Pioe Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Z tymkońcem paletonu to było do mnie? Niieee, to chodzi o mnie Nie wiedzieć czemu zawsze jestem na końcu Z tym jeżdżeniem to spokojnie, żebyś nas nie zajeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Aparat juz w piatek pojedzie z bratem do szkocji, wiec raczej nici ze zdjec..... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Pioe Hammmer Grizzllyy Exar i inni dawajcie w drugiej polowie nastepnego tygodnia zoragnizujemy jakas wieksza wycieczke calodniowa na dalki moze najlepiej bedzie sobota albo niedziela bo miastrz Exar pewnie bedzie jakis egzamin meczyl ja w nastepny weekend chetnie bym sie wybral w wiekszym gronie na caly dzien na dalki. Co Wy wszyscy na to ? piszcze komu pasuje jaki dzien i jakos sie dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 chrissbe moze i Ty sie podłaczysz jak cos..... Ile mozna piastowskie meczyc?? Kawałek jest, owszem, ale ja chetnie bym oddał tatrzanska za kilka zjazdów na dalkach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Na w sumie można by coś skombinować. wziąć kiełbachy, więcej żarcia (i picia ). I pomęczyć te górki all day :wink: Ja byłbym ZA (a nawet przeciw ). Kurdem! A nie masz jakiś dwóch akumulatorków? Bo aparat mam, tylko nie mam baterii do niego A właśnie! chrissbe, jedź z nami, a nie pożałujesz. No bo widzisz, duch raz pojechał i już ucieka do Angli :lol: A poza tym Lord Tom potrzebuje kogoś do kompanii na trasie Zielona - Sól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 No z aparatem lipa.... A akumulatorki to mysle, ze koles pozyczy mi na jeden dzien....tak mysle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Jeżeli mowa o wypadzie nie w tą tylko w następną niedziele, to aparat moge zabrać ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 aparat to poł biedy, nie jest najwazniejszy.... Wazne zeby sporo ludzi było, bo wtedy całkiem inna jazda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Niedługo koniec Sesji, z pewnością chętnych będzie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 wlasnie, nastepny weekend jedziemy na dalki, moze byc nawet i sobota i niedziela mi tam jeden c.h.u.j tak troche nie na temat: Ma ktos ochote zaopatrzyc sie w komplet opon Panaracer Fire XC Pro 2.1 ?? stan bdb- opchne za polowe ceny, opony maja czerwony pasek na boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 NIestety chyba odpadam jeśli chodzi o niedziele Mam tyle propozycji zajęć, wasza wycieczka, prawdopodobnie druga w niedziele z inną ekipą z kolesiami ze sklepu no i trzecia nad wode z kajakiem i po długim namyśle wybieram 3-ke pojeździć zdążymy a ładnej pogody marnować nie zamierzam szerokiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 No i mnie tez jednak nad wode pociagna.... Hammer ma racje pogody troche szkoda, mozna by spedzic całkiem miły dzionek nad jeziorkiem... Wiec raczej w przyszłym tyglu sie spotkamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 no i bardzo dobrze ze w przyszłym tygodniu, to szykujcie sie za tydzien w weekend na wyprawe na dalki w wiekszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 No wiecie co? Chyba się spotkamy nad tą wodą, bo też mnie nie będzie :twisted: Jadę z rodzinką... nad wodę Szkoda mi by było stracić okazję do popływania w taki upał, a z kolei w przyszłym tygodniu może nie będzie tak upalnie :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A ja kolege nakręciłem i byłem gotów jutro w upale zrobić kilka klockow no ale spoko pospie do 12 wieczorem po okolicy sie bujne ;] miłej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefe Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 nie na temat, ale mieszkam w żaganiu... w piątek byłem rowerkiem w zielonej, a dzisiaj w nowej soli... przez 3 dni przejechałem 200 km (jeden z dni to tylko rozgrzeweczka 20 km). i dwie fotki pod tabliczkami z nazwą miejscowości http://www.rowerki2006.za.pl/slides/rowerki_2006-127.html http://www.rowerki2006.za.pl/slides/rowerki_2006-129.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrizLLy Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 no to fajnie ;] ja ostatnio mam lenia w dupie i coś kolana mnie bolą ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 25 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No super - masz dowód Może kiedyś się spotkamy :wink: GTW. Spaliłem się na raczka - nie mogę się ruszać :/ Cholera!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Dawaj brachu z nami na dalki kiedys. Ja z Zielonej 2 razy byłem i wyszło mi prawie 270 km. Wiec jesli lubisz nabijac licznik to polecam. Wiele do ogladania nie ma, ale gorki sa pojezdzic mozna..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Jutro jadę sobie pojeździć w stronę Lubiatowa Mały trening nigdy nie jest zły BTW. Lord Tom, już niedługo, a będziesz nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 ja tez sobie troche trenuje po godzinach.... własnie wrociłem, bo kropic zaczelo..... Mam nadzieje ze w tym tyglu sie wybierzemy na dalki i pogoda sie nie spartoli, co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Ja exar i grizzly jedziemy w niedziele na dalki. Ma ktos ochote sie przyłaczyc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Jeżeli nie nastąpi jakiś kataklizm, to ja na pewno będę :-) Miałem dziś pojeździć, ale ktoś mi zajumał klucze od mojej piwnicy i nie mogę się dobrać do BIKA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 28 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Jutro przed południem jadę do Kożuchowa do komisu poszukać jakiegoś rowerku dla ojca. Ktoś jest chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar Napisano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Brak chętnych na niedzielny wypad ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.