rowerowe Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam. Chcę zmienic amortyzator,do tej pory jeździłem na RST Launch RA 130mm.Ostatnio byłem nastawiony na Epicona.Zalecana długość amora to 510mm,Epicon ma 481mm,teraz pytanie czy to jest dużo,czy może zmienić się geometria ramy albo co gorsza pęknąć główka sterowa ?Za niewiele więcej miał bym amortyzator DT Swiss EXM 130mm ,któremu blizej do tych 510mm.A myśle,że może być poprostu lepszy.Nie ma single shot ani twin shot,bo podobno był jakis problem z single shot. Który byście wybrali ?
Mod Team safian Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.