Radssonn Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Gdyby ktoś poszukiwał dokładnych map na wycieczkę w teren z regionu od Zielonej Góry w dół do końca Dalkowskich i wszerz od Kożuchowa do Lubięcina to może dać znać. Udostępnię swoje zasoby. Mapy są w skali 1:50000 Wojskowego Instytutu Geograficznego, kolor czarno biały, wysoka rozdzielczość. Zachowują świetną rozdzielczość (przykład: same Dalkowskie na formacie A4 - świetna czytelność). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Ale Duch. Żebyś się tak nie przyzwyczajał do szosy bo Cię jeszcze stracimy A ja mam już 2 tyg przerwy od roweru. Coś mam jednak bardziej z kolanem rozpierdaczone. Nie mam czasu iść do lekarza, ale w poniedziałek się wybiorę. Radssonn poprosze mapki P.S. Witam na forum. P.S.2 Pozdrów żonkę P.S.3 Wszystkiego najlepszego z okazji niedawnych urodzin. <piwo> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kosa: mapki w drodze. Za wszystkie P.S.'y dziękuję A tu macie składnicę mapek całej Polski - http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-mapy/...-skali-1-a.html. Generalnie z nich korzystam (składam interesujące mnie tereny a następnie wycinam te najbardziej interesujące ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 7 Września 2007 Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Spokojna Twoja rozczochrana, właśnie się zastanawiam, co by tu zrobić, żeby na Dalki się wybrać przed wyjazdem do Rumunii, który planuję na weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Dzisiejszy (sobotni) wyjazd na Dalkowskie i Annabrzeskie nie doszedł do skutku z powodu kiepskiej pogody. Jeśli prognozy się sprawdzą to mam zamiar bujnąć się jutro. Może jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Pioe - dzięki za dzisiejszy wyjazd. Miło było poznać. Hej! Reszta ludków z NS - dajcie znać. Może macie żony-mężów i gdzieś razem się wybierzemy? W kupie raźniej (i cieplej ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Mru.... to znaczy było super ^^' Mnie też miło było poznać Cię Fajnie się jeździło wspólnie. Możemy w następną niedzielę ponownie się gdzieś wybrać... Może Zielona Góra do nas zajedzie? ;> Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jedziemy gdzieś jutro? Może Dalki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Hmm... Z Żoną jutro planujemy wyjazd i faktycznie zastanawialiśmy się nad Wzgórzami. Jednak z NS moglibyśmy ruszyć z przyczyn zawodowych najszybciej około 15:00 a to jest za późno. Tak więc Dalkowskie prawdopodobnie przełożymy na przyszły tydzień. Natomiast jutro wybierzemy się na inną trasę: (albo-albo) * - Stara Odra - Siedlisko - B.O. - NS * - NS - N.Miasteczko - Borów - Solniki - Kożuchów - Czasław - NS Macie może Żony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Szczęśliwie prócz Sebhera wszyscy jesteśmy stanu na wpół wolnego , cóż szkoda miałem nadzieję sobie pojeździć, no ale 15 to rzeczywiście zbyt późno na rozpoczęcie wyjazdu, szczególnie że mnie jeszcze czekałby powrót do ZG. Cóż może następnym razem, bo przyszły weekend to jednak nie Rumunia, a Bieszczady, niestety bez roweru Moje kochanie nie da się namówić na góry na rowerze, a tym bardziej ze mną; nie wiem czemu Hehe, a tak dla jaj można by kiedyś urządzić wycieczkę koedukacyjną- z dziewczynami/ żonami, chociaż pewnie nie łatwo było by je namówić, a Lord byłby nie pocieszony. Przynajmniej nie marudziły by tak na nasze jeżdżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 18 Września 2007 Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Daję kolejną propozycję wyjazdu na Dalkowskie Co powiecie na wyjazd w piątek lub sobotę? Zanosi sie na ładną pogodę - http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm A może mały rajd? - NS - Dalkowskie - Zimna Brzeźnica - Bukowica - Góra Zdobywcza - Popęszyce - Borów Polski - Solniki - Cisów - Kożuchów - Studzieniec - Czasław - NS ? Dla zainteresowanych mapy - Solniki - - Dalkowskie - - Zimna Brzeźnica - - Czasław - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 29 Września 2007 Udostępnij Napisano 29 Września 2007 To dzisiaj w niedzielke nic? Zero odezwu? Jak cos to macie mój number. Just call me and i'll be there Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 1 Października 2007 Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Ja się trochę poruszałem - Dalkowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 6 Października 2007 Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Przypominam o jutrzejszych zawodach. Powodzenia chłopaki. Ja nie startuje-buda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 W niedziele, może przy dobrej pogodzie jakieś dalki walniemy, co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Ja już mam weekend i muszę się wreszcie ruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 U mnie tez już weekend Planuję jutro (piątek) gdzieś się wybrać. Jeżeli pogoda pozwoli to i w sobotę oraz niedziele też. Jak ktoś jest chętny to czekam na propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Przy dobrej pogodzie w niedzielę ja jestem za Dalkami. Jakby co to startujemy z Zielonej - auto jak zwykle się zepsuło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 11 Października 2007 Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jakby co to startujemy z Zielonej - auto jak zwykle się zepsuło. Pozdrawiam Moje auto na chodzie Spotkamy sie w Soli Ja walcze z grypa, mam nadzieje ze wygram i wreszcie zobacze co to Dalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Kosa nie wyłamuj sie kurna, jak wszyscy to wszyscy Walniemy cała trase na roweruch, to nie to samo co jazda autem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Na jutro zapowiadają świetna pogodę - bez deszczu, czyste, słoneczne niebo i 10 st. C. Może więc wyjazd jutro z NS o 12:00 :?: Na niedzielę prognozują całkowite zachmurzenie, tyle że bez deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 12 Października 2007 Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja pracuje. Jak juz to niedziela http://www.weatherunderground.com/global/stations/12400.html bedzie jak bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Ja w sobotę tez pracuje... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radssonn Napisano 13 Października 2007 Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Wiec o której godzinie i gdzie w Nowej Soli planujecie punkt zborny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dobra, Panowie. Jutro spotykamy się ok. 10:00 na stacji beznzynowej koło ronda przed Otyniem. Radssonn, my się spotkamy na fontannach, ok 9:30 - 9:45. Stamtąd pojedziemy razem na rondo. Ubierzcie się ciepło i uwaga na kolana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.