Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Beba - spoko :) Ja mam zaległości w jeździe bo Synuś mi się urodził i też sprinterem nie jestem.

Lord - rany! jak się cieszę że się odezwałeś! Właśnie prze chwilą kąpałem swojego synka i wpadłem na morderczy pomysł :D Jeśli pogoda dopisze :)

Mianowicie:

Termin:

- Przyszła sobota

- Dalkowskie w śniegu!!! :)

Dojazd:

- No może być kiepsko, ale:

* albo pociąg do Bytomia Odrz. i dojazd na bicyklach

* albo samochodami do Kromolina a stamtąd już (hmm.. właściwie to już są Wzgórza :) )

Jeśli samochodami to ja mogę zabrać kogoś (może nawet dwóch, ale musiałbym to przećwiczyć). Jeśli Kosa jechałby swoim to też może kogoś zabrać. Nie wiem jak reszta Braci stoi z autkami - niech się wypowiedzą (Duch, Seber)

Wiecie - Dalkowskie i Annabrzeskie, zima, śnieg - polecam wyobraźni :)

Wiadomo że wielu godzin nie pojeździmy ale tak ze 2h na górkach i kopnym śniegu może być fajne :)

Więc jak? Pogoda do przyszłego tygodnia nie planuje wejść w stany dodatnie a śniegu ma trochę dosypać...

Czekam na opinie i propozycje. Może "Nieznajomi" się podłączą. Zapraszamy.

Siema ekipa.

Odświeżam temat sprzed roku :)

Ma ktoś chęć na wyjazd w tę sobotę?

Pisać ludziska :) Będzie fajna zabawa bo śniegu nie ma masakrycznie dużo - w ubiegłą sobotę jeździłem po Starej Odrze i było git.

To jak? Będą chętni?

• 5 tygodni później...

Gdzieś wcześniej znajdziesz linki do albumów.

Kilka wypadów było i to całkiem za######istych..... Kto pamięta jak Pioe obrócił RST o 180 stopni?? To były czasy.

Trzeba zorganizować spotkanie Panowie i wypić piwko na jednym z pylonów mostu w Stanach (miejscówka wypróbowana już z Panem Kosą kilkakrotnie).

Zastanawiać się jest czas do wiosny...

POZDRO.

• 2 tygodnie później...

Pierwsze "Dalki" w tym roku za nami. Dzięki ProE - było nieźle. Mam nadzieję, że złapałeś "bakcyla".

BTW - "Dalki" zimą są ekstra, ale w wysokim śniegu z całą pewnością nieprzejezdne - Kosa miałeś rację.

Dzisiaj przy śniegu na wysokość opony podjazdy były ciężkie.

Im większe grono tym weselej ;)

Mam nadzieję, że do tego czasu uprzątną połamane drzewa leżące w poprzek dróg. Poza tym, zima sprawiła, że miałem drobne problemy z lokalizacją w terenie - 2-3 razy porąbały mi się drogi :) Ale ProE był wyrozumiały :)

Mam nadzieję, że też mógłbym się do tego większego grona przyłączyć ?? :)

Wiadomo (piwko spija??). Im nas więcej tym lepiej.

Dawno się nie uwaliłem w trasie (błotem oczywiście). Ostatni brudny wyjazd to chyba sierpień z Kosą, wzdłuż Odry od Dąbrowy do mostu w Stanach. Wtedy żeśmy się nie oszczędzali i na koniec piwko w Droszkowie - chyba przed 22.00 było. Stare dobre czasy.

Trochę tęskno za rowerem. Zrobi się cieplej to pojeździmy (jak żonka puści :P).

Pozdro chłopy.

Widzę @Radssonn, że dzisiejszy wspólny wypad nie wypali :) Byłem w Bobrownikach połakomiłem się na wjazd na Bukową Górę ale za dużo błota :) W połowie zrezygnowałem :) W drodze powrotnej poprostu wiatr w twarz :( Masakra. Jeszcze jakiś podwórkowy kundel w nogę mnie dziabnął, ale oddałem mu :)

A co powiesz na jutrzejszy wypad?

Pasowałoby Ci?

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...