KubaW Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam, kupując kasetę ośmiorzędową nie zwróciłem uwagi na to, że mam bębenek na siedmiorzędową kasetę, zakładając nową kasetę na bębenek bez ostatniej zębatki kończy się ona idealnie na końcu, do przykręcenia, biorąc sprawę na chłopski rozum ujmując jedną zębatkę będzie ona pasować bez żadnego problemu, jednak wolę się upewnić, i tutaj pytanie, czy bez ostatniej zębatki nic się nie stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nic się nie stanie ale 7 zębatka jest chyba troszkę za duża na lockring wiec pasuje skombinować sobie podkładkę, ja takowa robiłem z np kapsla po browarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Nie bardzo rozumiem po co ta podkładka i gdzie mam ją podłożyć Via Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Załóż sobie kasetę to sie przekonasz gdzie i poco. Ale może sie okazać nie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaW Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No właśnie zakładałem i nie widzę potrzeby, dlatego nie wiedziałem po co Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No to gitara u mnie przy XT była niewielka potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.