FraniaBania Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam zwracam się z zpytaniem do fachowców jaki rower MTB powinnam kupić Kobieta wzrost 166cm waga 58kg Muszę dodać że w moim wieku już nie zostanę mistrzynią MTB załąpałam to coś co ciągnie mnie w średnie górki tak dla przyjemność Dysponuje budrzetem 5500 - 7500 intresują mnie w roweże przedewszystki hamulce i przerzutki mój rowerek Batavus ( 25kg ) omało mnie nie zabił podczas zjazdu w Jakuszycach proszę o jaką podpowiedź co koleżani i koledzy polecają, zastanawiam się nad Scott lub Trek i co myślicie o tych rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Sierpnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.