Tak jak w temacie poszukuję firmy robiącej naklejki na zamówienie na ramy. Mam do odnowienia Peugeota i Urala a chciałbym zachować w oryginale jak najwięcej. Chodzi mi o naklejki/kalkomanie trochę bardziej trudniejszą niż proste litery czy kwiatki!!!

Będę wdzięczny na namiary w okolicy Łodzi ale może być z całej Polski mamy przecież XXI wiek ;) i przepraszam jak nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie wsadzić to...

Napisano

Jesli chodzi o napisy z nazwami marek to na allegro jest wysyp tego.

Mozna sprawdzic kilka ofert moze znajdzie sie i producent wsrod nich nie tylko sprzedawca. A poza tym kazda lepsza drukarnia powinna Ci to zrobic ale wtedy na pewno wiekszy koszt niz kupna. Wszystko zalezy od tego co potrzebujesz.

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Napisano

Praktycznie każda firma co oferuje oklejanie pojazdów, robi szyldy, banery, reklamy itp może zrobić naklejkę praktycznie każdą. Najczęściej robią z grafiki/zdjęcia. Sądzę że powinni móc spełnić twe oczekiwania :)

Napisano

Jesli chodzi o napisy z nazwami marek to na allegro jest wysyp tego.

No właśnie nie chodzi mi o takie PROSTE napisy producenta wiem że tego jest od groma, przerabiałem to już i szczerze mówiąc te naklejki są do bani trochę lepiej wyglądają jak nałoży się grubą warstwę lakieru bezbarwnego. 

No to będę musiał poszukać czegoś w okolicy bo widzę że nikt nie ma już jakieś sprawdzonej firmy...

Napisano

Z allegro to nie taka prosta sprawa bo jest dużo naklejek do popularnych marek, do nietypowych robią ale tylko standardowa czcionką.

Z kolei w firmie robiącej nadruki na samochody zapłaci sporo więcej bo to jednostkowa nietypowa usługa.

Sam poszukuję kto by mi zrtobił naklejki i nie takie to proste.

Napisano

Oj tam za darmo. Ja pytałem w dwóch miejscach. Na allegro i w firmie robiącej tablice rejestracyjne, naklejki i inne rzeczy tym podobne. Nikt nawet nie odpowiedział.

Napisano

Wiem że taka usługa nie jest za darmo i wiem że mogą to być koszta. Na allegro nikt Ci nie odpowie bo najczęściej jest to tania chińszczyzna a nie producent... Kilka razy widziałem na aukcji "prześlij my zrobimy" przesyłam a tam cisza do dnia dzisiejszego... 

• 2 tygodnie później...
Napisano

z 1,5 roku temu ojcu całe auto oklejali. Firma która to robiła wzięła 3x mniej niż gdzie indziej było. A robota I klasa.
Jeżeli potrafili przełożyć skomplikowane zdjęcie - na naklejkę i okleić nią dosłownie całe auto - to jestem przekonany, że z Twoim projektem też sobie poradzą. 
Dziś będę się widział z ojcem - pogadam - jak dostane namiary - zedytuje posta. Zadzwonisz, zapytasz - może akurat pomogą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...