Duch Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Kto chętny na jutro? Pogoda zapowiada się podobna do dzisiejszej, może nawet ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 9 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Jutro mam obiad z rodzicami i nie da rady. Za mało czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 16 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Czy jutro (w niedziele) byłby ktoś chętny na pedałowanko? Dawać znać! A tymczasem ja idę na małe przetarcie. Aha. 24.02 są zawody w Sulechowie. Ja nie startuję bo musze jechać na ostatnią poprawkę do Pozka (mimo, że i tak już uwaliłem semestr :/ ). To... do jutra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Czy mogę się zapytać co się z wami kurewa dzieje? Przerzuciliście się na seriale w TV? nikt już nie chce na rower? Ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 No własnie nie wiem Sebek to nie dawał znaku życia od ostatniej wyprawy na dalki. Pioe mi na gg mryga co jakiś czas i wymyśla filozoficzne opisy.... Reszty nie widać. Może by na dalki jak będzie pogoda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ekhem... Noooo, jaaa chcę... Mam chcicę pojeździć w grupie, bo samemu już mi zbrzydło. To może na sobotę coś ukręcimy? EDIT: po poście Lorda Ta! na Dalki, na Dalki! Jak nie będziecie mięli transportu autem do NS to o 9:43 macie szynobus z ZG. powrotny jest o 16:00 i 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja chętnie to całą trasę Zielona - Sól pokonałbym na rowerze w doborowym towarzystwie kolegów. Tylko jak znam życie, to zadnemu nie bedzie sie chciało. Z Duchem to kilka razy już tak jechałem i to była świetna wycieczka. Kosa jak sie domyślam odpadnie, bo nie bedzie mu sie chciało, a szkoda.... Sebek milczy dalej..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Hmmm.... Jeszcze nigdy nie jechałem szynobusem.... hehehehe Ja tak! Chcę! Bardzo! Dalki!!! Ale... w niedziele. Cholera znowu na kacu bede jechal,urodziny kumpla :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Niedziela... ble... Ale jak wszyscy się zgadamy to OK. Na sobotę może coś bliższego? Bobrowniki, Przytok, etc.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Widzę, że większość jest za sobotą. Ja niestety muszę do Poznania. To przyjemnej jazdy, ja sobie najwyżej w niedziele po naszych wzgórzach pojeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Kosssa Jak jeździć, to wszyscy razem;) Dla mnie może być niedziela A jak reszta? Lord, Duch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Będzie jeżdżenie na kacu... ale co tam, dla towarzystwa to cygan dał się powiesić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ... za jaja Dobra.... Niech będzie niedziela... Kosa zamawiaj pogodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 A na sobotę coś ukręcimy? Znaczy dodatkowo, poza niedzielą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 W niedziele faktycznie ma nie byc pogody. Jedzcie na Dalki. Bedzie jeszcze nie jedna okazja zebysmy razem pojechali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Gorzej niż baba... Kosa.... no załamka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 To co kurczaki robimy? jedziemy jutro na Dalki? Ok więc postanowione, jedziemy w sobotę o 10 z ZG spod Marche na Jędrzychowie wyjeżdża skład LordTom i ja, w NS mamy nadzieję, że dołączy do nas Radsson, wszystkich chętnych zapraszamy. Tylko deszcz może pokrzyżować plany szalonych bikerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Potwierdzam. Spotykamy sie na rondzie w NS około południa. Miło będzie znów Was zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 No to pojechali..... Nareszcie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 15 Marca 2008 Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Pojeździli i wrócili Szczęście że zdrowi i w jednym kawałku, bo co niektórzy mieli małe "przyziemienia" Dziękuje panowie za wspólne rowerowanie, świetną atmosferę i kolejne kilometry po Dalkowskich. Oby częściej Kosa - czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Trzeba bylo tupnąć żeby wszystkich do kupy zebrać ale opłaciło się Świetnie jak zwykle, ale chyba Dalki dla mnie to za szybko chyba były. Padałem ze zmęczenia, tym bardziej ze prosto z pracy pojechałem. A i wyłapałem kleszcza na czachę. W domu wyczaiłem czorta http://kosa156.fotosik.pl/albumy/392991.html fotki foteczki Czekam z niecierpliwością na następny wyjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Szykują się kolejne ciekawe zawody w okolicy. http://rzg.pl/info.php?id=11882 A z Lordem planujemy spróbować sie w podjeździe na Śnieżkę 3.08.2008. Nie sądzę, żebym ja dał radę, ale biorę aparacik i sobie popstrykam fotki Poza tym to jest jedyna możliwość w roku na podjazd rowerem. Trasa biegnie od Karpacza, zahaczając o Czechy. Mam nadzieję, że ktoś by się jeszcze dołączył. Jest jeszcze pomysł, żeby weekend po długim majowym uderzyć do Szklarskiej na weekendzik pojeździć po górkach i sobie chlapnąć w dobrym towarzystwie P.S. Sebek i Piotrek, co z wami? Dajcie jakieś info o sobie i zapraszam na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirant Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Yo, ja wybieram sie na to pieklo przytoku, wyscig odbywa sie w niedziele, a trasa przebiega kilka kilometrow za starym kisielinem:) jest to wyscig, w ktorym rozdawac karty beda kolarki, ale jego spora czesc bedzie odbywac sie na kocich lbach, wiec na goralu nie bedzie tak tragicznie. Blizsze informacje sa tutaj, regulamin i profil trasy: http://cyklomaniak.zgora.pl/wyscigi.html Osobiscie nie bede sie tam wielce scigal, zamierzam walnac te 70 kilosow w 3h30m. Jest to regulaminowy limit czasowy, szybciej i tak nie dam rady (sporo podjazdu, no i zaden ze mnie wymiatacz), a wolniej to lipa by to byla A co do Karpacza to calkiem ciekawe na Sniezke sie wdrapac, sie zobaczy jak sezon sie rozwinie... pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Panowie e dzisiejszym "Metrze" wyczytałem o tej stronce: http://www.mtbbeskidy.pl . Jeśli nie Karpacz to może w Beskidy?? Stronka Ciekawie sie zapowiada, a i pierwsze opisane trasy daja kurna rade?? Co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Chłopaki najpierw wybierzmy sie w Sudety a potem myślmy o czymś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.