Radssonn Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Pogoda dopisała. Zjeździłem nowe tereny i stwierdzam że jeszcze mało wiem o swoich okolicach Dzisiejsza trasa: NS - Kiełcz - Rejów - Królikowice - Miłaków - Buchwald - Zimna Brzeźnica - Żuków - N.Miasteczko - Nieciecz - Lasocin - Nowe Żabno - Rudno - NS. Jak wiadomo - większość po ścieżkach leśnych. Asfalt BE!! Razem 53,5km. Między Królikowicami i Miłakowem jechałem "na czuja". Ścieżka w sumie była, ale jak się okazało jakiś zaborczy rolnik zaorał drogę. 100m piechotą w błocie nie należy do przyjemności. Reszta spoko. Zahaczyłem o Dalki - ale tylko o kawałek drogi do nich prowadzącej Tereny wokół Zimnej Brzeźnicy w końcu przestały być mi znane tylko z mapy.Ciekawy krajobraz, a jakie widoki!! Ho ho! Widać całe Zagłębie Miedziowe. Tereny fajne. Długie wypłaszczone zjazdy pozwalają na długa jazdę bez kręcenia. Dwa fajne zjazdy na których można bujnąć się do około 60km/h. Niestety beztroska ludzka nie zna granic. Wałęsający się pies wielkości niedźwiedzia brunatnego sprawdzał czy jestem smaczny. Skończyło się na złapaniu za udo i śladzie po kle. Skóra i spodnie na szczęście całe - zęby ześliznęły się po śliskim materiale. To tyle relacji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 A pytałeś się czy szczepiony był? Kurczę jak żaluje że musialem do Pozka jechać. Taka pogoda się zrobiła... U W A G A !!! W A ż N Y K O M U N I K A T lORD tOM SIę BAWI APARATEM I NIE CHCE JUZ JEZDZIć. TRZEBA GO WYREGULOWAć!!! Zamiast kupić hampel kupuje sobie ksiazki o fotografii. DRAMAT!!! Trzeba mu ten aparat... khyyymm.... no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jakiś wypad przed Wigilią? W sobotę? To jak ? Ty! Lord! Nie świruj! Żaden aparat nie da Ci tego co mogą Ci dać kółka dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Wszystkieho najlepszego z okazji moich urodzin! Własnie wrocilem z Kawonu. W sobote smigam ale sam, nie umawiam sie. Ale w niedziele chetnie po wzgorzach 100 lat 100 lat niech zyje zyje ja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Kosa - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Zdrowia, szczęścia, pomyślności i wielu fajnych tras przed sobą ! Nie wiem jak będzie z czasem w niedzielę bo to już przed samą Wigilią. Na pewno będę miał sporo prac w domu z żoną, ale może uda się wyrwać kilka godzin. Jak się Antenka zgodzi Myślałem aby pojeździć w piątek i/lub sobotę. Hmm... Wzgórza Kosa piszesz. Dalkowskie ? Pomysł fajny. można by pójść na lekką łatwiznę i dojechać do Głogowa pociągiem a stamtąd śmignąć na Dalkowskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ueeee nieeee Dałkowskie nieee. Piastowskie! W sobotę planuję popedałować z dwie godzinki po pracy, za to w niedzielę gdzieś od 11 do nie wiem której ale pewnie aż się nie ściemni albo zmarznę. P.S. Dzięki za życzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego brachu.... Ja sie zastanowię nad piastowskimi w niedziele. Trochę mnie zmogło i może mnie dopaść grypka na dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 I co jest ktoś chętny na jutrzejsze- raczej jednak niezadługie pośmiganie po wzgórzach? PIASTOWSKICH Jeśli jest ktoś chętny to super. Jutro ok. 11 będę jechał. Lordzie T.? :> Jeśli jednak wymiękacie to... żYCZę wAM CHłOPAKI (+Antenka ) DUżO ZDROWIA SZCZęśCIA I POMYśLNOśCI. JAK NAJEWIęCEJ KM W PRZYSZłYM SEZONIE, I JAK NAJMNIEJ KONTUZJI, PADANIA SPRZęTU, SNAKE'óW I WSZYSTKIEGO CZEGO SOBIE żYCZYCIE W żYCIU OSOBISTYM I ZAWODOWYM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego Chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Chłopaki co sie dzieje? Zadnego znaku zycia? OK. Zrobilo sie cieplo <jupi> jest ktos chetny na niedziele? Sebek i Pioe co z Wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Nieśmiało zapytam o sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Hehe wiedzialem, ze będziesz o to pytał Jeśli chodzi o mnie to ja pracuje do 12 wiec jakiś dalszy wypad u mnie odpada bo o 16 to już tak kapkę ciemno się robi. Jak ktoś chętny pojeździć po ZG (piastowskie) to chętnie. No chyba, że Radsson chciałbyś zobaczyć gdzie my śmigamy Napiszę jedno. Cholernie się stęskniłem za dwoma kółkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 To co jakby co o 13 na amfiteatrze? Nie obiecuję, czy się pojawię, bo mam furę nauki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dla mnie niestety sobota odpada. Wyszło mi coś rodzinnego i niestety nie pojadę do Was (a miałem takie plany już nawet mapki podrukowałem). W niedzielę też się nie ruszę - kolejne sprawy rodzinne. Liczę jednak że, następnym razem uda nam się razem pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 duch. wez pisz na gg albo napisz sms. jakbym nie przeczytal teraz to bym nie wiedzial ze chcesz byc o 13 na amfiteatrze. pozniej by byly niepotrzebne pretensje ze mnie np. nie bylo. ja jutro musze jechac so pracy autem bo mam towar w bagazniku do zawiezienia wiec o 13 na pewno nie bede. jakbys chcial po wzgorzach smigac to daj znac to sie umowimu na 14 czy jakos jakbym dal rade najwczesniej. mam nadzieje ze tomek nr3 tez by dal rade i moze sebek. Ale on na forum juz chyba nie wchodzi. A szkoda. jak m i sie uda jutro wyrobic to bede dzwonil po was. jak nie to uderzam do lasu pod kisielinem na maly trening przed niedziela. Powiedzialem juz narzeczonej ze w niedziele mnie nie ma Tak wiec chlopaki przygotowac rowery i siebie na jazde bo ja nie odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Tomek nr 3 postara sie być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Hej Chłopaki Ja dzisiaj pośmigałem po terenie w trójkącie NS - N.Miasteczko - Kożuchów i... było ostro Po powrocie stwierdziłem że rower będę czyścił pół dnia, więc pojechałem na myjnie. Po 2 min było po sprawie. Błoto na trasach niemiłosierne a jak nie błoto to zajeżdżony śnieg. Zaliczyłem 3 wywrotki a każda bardziej spektakularna od poprzedniej. Wykręciłem 40 km ale warto było. Szkoda że zabrakło towarzyszy do jazdy ale trudno - dobrze że, w ogóle udało mi się wyrwać bo miałem się nie ruszać. Tak więc uważajcie na lód na trasach - nawet nie wiesz kiedy i leżysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Za późno, wszyscy dziś leżeli.. Ja nawet kilka razy. Było za######ioza śmigać po lesie. Tylko kolano mam do wymiany, bo teraz sie zginać nie chce:P Jutro jak Bozia da, jazdy ciąg dalszy. Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Nikt jutro nie pedaluje? Zglaszac sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Wyjrzyj lepiej za okno brachu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Wczoraj bylo nienajgorzej Kilka km zrobilem. Szkoda, że dzisiaj taka nędza. NAstepny wolny weekend dopiero po sesji :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Jak dostane nowe oponki to w sobotę i niedzielę mam zamiar gdzieś śmignąć. Ktoś ewentualnie chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 1 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 NA mnie nie licz. Jadę do Pozka na egzaminy. Trzymajcie kciuki I przyjemnej jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 1 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ja niestety też odpadam, raz że obSesja, dwa że ząb mi rośnie i jestem cały zapuchnięty, na antybiotykach i takie tam, a na rower by się chciało, oj jak bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 2 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja maluje drzewka na działce (serio) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.