Radssonn Napisano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Beba - spoko Ja mam zaległości w jeździe bo Synuś mi się urodził i też sprinterem nie jestem. Lord - rany! jak się cieszę że się odezwałeś! Właśnie prze chwilą kąpałem swojego synka i wpadłem na morderczy pomysł Jeśli pogoda dopisze Mianowicie: Termin: - Przyszła sobota Lokalizacja: - Dalkowskie w śniegu!!! Dojazd: - No może być kiepsko, ale: * albo pociąg do Bytomia Odrz. i dojazd na bicyklach * albo samochodami do Kromolina a stamtąd już (hmm.. właściwie to już są Wzgórza ) Jeśli samochodami to ja mogę zabrać kogoś (może nawet dwóch, ale musiałbym to przećwiczyć). Jeśli Kosa jechałby swoim to też może kogoś zabrać. Nie wiem jak reszta Braci stoi z autkami - niech się wypowiedzą (Duch, Seber) Wiecie - Dalkowskie i Annabrzeskie, zima, śnieg - polecam wyobraźni Wiadomo że wielu godzin nie pojeździmy ale tak ze 2h na górkach i kopnym śniegu może być fajne Więc jak? Pogoda do przyszłego tygodnia nie planuje wejść w stany dodatnie a śniegu ma trochę dosypać... Czekam na opinie i propozycje. Może "Nieznajomi" się podłączą. Zapraszamy. Siema ekipa. Odświeżam temat sprzed roku Ma ktoś chęć na wyjazd w tę sobotę? Pisać ludziska Będzie fajna zabawa bo śniegu nie ma masakrycznie dużo - w ubiegłą sobotę jeździłem po Starej Odrze i było git. To jak? Będą chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malcu88 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Moze ktos wrzucic zdjecia ze wzgórz Dalkowskich? Sa tam jakies fajne trasy w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Gdzieś wcześniej znajdziesz linki do albumów. Kilka wypadów było i to całkiem za######istych..... Kto pamięta jak Pioe obrócił RST o 180 stopni?? To były czasy. Trzeba zorganizować spotkanie Panowie i wypić piwko na jednym z pylonów mostu w Stanach (miejscówka wypróbowana już z Panem Kosą kilkakrotnie). Zastanawiać się jest czas do wiosny... POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 odnośnie wzgórz Dalkowskich słyszałem fajnie tam się jeździ Na wiosne chciałbym się przejechać Może jest ktoś chętny na wycieczkę na przyszły weekend? Jestem z Nowej Soli ale do np Zielonej Góry mogę dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Nadal aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kusząca propozycja, lecz ten weekend mam zajęty - idę z żoną na studniówkę. W tygodniu pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 W tygodniu studiuje. Ale jestem otwarty na wszelkie propozycje odnośnie tygodnia Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Najbliższy tydzień mam wolne - URLOP!!! - i z chęcią gdzieś wybrałbym się (Dalkowskie jak najbardziej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 to super. Dalkowskie hmmm marze żeby w koncu tam pojechać. Piątek Pasowałby Panu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Raczej bez problemu. Tylko nie "panuj" mi tu Stary nie jestem a i na manię wielkości nie cierpię. Może ktoś jeszcze przyłączyłby się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Pierwsze "Dalki" w tym roku za nami. Dzięki ProE - było nieźle. Mam nadzieję, że złapałeś "bakcyla". BTW - "Dalki" zimą są ekstra, ale w wysokim śniegu z całą pewnością nieprzejezdne - Kosa miałeś rację. Dzisiaj przy śniegu na wysokość opony podjazdy były ciężkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Spodobało się i czekam na kolejny wypad A co do podjazdów to było ciężko jak się kręciło w miejscu No i te urokliwe drzewka na środku drogi Ale i tak było super. Dzięki Radssonn za super wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Przyjdzie wiosna, przyjedziemy z Kosą na "rondo" i śmigniemy na dalki w większym gronie. Może nawet Duch się da namówić, cudem będzie Sebek i ekipa w komplecie. Pozdro i szacun za samozaparcie chłopy, podziwiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mam nadzieję, że też mógłbym się do tego większego grona przyłączyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Im większe grono tym weselej Mam nadzieję, że do tego czasu uprzątną połamane drzewa leżące w poprzek dróg. Poza tym, zima sprawiła, że miałem drobne problemy z lokalizacją w terenie - 2-3 razy porąbały mi się drogi Ale ProE był wyrozumiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Dla mnie liczył się fakt samej jazdy w tak świetnym miejscu Tak jak mówiłem wystarczyłby zapas jedzenia i można śmigać cały dzień Przynajmniej poznałbym część szlaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Mam nadzieję, że też mógłbym się do tego większego grona przyłączyć ?? Wiadomo (piwko spija??). Im nas więcej tym lepiej. Dawno się nie uwaliłem w trasie (błotem oczywiście). Ostatni brudny wyjazd to chyba sierpień z Kosą, wzdłuż Odry od Dąbrowy do mostu w Stanach. Wtedy żeśmy się nie oszczędzali i na koniec piwko w Droszkowie - chyba przed 22.00 było. Stare dobre czasy. Trochę tęskno za rowerem. Zrobi się cieplej to pojeździmy (jak żonka puści ). Pozdro chłopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 2 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Piwko po tak męczącej trasie to jak złoto Tylko czekać aż się cieplej zrobi. Niby od piątku ma być już +6st ale z przelotnymi deszczami Zobaczymy jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jest ktoś chętny na sobotni wypad? Wyjazd z Nowej Soli bądź Zielonej Góry Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Gdyby pogoda dopisała (brak deszczu i zdecydowanie mniejszy wiatr niż teraz) to chętnie wybrałbym się na Bobrowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 No to tylko czekać i liczyć na pogodę. A o której by Ci pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Hej! Planuję powrót w rodzime strony we wtorek/środę. Pasowałby komuś jakiś wyjazd w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Widzę @Radssonn, że dzisiejszy wspólny wypad nie wypali Byłem w Bobrownikach połakomiłem się na wjazd na Bukową Górę ale za dużo błota W połowie zrezygnowałem W drodze powrotnej poprostu wiatr w twarz Masakra. Jeszcze jakiś podwórkowy kundel w nogę mnie dziabnął, ale oddałem mu A co powiesz na jutrzejszy wypad? Pasowałoby Ci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProEvolution Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Pobudka Kto chętny na jutrzejszy wypad? Zapowiada się super pogoda Miejsce spotkania Nowa Sól lub Zielona Góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MARECKI85 Napisano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam, jestem tu nowy, kiedy coś organizujecie ? Chętnie wybrałbym się na wyprawkę rowerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.