Duch Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jak nie ma, jak nie ma, są. Bynajmniej ja jestem, tylko mam takie pytanie, nie mialby ktos porzyczyć mostka?? Bo mój regulowany nie daje rady, tak jeszcze coś sie przetoczyć po mieście spoko, ale do lasu już na nim nie wjadę, a sianko na ten miesiąc- zobaczycie w co poszło Już po kumplach dzwoniłem już przeszukują piwnice, ale mi kierownica przybiera pozycje od Tour de France do byka oglądającego niebo :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antichrist Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 POjechałbym z wami bo jestem z ZG ale pewnie gówniarz dla was jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jak sie nie boisz zrobic 140km na biku i sprzęt na chodzie to zapraszamy, np mój brat jezdził z nami po zielonce ale na Dalki już się nie pcha bo ma sztywniaka. Więc jak chcesz możemy się umówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antichrist Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Jak sie nie boisz zrobic 140km na biku i sprzęt na chodzie to zapraszamy, np mój brat jezdził z nami po zielonce ale na Dalki już się nie pcha bo ma sztywniaka. Więc jak chcesz możemy się umówić Żeby robic 140 km musze sie najpierw rozkrecic.Dzisiaj jezdzilem pierwszy dzine na nowym sprzecie więc jak będe gotów to napisze Btw to my się znamy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 I ja sie raczej wynieram.... Dobrze mi zrobi taki maraton na 2 dni przed obrona, przynajmniej tak mi sie wydaje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 To możemy się umówić na codzienne jeżdżenie takie w tygodniu, a na Dalki się nie pchaj na razie - podszlifuj kondychę Nie bierz tego do siebie, ale bez sensu było by gdybyś nie dał rady. Dla każdego z nas jest to masakryczny wysiłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 ja bede jechal na pewno tzn nasza trojka na pewno. czyli jak sie umawiamy 10.00 na fontach czy pozniej ? bo nie wiem jak tam bedzie pasowalo ludziom z zielonej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Na mnie możecie liczyć. Będę na 99,99999 % Wiadomość do wszystkich (NIE)DZIELNYCH BIKERÓW : W niedzielę nowosolanie spotykają się standardowo o 10:00 na fontannach, potem jadą na rondo przed Otyniem, gdzie dołączają do grupki zielonogórzanie, oraz inne miejscowości na 10:30 Duch niestety, ale nie mam zapasowego mostka , zagadaj do Lorda, bo on ma wszystko (nawet na wycieczkach ) Antichrist, daj znać, kiedy będziesz gotów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ja będę raczej na pewno, od dwoch tygodni nie jeździłem prócz trasy do dziewczyny i z powrotem, bedę umierać ale ja to lubię A co do godzin to Pioe jak to spotykamy sie o 10 i na 10.30 na rondo?? przecież tam sie dociera w 5 minut, znowu sie rozleniwie na tym rondzie BTW: co do mostka to mam ale nie dam NIe że nie chcę ale chodzi o to że po jutrze mi sie jego aukcja na allegro kończy i bede musiał go wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Tak. o 10:00, bo wiesz jak to jest. Tam gadu-gadu po drodze gadu-gadu I tak czas jakoś leci A poza tym jestem straszny punktualista Wolę wcześniej, niż za późno I niech ktoś w końcu weźmie APARAT!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 A poza tym jestem straszny punktualista Wolę wcześniej, niż za późno To odwrotnie jak ja Wole później jak wcześniej, jestem z tego gatunku ludzi którzy lepiej działają jak mają nóż na gardle, jak nie ma to stare hasło "pierd**le, nie robie" Czyli ok, bede na 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Pioe aparatu nie skombinuje, ale akumulatory zawsze gdzies sie załatwi... Z tym nie bedzie raczej problemu. Z Duchem juz gadałem na temat mostka, niestety...... przeszukałem kieszenie i .....nie zanalazłem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 I niech ktoś w końcu weźmie APARAT!!!!! Ja rozwiąże ten problem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Załątwiłem jeszcze dwóch kolegów, moją starą ekipę, no to szykuje się nam jak sie nie mylę jakieś 6-7 osób, niezła ekipa, coś czuje będzie za**ście wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Udalo mi sie mam siano, ide po mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Super! Im nas więcej tym lepiej! Ja zabieram 2 bidony, bo może być jutro gorąco Exar, ale taki cyfrowy, nie w komórce - chociaż lepsze to niż nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Pioe a ja zabieram.. jeszcze nie wiem albo beczke 5 litrow albo 3 butelki 1,5 litrowe i nie martw sie o aparat, on ma kanona takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 No to widze sie szykuje nam zajefajny wypadzik lol jutro będe umierać na ból pleców bo kiere zmieniłem na giętą i brak rogów . . . ale jakoś to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Aparat spoko, ale raczej wielko wymiarowy Jak ktoś będzie wieźć to można wziąśc mojego canona a510 jest dużo mniejszy. MI tam balast zbędny, wode wole wozić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Ja jednak nie będę brał plecaka. Wolę, żeby plecy mnie później nie bolały. Co do aparatu, to mam Practicę (jest mniejszy), ale nie mam akumulatorków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 1 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Tak czy siak plecak biore więc jeden canonek więcej mi różnicy nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ale BYŁO ZAJ***CIE !!! Z taką paką, to nawet codziennie mogę jeździć Muszę jedynie wyleczyć stłuczony nadgarstek (aż zśniał ). A z góry św. Anny to już będę chyba sprowadzał rower - ZAWSZE :!: się tam wyglebię Poza tym nie zapomnę tego szumu opon 10-cio osobowego peletonu. Muzyka dla uszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 No było naprawde extra w takim sqadzie to nie mogło być inaczej. Pzdr Kiedy powtórka z rozrywki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 2 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Jak najszybciej było za**cie czekam na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Ja też Wstawiaj Exar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.