Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę bardzo, fotki macie >tutaj<

Szkoda, że nie zauważyłem ze jakość fotek była ustawiona na najniższą, złe nie wyszły ale jak na możliwości tego canonka to żadna rewelacja.

Poza tym nie zapomnę tego szumu opon 10-cio osobowego peletonu. Muzyka dla uszu ;)

Z tego 3/4 szumu pochodziło od opon neo6 :lol:

Pioe liczyłem, że zaliczysz troche więcej gleb :P

Taaa... Gratulacje, bo czasem tempo było naprawdę wysokie ;)

Wszyscy dali radę! Zielonogórzanom też należy się uznanie, bo zrobili ponad 60 km więcej od nas :P

A zdjęcia super! Hammer i GrizLLy wyszli na tym drzewie... hyhy.. :lol:

Pioe jednak troche mi tarły te klocki o tarcze :P pod wpływem temperatury olej rowniez spuch ;) jutro to zrobie i zrobie tez te blaszki w zacisku zeby nie brzeczały, ale to juz jutro, teraz ide na piwo, narara :P

Pioe ja Ciebie normalnie love :P drugi raz jedziemy razem i drugi raz sie wywaliles :D :D

Pioe ja Ciebie normalnie love :D drugi raz jedziemy razem i drugi raz sie wywaliles ;):P

Ale wtedy to było przez Exar-a.

Ale z drugiej strony to moje drugie OTB z Wami na wycieczce :D

HALooo, Halooo... czy mamy już połączenie z Zieloną Górą? :P

Ogólnie wszystko spoko, nawet nie jestem wykonczony, tylko przesłodko zmeczony. Ale mieliśmy problem z powrotem przez te czeresnie- brzuch mnie tak bolał, że ledwo jechałem, ale już mi lepiej, jeli chodzi o dystans to ok 115km

Ja dzisiaj wybrałem się z ZG do Niesulic.Bardzo fajna trasa ale jak wracałem zdązyłem na ostatni prom ;)

0 godz 14 30 wyjechałem z Ochli i jechałem łącznie 2 i pół godziny 53 km.Kapałem się trochę w Niesulicach i zawitałem na obóz żeglarski do kumpli z zeszłego roku.O 18 wyjechałem z Niesulic i ledwo co na 20 zdązyłem na prom.Gdybym nie zdążył to bym musiał jechać przez Sulechów co zbyt ciekawe nie jest ze wzgledu na ruch.

łącznie dzisiaj 130 km bo jeszcze po lesie pogibałem.jestem z siebie dumny :P

tylko czoło sobie troche spaliłem :P

No widzisz, "nocnik" ma jednak jakies inne zalety oprócz kwestii bezpieczeństwa :confused: np daszek :D

P.s - Duchu ile ceni sie teraz za podstawowy kurs żeglarski aby wyrobić patent? Czasem mi odbija na różne kierunki i jak skończe teraz prawko chce się wziąć za patent ;)

Tymże samym, w końcu ilu debili jedzie na obóz żeglarski z rowerem :P A mojego bika od tego czasu można nie poznać ;) A Ty na którym turnusie byłeś ;)

Z tego co pamiętam to na drugim byłem.Pamiętasz może ten namiot co w nocy poszedł po totem? :036:

P.s - Duchu ile ceni sie teraz za podstawowy kurs żeglarski aby wyrobić patent?

AFAIK teraz nie potrzeba żadnych patentów, żeby wypożyczyć żaglówkę - zmieniły się przepisy. Jedynie dla własnego bezpieczeństwa i satysfakcji możesz wyrobić sobie patent ;)

Mam przykrą wiadomość, jeden z nas nie żyje, mój brat odszedł wczoraj około 1430. Nigdy więcej nie pojedzie już z nami na wycieczkę. Nigdy już nie wyprubuje siodła które mu w przeddzień kupiłem, ani nie kupi sobie spd o których tak marzył. Nie składajcie kondolencji, po prostu uczcijcie go minutą milczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...