Radssonn Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Śnieg wg pogody z http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Zobaczymy, bo na razie trudno mi uwierzyć, że w NS ma leżeć śnieg jeszcze przez następny tydzień A może ktoś z NS ma ochotę wybrać się dzisiaj? Za oknem wprost bajecznie i mam zamiar wyjść i pośmigać w śniegu Jakby ktoś był chętny, to niech pisze lub dzwoni na mój telefon 784360999 EDIT: Byłem za szpitalem i powiem Wam szczerze, że zima mnie pokonała... xP 2/3 drogi musiałem prowadzić rower, bo śniegu jest (tak, tak...) za dużo Nie mniej było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ja się zawiodłem bo sklep Rant był zamknięty i nie potrzebnie jechałem w ten śnieg Ale dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 hmmm muszę poważnie przemyśleć propozycję wyprawy rowerowej. Dobrze, że nie chodziło o tą sobotę bo miałem obronę ale już jestem po więc można myśleć o przejażdżkach. Tylko, że ja już chyba miesiąc na rowerze nie siedziałem a w śniegu ani razu tak więc mogę mieć problem No chyba że piwko to już prędzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A ja zaczynam się martwić że, przy takim poziomie śniegu to nie pojeździmy Pioe próbował i jakoś mu nie poszło. A! Właśnie - Pioe odezwij się do mnie. Mam dla Ciebie kpl V'ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Z powodów ode mnie niezależnych (urodziny szwagra ) nie dam rady pojechać w tą sobotę... Radek, a kiedy byś miał czas się spotkać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jestem dostępny od godz. 17:00 w chacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Śniegu faktycznie sporo tym bardziej że dzisiaj przyszło mi odśnieżać garaż i to jeszcze do tego zwykłą łopatą. Namachałem się jak głupi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Podaj mi tylko gdzie, to dzisiaj podejdę Macierk... Nie znasz metody? Zakładasz lemiesz na przednie koło roweru i jazda! Pług jak się patrzy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Poszło na SMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Pioe jeden pług wystarczy więc ja mogę jechać za Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Nigdy więcej w taką zimnicę nie jadę Właśnie wróciłem i po 10km mi palce u rąk odmarzły! nawet 2 pary rękawiczek nie pomogły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Ja chyba jutro spróbuję się przewieźć. Zobaczymy jak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ja chyba jutro spróbuję się przewieźć. Zobaczymy jak będzie A ja wiem jak będzie W pizdu zimno. Ja pojechałem sobie rowerkiem do pracy i wróciłem już z siorką jej samochodem (pracujemy razem). Za zimno na rower mimo powiedzmy odpowiednich ciuchów. Albo to ja jestem "ciepła klucha" Ale dni są coraz dłuższe, troszkę się ociepli, biały badziew się roztopi i będziemy szaleć i bawić się w błotku. Będzie fajno. Ja na razie odpuszczam jakieś zorganizowane akcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja na razie odpuszczam jakieś zorganizowane akcje. Przeciez na piwo mielismy sie zgadac, juz mi lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ja dzisiaj zrobiłem sobie małą rundkę po okolicy. Wyjazd z Otynia--> Nowa Sól i wyjechałem z ulicą głogowską. Przed torami w lewo na Kiełczów, a z kiełczowa w kierunku Odry. O dziwo śnieg w lesie był bardzo dobrze ubity przez ciężarówki. Do rzeki nie udało się dojechać. Niestety z powodu bardzo silnego wiatru miejscami musiałem iść, bo jazda byłaby zbyt ryzykowna. Chce ktoś jutro się przejechać po okolicy NS? Nadal żadnych chętnych? Na zachętę foto przerzutki po dzisiejszej jeździe : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Oj to zdjęcie przerzutki jeszcze bardziej zachęca mnie do nie ruszania się z domu na rower Piwo to co innego ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 1 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzisiaj przejechałem niewiele - 40km. Droga jest już mniej śliska niż wczoraj. Ustał też wicher, więc jeździ się naprawdę przyjemnie. Wyłazić mośki na rower!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 O widzę, że sanki masz ze sobą to ja chętnie na kulig się pisze Ale fotki fajne... może jednak się przełamie i pojadę sobie w sobotę na małą przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Dzisiaj zrobiłem trochę dłuższą traskę : Otyń->Nowa Sól->Stara Wieś(zjazd przy stalowym moście w prawo)-->Nowe Żabno-->Ciepielów---> Wrociszów--->Nowa Sól->Otyń Niestety z Ciepielowa do Wrociszowa szedłem piechotą, bo droga jest totalnie zasypana. Wiele dróg podrzędnych już odmarzło, więc spokojnie można zapuszczać się w mniej uczęszczane miejsca. Maciek - proponuje niedzielę. Prawdopodonie Pioe też wytoczy swoją maszynę, więc pojeździmy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Ktoś chętny na sobotę? Bo niedziela jakoś średnio mi leży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 4 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Zazdroszczę Wam samozaparcia chłopaki Pozdrowienia z Zielonej......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja spróbuje jutro wyciągnąć maszynę i przejechać się kawałek, bo coś czuje że na dłuższe przejażdżki to raczej się teraz nie nadaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 5 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ja jutro jadę zobaczyć jak na gliniankach wygląda pokrywa lodu, o ile jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 I jak tam wycieczki?? Jeździ ktoś?? Bo ja jeszcze otwarcia sezonu nie zrobiłem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.