Lord Tom Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Ja tam pojadę wszędzie... Tylko sie zbierzmy....
Lord Tom Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 Panowie zaraz maj sie zacznie..... Czy ktoś byłby chętny w drugi weekend maja wybrać sie do Karpacza lub Szklarskiej?? Zdałoby się już starać o jakąś metę. Planowałem przeznaczyć na wypad piątek, sobotę i niedzielę, a wyjechać już w czwartek po południu. Studiującym łatwiej, pracujący musieliby sobie załatwić dzień wolny... No chyba ze większość nie może to sie jakoś dogadamy... Piszcie czy jest ktoś chętny, najlepiej jak byłoby min. 4 osoby, wtedy i pojeździć i chlapnąć można... Wcześniej o tym gadaliśmy i było zainteresowanie, dlatego pisze, bo u mnie trzeba załatwiać urlop z lekkim wyprzedzeniem. Co do transportu to jest chyba jakiś szynobus do Jeleniej, trzeba sie tylko bardziej w temat zagłębić. PISAĆ!!!
Duch Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 JA jestem za, jeśli chodzi o noclegi to wg mnie można pomyśleć o kimaniu u gospodarzy, to nie ma co świrować z rezerwacjami, tylko jechać w ciemno, jakby co zawsze jakieś mety mam bez problemu, albo wziąć namiociki i olać problemy mieszkaniowe;) Ja chyba bym tak nawet proponował zrobić
Lord Tom Napisano 20 Kwietnia 2008 Napisano 20 Kwietnia 2008 A co z resztą?? Sebek pozbył się roweru?? Ktoś wie co sie z nim dzieje?? Kontaktował sie ktoś z nim ostatnio?? Swego czasu trochę więcej nas jeździło....
Radssonn Napisano 23 Kwietnia 2008 Napisano 23 Kwietnia 2008 Żałuje że nie dam rady bo z chęcią pojechałbym z Wami, ale mam wesele. Na najbliższy weekend też nie pojeżdżę bo jadę na targi do Poznania :/ Planuję za to odbić sobie na długi weekend majowy i trochę się poruszać.
Lord Tom Napisano 26 Kwietnia 2008 Napisano 26 Kwietnia 2008 Radsson, decyzja zapadła że wyjazd będzie na trzeci weekend miesiąca, tj. 16-18 maja. Może wtedy dasz rade wygospodarować czas i uwolnić sie z chaty... Sebek dał znać, że jeszcze chodzi po tym świecie i też może sie zdecyduje... Pozdro!
Radssonn Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Dzień dobry. Czy tu ktoś żyje, czy też popadaliście w Karkonoszach?
kosa156 Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Jest i Radsson!!! Do wyjazdu nie doszło niestety. Przestaliśmy pisać na forum bo umawiamy się już tylko telefonicznie. I tak tutaj nikt nie zagląda. To jest jakiś dramat. Miasto 130tys, mnóstwo rowerzystów można spotkać a na największym niby forum rowerowym udzielają się 3 osoby. Ja z Lordem tylko do siebie zadzwonimy i już chwilę później dosiadamy nasze rumaki, gdybyśmy się umawiali na forum to tak by nie było. Jak dołącza Duch to też telefon. Mało nas... FAjnie, że sie odezwałeś to może w końcu się spikniemy na jakąś jazdę.
Radssonn Napisano 5 Lipca 2008 Napisano 5 Lipca 2008 Ostatnio z Żoną trochę jeździliśmy. Poznaliśmy Dalkowskie (pociągiem do Rudnej-Gwizdanów) praktycznie w całości. Są tam świetne tereny na których można pośmigać. Dzisiaj byliśmy na trasie NS - Siedlisko - przeprawa łodzią do Bytomia - Pałac w Czernej, Kromolin, Wierzbnica, Małaszowice, NS. Ogólnie ciągle jeździmy... Dokonałem lekkiej modernizacji roweru - częściowa wymiana napędu. Teraz czas na "Żonyrower" Generalnie każda sobota to jakiś wyjazd. Miło że Wy też śmigacie. Myślałem że, praca, dom, etc. Wam nie pozwala. Ale jak widać jest OK Jak wrzucę zdjęcia na Panoramio to dam link Trzymacie się i do miłego zobaczenia Zdjęcia dodane - zapraszam na http://www.panoramio.com/user/569169
Radssonn Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 Witam Panów Wpadłem na pomysł wspólnego "spedałowania się" - nie mylić z "pedaleniem" W poprzednim poście pisałem o trasie jaką przejechaliśmy z moją Antenką, tak więc teraz proponują lekką modernizację tej trasy i pytam czy macie chęć na taki wyjazd. Mapka trasy do ściągnięcia tu link zabroniony/files/145814315/glogow_trasa1.jpg.html. Generalnie jest to trasa w jedną stronę. Otóż: do Rudnej Gwizdanów jedziemy pociągiem: wyjazd z NS o 10:11 (z ZG o 9:43) czas jazdy z NS 1:12h (z ZG 1:40), dojazd na 11:23. Lub też dojedziecie samochodami do NS - jak wolicie. Trasa wiedzie od Rudnej poprzez zbiornik poflotacyjny "Żelazny Most" na teren Wzgórz Dalkowskich od Grodowca ("Uroczysko Obiszów"), przez Jakubów, do Dalkowa a dalej na Zimną Brzeźnicę w kierunku Nowej Soli przez Nowe Miasteczko. Cała trasa wyjdzie w granicach 100-110km. Wariant który jechałem z Anecią nie zawierał Zimnej Brzeźnicy i wyszedł na 90km. jednak warto przelecieć przez Zimną - świetne widoki ze szczytu a później dłuuugie zjazdy do Nowego Miasteczka. Z NS do ZG możecie wrócić PKP - wyjazd o 18:26 lub 20:22 - w zależności o której godzinie wrócimy. Jak się wstrzelimy pomiędzy to skoczymy na browarka Czekam na refleksje
kosa156 Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 Jak się wstrzelimy pomiędzy to skoczymy na browarka smile.gif Chyba na jakiegoś solidnego grzańca Ja jak zwykle nie wiem bo moze do Pozka bede musial jechac :/ A poza tym pracuje do 12, wiec nic nie wyszło zimna. Sam pomysł bardzo fajny. Troche dluga ta trasa. Zdazy sie to zmroku?
Duch Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 Hej wszystko fajnie, z chęcią bym się wybrał, niestety chłopaki wymiękają, marudzą że są zajęci i nie dadzą rady, więc można pojechać we dwóch, lub przełożyć na inny termin
kosa156 Napisano 16 Września 2008 Napisano 16 Września 2008 Kozak sie znalazl a boi sie jezdzic Jak dostane maila od wykladowcy kiedy dopytka a to nie bedzie w sobote ani w niedziele to moze mi sie uda urwac na wyjazd.
Radssonn Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 Duch - możemy jechać we dwójkę. Kosa - byłoby super jakbyś miał jednak wolny ten weekend. W kupie raźniej A co jest z Lordem? Aha. Pogoda - http://new.meteo.pl/index_coamps.php wygląda na to że weekend będzie deszczowy
Radssonn Napisano 20 Września 2008 Napisano 20 Września 2008 Pi x drzwi spotykamy się około 10:15 między NK a Droszkowem. Z NS wyruszamy o 9:00. Bierze ktoś aparat?
Andrew Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 Wrzucam jedyną fotkę z dzisiejszej wycieczki Nowa Sól>Zielona Góra(wzgórza piastowskie + lans:) na deptaku) Pogoda dopisała, było ciepło, choć dość wietrznie. Piękna polska złota jesień. Z Soli jechaliśmy ja i Pioe. W zielonej górze dołączył do nas Lord Tom. Ops, jeszcze jedna fotka Obydwa zdjęcia zostały zrobione tuż przed Marzęcinem.
Lord Tom Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 ???? ???? ???? ???? Kojarzę ładną pogodę.... ale żebym na rower wychodził?? Kurna jakiś zakręt jestem. Myślałem ze na zatoki jeszcze choruję... Musiałem mieć niezłą gorączkę hehehe.... Z drugiej strony dzięki Pioe ze pamiętałeś o mnie i napisałeś eske. Przypomniałeś sobie o kolegach po prawie roku, ale dobre i to.... Może jeszcze Sebek sobie przypomni o nas:D
Andrew Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 Heh, przez tą waszą zamianę na ramy zamotałem się. Oczywiście chodziło o Tomka - Ducha.
kosa156 Napisano 14 Października 2008 Napisano 14 Października 2008 Mam nadzieję, że będzie wkrótce okazja się poznać, to więcej takiej wpadki nie będzie Jak będzie fajna niedziela to pisze się ktoś? P.S. O ile załatwię sobie śrubkę do bloku w bucie Wykręciła się skubana. Póki co jestem uziemniony :/ Najpierw przez kontuzję, teraz przez buta wrrr... Dramat
Andrew Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 Mam nadzieję, że będzie wkrótce okazja się poznać, to więcej takiej wpadki nie będzie Jak będzie fajna niedziela to pisze się ktoś?P.S. O ile załatwię sobie śrubkę do bloku w bucie Wykręciła się skubana. Póki co jestem uziemniony :/ Najpierw przez kontuzję, teraz przez buta wrrr... Dramat a nie lepiej sobota? Ja w niedzielę nie będę mieć zbyt wiele czasu, bo mam pociąg o 19 do wrocka:/
kosa156 Napisano 24 Października 2008 Napisano 24 Października 2008 W sobotę to znowu ja jadę do Pozka Jest ktoś, kto by jeszcze pojeździł? Radsson, Duch, Lord?
kosa156 Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 A Duch ma dzisiaj urodziny!! ) Życzę Duchowi, żebyśmy mieli więcej okazji spotkać sie na rowerku
Andrew Napisano 6 Lutego 2009 Napisano 6 Lutego 2009 Ponieważ zapowiada się ładna pogoda na niedziele - robię zbiórkę na wspólny tour de lubuskie. Przewidywana godzina - 10:00 Przewidywany kierunek - nie określony Zbiórka przy rondzie na wylocie z NS na ZG.
matys85 Napisano 7 Lutego 2009 Napisano 7 Lutego 2009 A może jest ktoś chętny na wypad w Dalkowskie w przyszła sobote lub niedziele?
Pioe Napisano 13 Lutego 2009 Autor Napisano 13 Lutego 2009 Andrew! Gdzie zdjęcia? xP Bosko się jechało ^^
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.