Radssonn Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 OK. 11 na fontannach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A do pracy to wy nie chodzicie, że o godzinie 11:00 robicie sobie wycieczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Niektórzy nie xP Albo mają nieregularny czas pracy jak ja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No to wszystko jasne, dlatego możecie sobie pozwolić na wycieczki kiedy ja siedzę w pracy Miłej przejażdzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 A urlopów to u Ciebie jeszcze nie wymyślili? Na jutro zapowiada się deszcz Ale pożyjemy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Kurcze... Panowie. Ja będę dopiero o 12:00 wcześniej nie dam rady - potrzebują mojej pomocy w domu. Poczekacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 U mnie będzie kłopot bo muszę wrócić szybciej do NS. Tak więc ja będę na 11:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 to jak wreszcie - ja mogę przyjechać na 11 lub na 12, ale muszę w końcu wiedzieć. Może Pioe dołączy do nas później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Mogę dołączyć później. To w takim razie nie oddalajcie się za daleko, najwyżej Was dogonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Jee... śnieg! ^^ O to mi chodziło. Ubierzcie się Panowie ciepło, ale nie za grubo. Dzisiaj poszalejemy Andrew, trzymaj telefon na wierzchu, jakby mi się udało wyrobić wcześniej, to zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 No i jak tam udała się kulig? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 A udał, udał Śnieg dosypał i było super. Jak zawsze z resztą jeśli jedzie się w sympatycznym gronie. Ja jako "powracający z zaświatów" trochę przesadziłem z ubiorem i było lekko za ciepło ale następnym razem będzie lepiej. Zdjęcie właśnie się ładują, zapraszam do oglądania - http://www.panoramio.com/user/569169 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No faktycznie zdjęcia potwierdzają że kulig się udał Pozdrawiam i mam nadzieję że kiedyś będę miał okazję uczestniczyć w takiej przyjemnej wyprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 A my mamy nadzieję, że wreszcie Cię poznamy Koniecznie na rowerze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Poznamy poznamy na pewno i na rowerze i na piwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Kurna.... dobrze czułem, że ktoś coś o piwie gada.... Jestem za i za jednym i drugim spotkaniem. Gdzie jest kosa?? Że on jeszcze nie wywęszył tematu Kosa!!! o piwie gadają!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam jestem tu nowy Widzę, że jest tu kilka osób z Zielonej Góry Mam nadzieję, że się kiedyś z Wami wybiorę na jakąś jazdę Oczywiście jak potrenuję bo sądzę, że przy Was szans nie mam! Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Beba - spoko Ja mam zaległości w jeździe bo Synuś mi się urodził i też sprinterem nie jestem. Lord - rany! jak się cieszę że się odezwałeś! Właśnie prze chwilą kąpałem swojego synka i wpadłem na morderczy pomysł Jeśli pogoda dopisze Mianowicie: Termin: - Przyszła sobota Lokalizacja: - Dalkowskie w śniegu!!! Dojazd: - No może być kiepsko, ale: * albo pociąg do Bytomia Odrz. i dojazd na bicyklach * albo samochodami do Kromolina a stamtąd już (hmm.. właściwie to już są Wzgórza ) Jeśli samochodami to ja mogę zabrać kogoś (może nawet dwóch, ale musiałbym to przećwiczyć). Jeśli Kosa jechałby swoim to też może kogoś zabrać. Nie wiem jak reszta Braci stoi z autkami - niech się wypowiedzą (Duch, Seber) Wiecie - Dalkowskie i Annabrzeskie, zima, śnieg - polecam wyobraźni Wiadomo że wielu godzin nie pojeździmy ale tak ze 2h na górkach i kopnym śniegu może być fajne Więc jak? Pogoda do przyszłego tygodnia nie planuje wejść w stany dodatnie a śniegu ma trochę dosypać... Czekam na opinie i propozycje. Może "Nieznajomi" się podłączą. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Beba - spoko Ja mam zaległości w jeździe bo Synuś mi się urodził i też sprinterem nie jestem. Lord - rany! jak się cieszę że się odezwałeś! Właśnie prze chwilą kąpałem swojego synka i wpadłem na morderczy pomysł Jeśli pogoda dopisze Mianowicie: Termin: - Przyszła sobota Lokalizacja: - Dalkowskie w śniegu!!! Dojazd: - No może być kiepsko, ale: * albo pociąg do Bytomia Odrz. i dojazd na bicyklach * albo samochodami do Kromolina a stamtąd już (hmm.. właściwie to już są Wzgórza ) Jeśli samochodami to ja mogę zabrać kogoś (może nawet dwóch, ale musiałbym to przećwiczyć). Jeśli Kosa jechałby swoim to też może kogoś zabrać. Nie wiem jak reszta Braci stoi z autkami - niech się wypowiedzą (Duch, Seber) Wiecie - Dalkowskie i Annabrzeskie, zima, śnieg - polecam wyobraźni Wiadomo że wielu godzin nie pojeździmy ale tak ze 2h na górkach i kopnym śniegu może być fajne Więc jak? Pogoda do przyszłego tygodnia nie planuje wejść w stany dodatnie a śniegu ma trochę dosypać... Czekam na opinie i propozycje. Może "Nieznajomi" się podłączą. Zapraszamy. Ej chłopaki.. A może piwa? Siema wszystkim z zaświatów. Radsson a ty już jeździłeś tam zimą? Nie wiem czy fajny będzie śnieg po piasty. od roweru na śniegu wolę narty No ale jak się zgramy to biorę Lorda i nasze rowerki w mojego turbowoza i przyjedziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Radek... Jesteś szalony wiesz? xP Ale jeśli będziesz miał wolne miejsce w aucie, to ja jadę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A tak w kwestii organizacyjnej. O której sobocie mówimy? Bo nie wiem kiedy wolne brać. Jutro czy za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Z tego co wiem, chodzi o sobotę w tym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Sobota za tydzień. Tej nie dam rady bo dopiero kończę przechorowywać przeziębienie. Kosa - miło widzieć na forum! A jeszcze fajniej będzie się spotkać i pośmigać. Fakt że na takim śniegu narty sprawowałyby się dużo lepiej, ale na dwóch kółkach też może będzie fajnie Pożyjemy zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Przede wszystkim zobaczymy, czy za tydzień będziemy mieli jeszcze śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beba12 Napisano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Jestem przekonany, iż będzie śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.