kosa156 Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Potwierdzam. Zabawa była przednia. Kupa śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 no musiala byc krytyczna ze wzgledu na pogode.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 kto chetny na trening? moze na weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam znów po długiej przerwie. Można by w sobotę gdzieś pojeździć... Albo w innny dzień... Jakieś propozycje? Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Witam znów po długiej przerwie. Można by w sobotę gdzieś pojeździć... Albo w innny dzień... Jakieś propozycje? Pozdrowienia Sebek, ale to nie prima aprilis :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Foto z ostatniego tripu z Pioe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Sebek, ale to nie prima aprilis :> Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja już nie jeżdżę.... tylko pije... a to wszystko wina kosy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Lord... Za takie słowa powinienem przyjechać do ZG i dać Ci osobiście kopa! xP Niedługo się widzimy na rowerze. Szykuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Z pretensjami do ducha i sebka.... Przestali jeździć i tylko w zielonej pijak kosa został, co nad odrą tyskie chleje. To co ja mam robić. Słaby charakter mam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Chłopaki! Trochę rozruszam to lubuskie forum, bo nic się nie dzieje. Wpadajcie na wyścig w październiku do Gubina! Już tu pisałem: http://www.forumrowerowe.org/topic/58949-wycig-xc-i-wycig-mtb-o-puchar-burmistrza-gubin/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 A piwo będzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Jak sobie kupisz w pobliskim sklepie Dostajemy od sponsora 60 Powerade'ów i Snickersów czy tam Lionów, więc myślę, że spokojnie dla każdego zawodnika na mecie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Siema. Daaawno mnie tu nie było, ale może czas powrócić do bractwa "spedalonego" Mam ochotę na trochę jazdy, więc może jak ktoś w przyszły weekend ma ochotę pośmigać to niech da znać (ZG i NS). Tylko że muszę odbudować kondycję, więc wyjazd bliski i rekreacyjny Pozdrawiam Szanownych Kolegów z ZG! Stęskniłem się za Wami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Mam pytanie czy ktoś z okolic ZG był kiedyś rowerem w okolicach bunkrów Międzyrzeckich? Na wiosnę, chciałbym się przejechać na weekend i pozwiedzać trochę i chętnie poznałbym opinie jak najlepiej jechać i gdzie można za małe pieniądze przespać się w Międzyrzeczu? Za wszelkie informacje Wielkie Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 W prawdzie obecnie mieszkam w Gorzowie, ale zdecydowanie polecam Ci Międzyrzecki Rejon Umocniony. Tutaj link z najważniejszymi informacjami: http://www.bunkry.pl - pod niektórymi zakładkami masz linki do stron, które mogą cię zainteresować tj. baza noclegowa, kempingi, inne atrakcje, itd. Jeśli będziesz jechał ze Świebodzina masz jeszcze kilka ciekawych miejsc po drodze - polecam choćby Gościkowo (dawniej Paradyż) z ciekawym klasztorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Radssonn, Ty żyjesz?! Dobrze, że dajesz znaki. W 2010 pojeździmy xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Radssonn, Ty żyjesz?! Dobrze, że dajesz znaki. W 2010 pojeździmy xP Żyje! Ale od wiosny prawie nie jeździłem Liczę że w '10 będzie z tym znacznie lepiej Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Może ktoś chciałby się do mnie przyłączyć i pojeździć w tych niesprzyjających warunkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 W przyszłym tygodniu Andrew Zabierzemy ze sobą Radka (jeśli będzie miał czas i ochotę) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 OK Panowie... To jak? Jedziemy coś? Od wtorku mogę wyruszyć. Tylko delikatnie bo jak pisałem - mam spore zaległości na wtorek zapowiadają -5st.C więc na jakieś 1,5h można wyskoczyć. Bez deszczu i wiatru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No jasne, że jedziemy. Pioe - może jutro wybierzemy się na krótki rekonesans po okolicy? Muszę rozruszać stawy i nowy sprzęcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Tak. Jadę, ale dopiero od środy mam jako-taki luz. Więc może w środę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 OK - środa mi pasuje. Może Stara Odra + Przyborów pod Siedlisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Okej, zobaczymy jak się ruszasz i zaplanujemy trasę na "żywca" Rozmawiałem z Andrzejem i wstępnie umówiliśmy się na 11:00 w środę. Więc jak Ci pasuje, to zapraszamy o tej porze na fontannach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.