zondrin Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam, Tak jak w temacie poszukuję firmy robiącej naklejki na zamówienie na ramy. Mam do odnowienia Peugeota i Urala a chciałbym zachować w oryginale jak najwięcej. Chodzi mi o naklejki/kalkomanie trochę bardziej trudniejszą niż proste litery czy kwiatki!!! Będę wdzięczny na namiary w okolicy Łodzi ale może być z całej Polski mamy przecież XXI wiek i przepraszam jak nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie wsadzić to...
mkiggy Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Jesli chodzi o napisy z nazwami marek to na allegro jest wysyp tego. Mozna sprawdzic kilka ofert moze znajdzie sie i producent wsrod nich nie tylko sprzedawca. A poza tym kazda lepsza drukarnia powinna Ci to zrobic ale wtedy na pewno wiekszy koszt niz kupna. Wszystko zalezy od tego co potrzebujesz. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
vibovit185 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Praktycznie każda firma co oferuje oklejanie pojazdów, robi szyldy, banery, reklamy itp może zrobić naklejkę praktycznie każdą. Najczęściej robią z grafiki/zdjęcia. Sądzę że powinni móc spełnić twe oczekiwania
zondrin Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Jesli chodzi o napisy z nazwami marek to na allegro jest wysyp tego. No właśnie nie chodzi mi o takie PROSTE napisy producenta wiem że tego jest od groma, przerabiałem to już i szczerze mówiąc te naklejki są do bani trochę lepiej wyglądają jak nałoży się grubą warstwę lakieru bezbarwnego. No to będę musiał poszukać czegoś w okolicy bo widzę że nikt nie ma już jakieś sprawdzonej firmy...
Roonin Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Z allegro to nie taka prosta sprawa bo jest dużo naklejek do popularnych marek, do nietypowych robią ale tylko standardowa czcionką. Z kolei w firmie robiącej nadruki na samochody zapłaci sporo więcej bo to jednostkowa nietypowa usługa. Sam poszukuję kto by mi zrtobił naklejki i nie takie to proste.
nieborak Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Właśnie, wszystko kwestia cena, najlepiej jak by było za darmo Napiszcie na PW co macie do zrobienia, dajcie zdjęcia itp.
Kekacz Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Oj tam za darmo. Ja pytałem w dwóch miejscach. Na allegro i w firmie robiącej tablice rejestracyjne, naklejki i inne rzeczy tym podobne. Nikt nawet nie odpowiedział.
zondrin Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Wiem że taka usługa nie jest za darmo i wiem że mogą to być koszta. Na allegro nikt Ci nie odpowie bo najczęściej jest to tania chińszczyzna a nie producent... Kilka razy widziałem na aukcji "prześlij my zrobimy" przesyłam a tam cisza do dnia dzisiejszego...
vibovit185 Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 z 1,5 roku temu ojcu całe auto oklejali. Firma która to robiła wzięła 3x mniej niż gdzie indziej było. A robota I klasa.Jeżeli potrafili przełożyć skomplikowane zdjęcie - na naklejkę i okleić nią dosłownie całe auto - to jestem przekonany, że z Twoim projektem też sobie poradzą. Dziś będę się widział z ojcem - pogadam - jak dostane namiary - zedytuje posta. Zadzwonisz, zapytasz - może akurat pomogą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.