Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe. Było SUPER!

Wielkie dzięki za wspólną jazdę. Pogoda dopisała. Obyło się bez większych gleb, No może sprzęcik niektórym, trochę napsuł humoru, ale to się przecież zdarza. Wyjazd MEGAudany!

Szczególne podziękowania i gratulacje należą się naszemu pilotowi Radssonnowi, za kierowanie peletonem i pokazanie wspaniałych tras i miejsc. Respect :wink:

Ja... paaaaaadam x)

Panowie!

Dziękuję za świetny wyjazd. Miło było Was poznać i pozostaje mieć nadzieję że, co jakiś czas podobne wyjazdy będą sie powtarzać. Miło razem się pedałowało. Pogoda i dobre humory dopisały, trochę tras zwiedziliśmy, kilka w górę, kilka w dół ale zawsze - interesujących.

Innymi słowy - doborowa ekipa w fajnym terenie. Kosa - teraz już wiesz "co to Dalki" :)

Wrzuciłem już (dopiero :D ) zdjęcia na Panoramio. Kto zainteresowany przeglądnięciem niech wskakuje tu - http://www.panoramio.com/user/569169 - zacznijcie przeglądać od strony 2. Jak klikniecie na "Rozmiar oryginalny" to macie, nooo... duże zdjęcia :D

Pozdrówka i czekam na komentarze do zdjęć :)

Taaaa.... już wiem co to Dalki... Wczoraj jak przyszedłem do domu to tylko prysznic obiad i wyro. Obudziłem się dzień później jak miałem iść do tyrki :) Górki rewelacja :) Jak chłopaki nie mam do porównania poprzednich tras ale te były naprawdę przednie.

Już sie biorę za przeglądanie zdjęć :D

P.S. Już dawno nie przeleciałem przez kierownicę :D

Cieszę się że, zdjęcia się podobają.

Mnie dopiero dzisiaj rano puściły zakwasy B) Jeszcze wczoraj ledwo chodziłem. Jak w poniedziałek rano przed pracą zszedłem po rower, to po raz pierwszy mnie odrzuciło jak go zobaczyłem. Takiej awersji do niego to jeszcze nie miałem. Ale na moim liczniku po wyprawie wybiło 87,5 km, więc ciało może się zbuntować (przynajmniej moje :) ).

Panowie w niedziele zapowiadają 12 stopni, może ktoś z zielonej przejedzie sie ze mną i kosą po okolicy. Np po Zatoniu i Studziencu?? Obejrzymy dworki i pałacyki, a może jakieś piwko na zamku w Kożuchowie... Co??

Nigdzie daleko, tylko tak po okolicy. Pisać jak coś, na forum, na gg, na koma obojętnie. Pozdro!!!

Z miłą chęcią :)

Uprzedziliście mnie z tą propozycją :P

Moja żona też wstępnie zgłasza chęć uczestniczenia, więc może jakiś wyjazd koedukacyjny ? Poza tym, jeżeli jechałaby z nami to tempo musiałoby byc troszkę wolniejsze niż ostatnio :)

W kwestii miejsca to jest to ciekawa propozycja. można poszukać (chyba że znacie) jakies ciekawe, warte oglądnięcia miejsca. Z chęcią zobacze coś nowego.

Wrzucam tutaj mapę terenu (ZG i okolice) http://myfreefilehosting.com/f/e0587c820b_7.11MB Jeżeli mielibyśmy jechac w teren przez Was proponowany, to proponuje spotkać sie w Barcikowicach.

Popatrzcie jeszcze na mapę, na teren koło Przytoku. Jest tam fajna górka i dookoła spora różnica wzniesień a przez teren ten przebiega jakaś "droga".

Ale co ustalicie to mi pasuje :) nawet jak moje "Kochanie" nie pojedzie, to ja jestem chętny.

A może Solniki ? :D (tylko że wtedy chyba musielibyście przyjechać autem...)

Jest spoooooro możliwości ;)

Duch, Kosa, Lord Tom - dziękujemy wraz z Anetką za miłą przejażdżkę.

Jak poprzednio wyjazd w Waszym towarzystwie to sama przyjemność.

Duch - dzięki za fotosiki. Zawsze miło jest zrobić dzięki nim powtórkę z rozrywki.

Lord, Kosa - mam nadzieje że z Kożuchowa dojechaliście bez problemów.

Cieszymy się z tego wyjazdu bo wcześniej nie jeździliśmy z żoną w tamtych rejonach (poza Kożuchowem) i miło zobaczyć "nowości".

Tak więc - do następnego razu. (Jak uda mi się doczyścić mojego "dzika" B) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...