Pioe Napisano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 I jak tam wycieczki?? Jeździ ktoś?? Bo ja jeszcze otwarcia sezonu nie zrobiłem ;P Maciek, i otwarcia nie będziesz robić, bo Ci pewnie myszy, albo mole rower zeżarły xP Jak będziesz miał ochotę to możemy się wybrać nawet dzisiaj xP Tak na luzie, bez szaleństw, bo jestem po chorobie ^^' W środę nie mogę jbc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Sezon otworzyłem wczoraj bo robiłem bratu w rowerze hamulce i musiałem się przejechać zobaczyć czy działają ;P A tak na poważanie to teraz w pracy mam trochę masakrę i wracam do domu po 18 więc już nic mi się nie chce. Ale jak tylko się trochę uspokoi to chętnie się pisze na jakąś małą przejażdżkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 A w Zielonej nie ma kto jeździć, a samemu do Soli to mi się słabo chce jechać. Chyba podrukuję jakieś wlepki i będę reklamował to forum, żeby się kilka osób znalazło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Ja zrobiłem "rozpoczęcie sezonu" 4 km-ami do Cyklomaniaka na przegląd. W poniedziałek po południu odbieram i jestem gotów na ustawki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzisiaj byłem za Kożuchowem sprawdzić, czy podjadę pod górkę. Okazało się, że nie straciłem formy, a wręcz jest jeszcze lepsza. Oto efekty jeżdżenia w zimie Czekam na przypływ kasy, to wymienię parę części w rowerku i wtedy zacznę śmigać na długie dystanse. Ale jakby ktoś miał ochotę w tygodniu, gdzieś wyskoczyć, to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 W końcu spokojniejsza sobota się trafiła i do tego ładna pogoda więc oficjalnie sezon otwarty. 6,5 km po lesie to już coś. Nawet trochę się zmęczyłem Acha i żeby nie być gołosłownym: http://zapodaj.net/3008e19c81dd.jpg http://zapodaj.net/f784f3e67776.jpg Zamieściłem tylko linki bo coś nie chce mi wyświetlać zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Chyba jednak jesteś gołosłowny, bo linki nie działają! Jutro szykujemy wyjazd. Raczej niedługi, bo jeszcze sił mało w nogach. Są jacyś chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No faktycznie coś z tym linkami jest nie tak. Wieczorem spróbuję jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja już sezon rozpocząłem tj. używam roweru do przemieszczania się po mieście plus 2 wypady do lasu.Czeka mnie regulacja hamulca i przerzutki ale myślę że w sobotę wieczór uderzę na 30-40km po lasach wokół ZG (gdzie dokładnie to się jeszcze zobaczy:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 W tą sobotę wpadam w Wasze piękne rejony pośmigać. Przyjadę pociągiem z Poznania ok. 10.00 rano będę w Zielonej. Ma ktoś ochotę pośmigać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 18 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jak na złość ja w sobotę jadę do Poznania xD Może przyjedziesz w przyszłą sobotę? (za dwa tygodnie) Zebrałoby się ekipę i może i Andrew z NS by do nas dołączył? <zerknięcie na Andrew> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Jadę teraz, bo za tydzień mam urodziny i impra będzie. Musisz jechać do Pozka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Ja chętnie się spotkam w sobotę. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Możemy pośmigać w okolicy Nowej Soli. Stąd jest pociąg prosto do ZG, jakbyście już nie mieli siły wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Gdzie się umawiamy? Ja mam pkp z Poznania 7.40. Ok. 10.00 będę na pkp głównym w Zielonej. Mam nadzieję że kondycyjnie dam radę Nocleg z soboty na niedzielę już załatwiony Nr tel poszedł na priv Andrew Walnij głuchego to oddzwonię. Gadu nie mam i zalatany jestem od teraz aż do wyjazdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Dzis 50 km Trasa: ZG -> Zawada -> Chynow -> Zawada -> Przytok -> Łaz -> ZG Nog nie czuje;p a co do sobty to też uderzam do Poznania akurat (Rozbrat zostaje!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Wszyscy do Pozka Po co tutaj... Przecież tu jest tak płasko Dalej Panowie i Panie - kto jeszcze pośmiga z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ja nie jadę do Pyrlandii na rower tylko do mojej dziewczyny Szkoda, że tak się niedobrze złożyło, bo gdyby nie mój wyjazd, pojechałbym z Wami na 100% bo szykuje się podobno śliczna pogoda Ja wczoraj zrobiłem trasę: Nowa Sól - Zielona Góra - Kożuchów - Nowa Sól Nie wiem ile mi wyszło km bo nie zresetowałem licznika. Ale na koniec w NS walnąłem klasyczne OTB XD Na szczęście nic groźnego, ot po prostu krawężnik był jednak za wysoki, a ja nie zdążyłem podrzucić przedniego koła ^^' A! Weźcie aparat i poróbcie fotki i pochwalcie się wyjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Zgadaliśmy się z Endrjem. Mam nadzieje, że pogoda rzeczywiście dopisze. Cóż - szybkie spanko - do pociągu 7 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 I jak tam przejażdżka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 No więc. W sobotę pojezdziliśmy z Andrewem. Bukowa Góra i ogólnie okolice Nowej soli. Rewelacja. Ja musiałem jeszcze dojechać do niego. Zrobiliśmy około 40km i w sumie w sob nawaliłem 92km Andrew spoko gościu - dzięki za wycieczkę i ustawienie Reby i Eliksirka . Niestety w niedzielę nie mógł pośmigać, bo obowiązki... Zrobiłem niebieski szlak. Prawie cały. Góra Wilkanowska i dalej po obwodzie Zielonej do miejscowości na Z jakoś I wtedy się zgubiłem. Droga się skończyła bo dalej płynęła Odra! Jak to, tu z stronę zachodu?! No tak. Jak się znalazłem, to miałem 2h do pociągu do Poznania, a jeszcze plecak trzeba odebrać Wyskoczyłem na asfalt i zaczęło lać (niedziela 17.00). Troszku zmokłem po drodze ale zdążyłem Niedziela - 93km. W sumie weekend 185km, w tym dużo w głębokim błocku Zielona strasznie mi się spodobała; na pewno jeszcze wrócę. Może będzie okazja innym razem pośmigać w więcej osób. Do zobaczenia Zaraziłem się i planuję za 3 tyg Złotoryję. Jak ktoś chce jechać niech da znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Andrew mi opowiadał co nieco i trochę mi szkoda, ale może kiedy indziej Tymczasem pogoda dopisuje i nie ma z kim pojeździć w NS. Ktoś chętny na popołudniowe rowerowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 185 Wow gratuluje kondychy:) a ma ktos jakies plany na weekend? O ile mi zdrowie pozwoli moze bym wyrzuszyl zrobic te +/-50km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Witam! Mam nadzieję, że w dobrym temacie pytam Chciałbym zapytać miejscowych z Zielonej Góry - jaka panowała pogoda u was przez ostatnie dni i czy zapowiada się na deszcz? W niedzielę wpadam do do Zielonej Góry na wyścig i nie wiem jakie ogumienie dobrać Z góry dzięki za odpowiedzi - i jeśli możecie to napiszcie jaką pogodę będziecie mieli jutro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Witam. Ojciec mi wspominał, że słyszał w radiu o jakimś wyścigu z Westerplatte w okolice Amfiteatru w niedzielę. Wiecie może coś o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaheira Napisano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 witam wszystkich chcialam Was zapytac, jaka trase najlepiej wybrac na wycieczke rowerowa z Nowej Soli do Zielonej Gory? malo jezdze, z kondycja slabo, ale mam nadzieje, ze dam rade. myslalam o wyjechaniu z Soli przez las za szpitalem -> Zelazny Most -> Zakecie -> przez wiadukt nad obwodnica -> do miejscowosci Ługi asfaltem ... i dalej nie wiem ktoredy. na mapie widze, ze mozna w Ługach skrecic w prawo -> do Zatonia, potem od ulicy Jedrzychowskiej wjechac do Zielonej. Polecacie te trase, czy moze jakis fajny inny szlak rowerowy jest? pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.