Radssonn Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 "Czasem" ? - cóż za skromność... Zadziałała siła wyższa i zbieg okoliczności i wyszło tak że wziąłeś szosówkę. W każdym razie jak przypomnę sobie Ciebie jako przełajowca i wzbijane w powietrze tumany piachu to nie wiem czy płakać czy się śmiać Ale następnym razem jak będziesz chciał śmignąć na "szosie" to za karę dostaniesz kartę członkowską w Turkocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 29 Października 2007 Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Taaaa. Cali i zdrowi. nawet mielibyśmy dobry czas gdyby nie postój w polu na "bułkę". w takie zimno prędkość nam nie spadała poniżej 25/h. Ruiny już wystawione i można oglądać. Wstawiłem wszystkie - gorsze i lepsze ze względu na mojego kolegę z pracy, który pasjonuje się takimi obiektami i również najdzie tam cos dla siebie. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 4 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla naszego Kolarza Ducha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 O! Mamy solenizanta Wszystkiego dobrego, przede wszystkim zdrowia - bez bólu kolan, braku kontuzji, wielu fajnych tras do przejechania (bezawaryjnie ) oraz dużo, dużo szczęścia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Jejku wielkie dzięki panowie, normalnie aż się zawstydziłem,jeszcze raz thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Duch jakbym wiedział to bym osobiście Tobie życzenia złożył - w końcu jechaliśmy dzisiaj kawałek razem Dużo zdrowia!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 9 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 A może by tak w sobotę gdzieś się przelecieć?? Ma być co prawda zimno - 3-5 st.C. ale ponoć bez deszczu (z tym że na innej prognozie podają że ma padać śnieg ). To jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 12 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zero odzewu Ja w każdym razie trochę pojeździłem w sobotę i niedzielę - lekkie sadomaso Wszystko OK, ale stopy strasznie zmarzły. Musze kupić "papcie" takie jak ma Duch. Na kolejny już sezon (wiosna) proponuje wpaść tu (z Dalkowskich nie daleko) Dwór w Czernej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Ja jezdzilem w sobote, szkoda ze nie mialem neta by sie moze cos udalo razem zorganizowac. No nic, ten weekend tez mam wolny wiec jak ktos chetny pojezdzic w przymrozku to ja chyba sie zdecyduje Mam nadzieje tylko ze przyjdzie kurtka od Arnika :/ Jak wygramy z Belgia i awansujemy do ME2008 to nie wiem czy będę w stanie jeździć w niedziele Co do Czernej. Można skoczyć, ale to jak będzie cieplej. Pewnie już nie w tym roku. Opis zamku: "Wejście do dworu jest ograniczone, gdyż jest to własność prywatna. Jednak miła właścicielka chętnie oprowadza po wnętrzu. Przyjezdni z Krakowa, a w szczególności absolwenci jednej z jego uczelni cieszą się specjalnymi względami :-)". No nie wiem jak to skomentować Mi przychodzą tylko sprośne myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Na sobotę zapowiada się fajna pogoda, tzn. bez deszczu i z w miarę czystym niebem. Tylko może być poniżej 0 st.C. Mi to raczej nie będzie przeszkadzać więc jeśli faktycznie pogoda dopisze to ja się piszę na wyjazd A co do Czernej: tak, to już wyjazd na wiosnę. Miło będzie dowiedzieć się cóż to za upodobania uczelniane ma ta Pani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Jestem za wyjazdem, Ani pewnie jak zawsze nie wyciągnę. Co do miejsca i czasu jestem otwarty na propozycje. Jak się człowiek dobrze ubierze to i przy -10,-15 sie jeździ- ale wtedy to godzinka max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Może pojeździć gdzieś w okolicach Przytok - Milsko - Czarna - Zabór? Taka luźna propozycja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 14 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Dawno w lesie nie smigalem ale co tam. Trasa dobra. Chce zobaczyc ten ladny zamek w zaborze bo jakos go zawsze jak tamtedy jade to o nim zapominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 15 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Z tamtych okolic jest niedaleko na Bobrowniki (Bukowa Góra) - zresztą poczytajcie sami http://elgallo.republika.pl/trasy.html - więc można i po lesie pośmigać Chyba że macie chęć pojeździć w okolicach Solnik? (Borów Polski, Cisów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No Chłopaki ! Dajcie znać bo nie wiem co robić... Pogoda wg http://new.meteo.pl/ mówi że ma być do 5 st.C. i jakiś lekki, przelotny deszcz. Ale liczę że go nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ok. Daję znać. Sprawa wygląda następująco. Ja mogę śmigać jutro z chęcią, ale kończę pracę o 12. Więc jakby co to moge pojechać do pracy autem i wziąć rower "na pakę" ze tak powiem i do Was dobić gdziekolwiek byście byli. Chyba, że zaproponujecie coś innego. W sumie czeka mnie tylko ok. 4h jazdy Ciekawe co powiedzą moi klienci jak będę paradował w spodniach Sogestu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja dopiero w niedziele będę wolny i to nie wiem czy na bank :/ Lipa..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Ja nan odwrót. W niedzielę musze robić za szofera i jechać do Wrocka :/ To jak z jutrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Co do mnie nie jestem zmotoryzowany, ale pasuje mi praktycznie każda rozsądna godzina Raddson napisz proszę gdzie i o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 16 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 No to dogadane - konfera na Skype zadziałała (po perturbacjach z poszukiwaniem słuchawek ) Ja jestem w okolicach Kisielina około 10:30 a Kosa jak skończy pracę to zadzwoni i podjedzie w jakieś ustalone telefonicznie miejsce. To do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 18 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2007 Dzięki Panowie za miłą jazdę. Może pogoda nie była rewelacyjna, ale mimo to jeździło się fajnie. Zawsze dobrze jest poznać nowe szlaki w niedalekiej odległości od miejsca zamieszkania. Teren między Kisielinem a Przytokiem zrobił na mnie dobre wrażenie - myślałem że jest "jałowy" a jednak okazało się że jest kilka fajnych ścieżek. Następnym razem skoczymy jeszcze w okolice Bobrownik (Dąbrowa, Czarna, Bobrowniki) - wczoraj z Kosą troszkę tego terenu rozpoznaliśmy i myślę że będzie to temat rozwojowy. Szkoda tylko że Duchowi wypadły sprawy rodzinne i musiał zjechać. Następnym razem będzie lepiej Duch - dzięki za wspólna jazdę. Szczęście, że Kosa dojechał autem z zapakowanym rowerem i jeszcze udało się trochę poruszać (w końcu wiesz jak wygląda pałac w Zaborze ). Następnym razem, ja z chęcią zobaczę pałac w Przytoku Ale to jak będzie już cieplej bo mi Kosa żal Twoich palców W każdym razie - Kosa dzięki za jazdę i fajne rozmowy Pozdrawiam też "Pana" w Nowym Kisielinie (nie Przytoku - co nie Duch )który użyczył nam trochę węża z wodą i dzięki temu nasze rowery odzyskały swój wygląd i dużo lepszy stan napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 19 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 "fajne rozmowy"? Fajnie się jeździło mimo kiepskiej pogody. Wróciłem nawet jeszcze zrobic kilka zdjęć zameczkowi. Ładne tereny ale i tak mi już, że tak powiem, tęskno do naszych starych dobrych wzgórz Dzięki za jazdę! Było przednio. I jedno powiem, co pewnie wszyscy z nas myślą. Z Tobą można "zbaczać"... Ale żeby Twoja wife nie miała podejrzeń chodzi mi o zbaczanie z trasy. Z Tobą ciężko się zgubić ) Respect! Duch, nawet nie wiesz jak mi było Ciebie szkoda jak mijałem Ciebie w Nowym Kisielinie. Jak się męczyłeś na podjeździe w takie zimno, deszcz, a ja w ciepłym aucie, muzyczka i inne takie tam Nie no żarcik taki P.S.Za kurtkę (a raczej jej brak) Arnik ma u mnie minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 20 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No fajne, fajne - tzn. że jadąc można pogadać a nie tylko pedałować Nie wiem co miałeś na myśli, ale mi chodziło o takie rozmowy Duch - liczę na pogodę i jak ona będzie OK to jeszcze w tym roku pojeździsz Wtedy też Kosa będzie miał okazję przetestować swoją nową kurtę (jak ją dostanie przed Mikołajkami ). Mam też nadzieję że uda nam się częściej "zbaczać" i jakieś ciekawe, nowe tereny będziemy zwiedzać. Do następnego razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Kto ma ochotę na wyjazd w sobotę? Nad kierunkiem się zastanowimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja odpadam. Buda. Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.