Pioe Napisano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Hej! Już wróciłem znad morza Nareszcie DOM!! Ale się stęskniłem. Troszkę tam se trenowałem. W sumie przejechałem 653 km - wiem, że to niezbyt wiele jak na miesiąc, ale uwierzcie mi, że tam się nie da więcej jeździć: pobudka ok 10-11, potem plaża, potem siatkówka, potem balangi, potem nocne wyprawy nad morze. To standard. Ale czasem poświęcałem sen, by wstać o 5:00 i sobie gdzieć pojeździć. No i pobiłem swój rekord w dziennym dystansie, bo wybrałem się z jakimś (przypadkowo poznanym) zawodowcem na trening. Przejechaliśmy 151 km Tylko, że jak zsiadłem z roweru, to nadal czułem siodełko Pogoda dopisała i raczej nie udało mi się potaplać w błocie Teraz czeka mnie wypakowywanie i sprzątanie, ale w niedzielę z chęcią bym się wybrał gdzieś HALOOOO! Zgłoście się chętni :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victus Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 witam wszystkich!! w sobote jest oraganizowana wycieczka na dalkowskie ponownie jak niedawno .. czyli bardzo dawno!! wszyscy chetni proszeni sa w sobote 19 sierpnia na fonntannie w nowej soli!! wyjazd ok. 10.30 !! na pewno sa 4 osoby !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No wkoncu cos sie ruszyło chlopaki poskladali maszyny i znowu jezdzimy ;] takze kto ma troche sily i ochoty niech w sobote leci z nami na Dalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euler Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Hej chętnie się zabiorę ale powiedzcie czy jedziecie przez Kiełcz lasem i o której tak średnio zjeżdzacie do chaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja będę. Nie wiem jak sprawa z bikerami z Zielonej. Jak ktoś się zgłosi z poza Soli, to po niego wyjedziemy. A wracamy zazwyczaj koło 16-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victus Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 na mijescu wyjazdu ustali sie o ktorej mniej wiecej bedzie powrot !! to zalezy od pogody itp. ;d;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Heh! A jednak mnie nie będzie. Za to w niedzielę na pewno się gdzieś wybiorę. Więc ja będę czekał o 10:00 w niedzielę. Jak ktoś będzie chciał wspólnie pojeździć i będzie miał jeszcze siłę po sobocie, to zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 No i lipa niedzielne jeżdżenie odpada, właśnie chciałem wrócić do treningów, ale jutro jade do Łagowa (ciekawe czy znów spotkał Hammera;)) a od przyszłego weekendu w każdą niedzielę pracuję. Jakby ktoś chciał potrenować w inne dni to ja chcę, ja chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euler Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 victus to jak jest ten wyjazd o 10:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victus Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 siemka !! niedawno wrocilismy było exstra przy okazji spotkalismy nowego bikera !! nie moglem napisac wczesnije poniewaz mam 2 braci ktorzy nie daja dosiasc sie do tej maszynki !! kiedy nastepny wyjazd ale w wiekszej grópie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 19 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Ja jutro będę o 10:00 przed fontannami. Jak ktoś będzie chciał gdzieś się wybrać na wspólną jazdę, to ja tam będę. A co do trasy, to ustalimy na miejscu. Mnie to wsio ryba, czy dalkowskie, czy gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 hejka maniaki. Bardzo chetnie w sobote a najchętniej w niedziele wybralbym się na dalszą wyprawę. Jak macie jakieś propozycje to dawajcie. Moze na te wasze dalkowskie no i żeby był ktoś z ZG żebym nie zasnoł podczas jazdy do Soli Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 No właśnie! Ja też bym w niedzielę się wybrał na dalkowskie. Ale ze względu na Ducha proponuję w sobotę. Zatem żeby nie było tuż przed wyjazdem "sorki, mnie nie będzie, bo gdzieś jadę z qmplami", "mam inne plany", to już za wczasu zarezerwujcie sobie sobotę. Ja od wyjazdu nie byłem na treningu, tylko dziś jakoś będąc na grzybach rowerem wyjechałem w Stanach - sam nie wiem jak ja tam dojechałem i z powrotem czułem spory nadmiar energii Trzeba by to gdzieś wyładować :wink: A więc będę ja i chrissbe. Kto jeszcze? Marzy mi się powtórka ostatniej historycznej wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Pioe dzięki, że o mnie pomyślałes, widze sam po sobie ze jestem mięciutki jak kaczuszka, więc do NS możliwe, że podjadę samochodem, jeśli ktoś reflektuje np. Chrissbie zapraszam na priva albo gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Dobra, a więc jest już 3 (a właściwie 5): ja, Duch, chrissbe, Artek i Gregor Kto jeszcze chce? Duch - gdzie jest Lord Tom? A gdzie ekipa z NS? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Z tego co widze po statusie na gadzie, Lord Tom wybył do Zakopca. Podejżewam że z Lubą, więc raczej nie ma co na niego liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victus Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 siema zadko kiedy Tutaj jestem wiec jak cos to piszcie na gg tam czesciej jestem !! ekipa z nowej soli raczej pojedzie !! jeszcze popytam jak co i gdzie !! tylko piszcie o ktorej w sobote i gdzie !! na gg 719632 sorry za błedy YouZ TaKiE RoBIe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 hyhy No i niestety, ale jednak mnie też nie będzie. Tym razem moja luba mnie woła i w piątek jadę do Gliwic. Wrócę w sobotę wieczorem. Buhahaha :lol: :lol: , od 2 tygodni nie mogę się zorganizować na jakiś wyjazd. Ale nic! Za dwa tygodnie sobie to odbiję :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Na mnie w najblizszym czasie nie liczcie po 1 robie sobie troche wolnego od jezdzenia gdzies tam dalej za miasto, po 2 troche mi maszyna nie domaga ;] Miłych wycieczek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur_IgI Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dobła qłwiszony :twisted: W siobote smigamy nie ma bata Piotrek 10:30 bedem, a co do Gilgola to być może też będzie Mam nadzieje ze ekipa przekroczy 10szeczkę Na Dalkach byłem w Niedzielę i bylo git choć tylko we 2 do zobaczenia in da sobota :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Artek - czytaj wyżej. Mnie jednak nie będzie. Rozmawiałem z victusem, jego też nie będzie. Ja proponuję jednak przesunąć ten wyjazd na za tydzień. Wtedy będzie już Hammer i może w końcu coś ruszy. A ja wyjazdu przełożyć nie mogę. Luba wyjeżdża do Holandii, więc muszę się pożegnać. ZA TYDZIEŃ NA 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Dobra to pisać kto jedzie bo szczerze się waham. Z tego co rozumiem nie będzie Hammera, Pioe, Grizzyego i Lorda Toma, pogode tez zapowiadają kiepską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 To że pogoda kiepska, to najbardziej żałuję. Bo im więcej błota, tym więcej zabawy. Zachowaj paliwo na przyszły tydzień. Wtedy na pewno będę JA i Hammer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victus Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 CoS Nie ZA BarDzO Nam WyChoDzA Te NaSzE WyCiEcZki !! AlBo JaKaS nic nie wyszło NiE PoZwAlA A;Bo PopRoStu KoMuS SiE NiE ChCe !! KiDy iNdzIeJ SiE UdA na pewno pOzdr 4 AlL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Bo im więcej błota, tym więcej zabawy. No i tym częściej będziesz gleby walił Ja niedawno wróciłem z gór, najeździłem sie jak dziki. Czas na przerwe. Poza tym mam 6 egzamów do zaliczenia we wrześniu, więc soboty raczej przed książkami. Pozdrówko zapaleni bikerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.