Lord Tom Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 o 10.00 będziemy na CPN koło ronda przy Modrzycy..... Do zobaczyska!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ma ktos jakis kompaktowy aparat? Potrzebuije zdjecia na fotka peel Aaa taki zarcik. Fajnie by bylo porobic zdjecia z raczej ostatniego wiekszego wyjazdu w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ja niestety nie mam :/ Cholera, pożyczyłem znajomemu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pioe - spox. Będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Oki to kto bierze aparat, bo mi trochę żal brać swojego na rower, a wiem że np Lord ma małego kompakta. Nie zrozumcie mnie źle ale wiadomo wypadki chodzą po ludziach a moje maleństwo do najporęczniejszych i najtańszych nie należy:nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Pytałem właśnie po ludziach kto ma aparacik, bo ja swój mały zostawiłem u dziewczyny w łodzi, a fujika nie wezmę z tych samych powodów co Duch.... Rower mam tańszy od tego aparatu.... Pozostaną nam tylko wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Hehe. Było SUPER! Wielkie dzięki za wspólną jazdę. Pogoda dopisała. Obyło się bez większych gleb, No może sprzęcik niektórym, trochę napsuł humoru, ale to się przecież zdarza. Wyjazd MEGAudany! Szczególne podziękowania i gratulacje należą się naszemu pilotowi Radssonnowi, za kierowanie peletonem i pokazanie wspaniałych tras i miejsc. Respect :wink: Ja... paaaaaadam x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Nom Radsson fajowe traski wynalazł. Jak zawsze po wyjeździe na Dalki straty musiały być, jeszcze oglądałem ten mój kask i postanowione kupuję nowy, tylko skąd te pieniądze brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Taaa traski miodzio były..... Teraz można zapomnieć o asfalcie.... Ubytki w sprzęcie to normalka na takiej trasie, gleb nie było (jako takich), wyjazd super..... Radsson jeszcze raz dzieki za leśne ścieżki.... Czekamy na foty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Panowie! Dziękuję za świetny wyjazd. Miło było Was poznać i pozostaje mieć nadzieję że, co jakiś czas podobne wyjazdy będą sie powtarzać. Miło razem się pedałowało. Pogoda i dobre humory dopisały, trochę tras zwiedziliśmy, kilka w górę, kilka w dół ale zawsze - interesujących. Innymi słowy - doborowa ekipa w fajnym terenie. Kosa - teraz już wiesz "co to Dalki" Wrzuciłem już (dopiero ) zdjęcia na Panoramio. Kto zainteresowany przeglądnięciem niech wskakuje tu - http://www.panoramio.com/user/569169 - zacznijcie przeglądać od strony 2. Jak klikniecie na "Rozmiar oryginalny" to macie, nooo... duże zdjęcia Pozdrówka i czekam na komentarze do zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 15 Października 2007 Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Taaaa.... już wiem co to Dalki... Wczoraj jak przyszedłem do domu to tylko prysznic obiad i wyro. Obudziłem się dzień później jak miałem iść do tyrki Górki rewelacja Jak chłopaki nie mam do porównania poprzednich tras ale te były naprawdę przednie. Już sie biorę za przeglądanie zdjęć P.S. Już dawno nie przeleciałem przez kierownicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dzięki za fotki.... Pierwsza klasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 16 Października 2007 Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wielkie dzięki Radssonn za ekstra zdjęcia no i komentarze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 17 Października 2007 Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Cieszę się że, zdjęcia się podobają. Mnie dopiero dzisiaj rano puściły zakwasy Jeszcze wczoraj ledwo chodziłem. Jak w poniedziałek rano przed pracą zszedłem po rower, to po raz pierwszy mnie odrzuciło jak go zobaczyłem. Takiej awersji do niego to jeszcze nie miałem. Ale na moim liczniku po wyprawie wybiło 87,5 km, więc ciało może się zbuntować (przynajmniej moje ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hehe... wszystkim się podobało. Świetne fotki Radssonn, a komentarze jeszcze fajniejsze "Tlenu!!!" xD Ja w poniedziałek nie czułem zmęczenia. Widać dobry bieg sobie dobrałem w tym singlu x) Ale co muszę przyznać - sen miałem twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 19 Października 2007 Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mnie tez zmoglo strasznie i do pracy rano nie moglem sie dobudzic/ Ale dzien pozniej na rower juz sie palilem uzależnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Panowie w niedziele zapowiadają 12 stopni, może ktoś z zielonej przejedzie sie ze mną i kosą po okolicy. Np po Zatoniu i Studziencu?? Obejrzymy dworki i pałacyki, a może jakieś piwko na zamku w Kożuchowie... Co?? Nigdzie daleko, tylko tak po okolicy. Pisać jak coś, na forum, na gg, na koma obojętnie. Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No panowie. Zglaszac sie! Jakies inne propozycje ewentualnie do rozwazenia. Gdzie dusza pragnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 26 Października 2007 Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Z miłą chęcią Uprzedziliście mnie z tą propozycją Moja żona też wstępnie zgłasza chęć uczestniczenia, więc może jakiś wyjazd koedukacyjny ? Poza tym, jeżeli jechałaby z nami to tempo musiałoby byc troszkę wolniejsze niż ostatnio W kwestii miejsca to jest to ciekawa propozycja. można poszukać (chyba że znacie) jakies ciekawe, warte oglądnięcia miejsca. Z chęcią zobacze coś nowego. Wrzucam tutaj mapę terenu (ZG i okolice) http://myfreefilehosting.com/f/e0587c820b_7.11MB Jeżeli mielibyśmy jechac w teren przez Was proponowany, to proponuje spotkać sie w Barcikowicach. Popatrzcie jeszcze na mapę, na teren koło Przytoku. Jest tam fajna górka i dookoła spora różnica wzniesień a przez teren ten przebiega jakaś "droga". Ale co ustalicie to mi pasuje nawet jak moje "Kochanie" nie pojedzie, to ja jestem chętny. A może Solniki ? (tylko że wtedy chyba musielibyście przyjechać autem...) Jest spoooooro możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Jako, że wycieczka typowo rekreacyjna i z Zielonej wyjedziemy ok 10.00, 10.30 a i Barcikowice po drodze będą, Radsson spodziewaj sie nas tam ok 11.30 - 12.00. Jak będziemy dojeżdżać to zadzwonimy. Bądź READY. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 OK. Ja i żona ruszamy z NS o 10:00, więc powinniśmy zjechać sie w Barcikowicach o podobnej porze. Na PW wyślę Ci mój numer telefonu. Do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Dziękuję za miły spacerek, szkoda że musiałem tak szybko wracać ale przynajmniej powalczyłem trochę z rekordami i w domu byłem w 25min Może nie jest tego za dużo ale tu są zdjęcia http://duchzg.fotosik.pl/albumy/299936.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Duch, Kosa, Lord Tom - dziękujemy wraz z Anetką za miłą przejażdżkę. Jak poprzednio wyjazd w Waszym towarzystwie to sama przyjemność. Duch - dzięki za fotosiki. Zawsze miło jest zrobić dzięki nim powtórkę z rozrywki. Lord, Kosa - mam nadzieje że z Kożuchowa dojechaliście bez problemów. Cieszymy się z tego wyjazdu bo wcześniej nie jeździliśmy z żoną w tamtych rejonach (poza Kożuchowem) i miło zobaczyć "nowości". Tak więc - do następnego razu. (Jak uda mi się doczyścić mojego "dzika" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Taaa cali i zdrowi Dzieki za wypad. Bylo ekstra Tylko Duch... Jeszcze raz na szosówce to...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 28 Października 2007 Udostępnij Napisano 28 Października 2007 A co zazdrościsz szosówki? A tak na serio chyba nie był to aż tak duży problem, w sumie i tak mieliśmy jechać asfaltem, a poza nim czasem ciągnąłem lepiej od Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.