damian2262 Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 Witam, od kilkunastu dni szukam dla siebie roweru MTB, złapałem zajawke i szukam czegoś nie drogiego na początek - najlepiej max 1000zł (jeśli znajdziecie coś co będzie niewiele droższe a dobre też podsyłajcie) byłbym wdzięczny za polecenie modeli nowych, jak również używanych do tej ceny, ważną rzeczą w sprzęcie ktory mam zakupić jest jego wytrzymałość, mam 180cm wzrostu, a jako że moją wcześniejszą zajawką była siłownia ważę 98kg, rower ma mi służyć głównie do przejazdów rekreacyjnych, wypadów do lasu, trochę zjazdów po jakiś górkach, kamieniach itp. dodatkowo chce użyć go do redukcji BF'u więc w 2 cyklach w roku będzie używany dość regularnie (dojazdy do szkoły itp) Nie wiem jaki rozmiar ramy wybrać, jaką polecacie przy moim wzroście? Zastanawiałem się nad modelami Kands Energy 1300, na osprzęcie shimano (mam ofertę rocznej używki za 750zł) jednak czytałem opinie że koła gną się przy 80kg rowerzyście :/ Kross Level A2, tutaj też słabe opinie warunkiem jest możliwość zakupienia roweru przez internet, jako że dopiero zaczynam przygodę ze światem rowerów zdaję sie na was, liczę że pomożecie mi kupić najlepszy dla mnie rower w tym przedziale cenowym proszę o linki do aukcji i kilka zdań komentarzy dlaczego właśnie ten
Mod Team mrmorty Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 27 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.