Pioe Napisano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ja jadę do Pobierowa nad ludźmi kąpiącymi pieczę sprawować... 3majcie się ludkowie i miłych przejażdżek... POŁAMANIA SZPRYCH! xD Do zobaczenia we wrześniu Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ja bym proponował 10 godz..... 11.00 jest dla tych co chleją alkohol i żrą kiełbasy dziś wieczorem...... Dobra niech będzie 11..... Lenie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 14 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ja bym proponował 10 godz..... 11.00 jest dla tych co chleją alkohol i żrą kiełbasy dziś wieczorem...... Dobra niech będzie 11..... Lenie!!!! masz cos do mnie? O 11 na Mc i tam zdecysujemyu gdzie uderzymy, Lord wpadniesz po mnie? gdzies o 10:45? Mam z gazety lubuskiej wszystko o łagowie to mozemy pozwiedzac jak z przewodnikem Do jutra chopy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ktoś się wybiera w ten weekend do Łagowa na wyścig ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 mnie nie bedzie. jade na zasluzony urlop poza tym rower poszedl do serwisu. amor nie dal rady :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A ja sie wy######ałem w drodze powrotnej do domu po ostatniej wycieczce..... kolano mam spuchnięte, kostkę też i jeszcze uszkodzone stery... Odpadam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirant Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A ja sie wy######ałem w drodze powrotnej do domu po ostatniej wycieczce..... Mówisz o ostatniej niedzieli !?? Ja wyścig tez sobie podaruje, bo tam sie beda... scigac Za to planuje sie pojawic 5 sierpnia w Ochli, w koncu po to zeby trase przejechac. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Oooo nieeee!!! A kto mnie nakreci znowu? Do zobaczyska 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Pozdrowienia z Korfu - zajefajnie gorzysta wyspa. Niestety 2 tygodnie bez rowery tylko z ouzo, piwem, winem, wodka, metaxa i innymi rowerowymi specjalami treningiem nie jest No chyba ze innym Kosa nie martw sie gdyz bede w sierpniu z powrotem to zrobie wam zdjecie. Pozdrowienia z GORACEJ Grecji!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 A ja we wtorek jadę do pracy, do Kopenhagi. Będę miał okazję nieźle przytrenować, bo będę woził ludzi na rikszy rowerowej, więc we wrześniu trochę Was pozjadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A ja we wtorek jadę do pracy, do Kopenhagi. Będę miał okazję nieźle przytrenować, bo będę woził ludzi na rikszy rowerowej, więc we wrześniu trochę Was pozjadam nie pozjadasz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ty sebek nie kozacz tylkok szykuj moc na niedziele. kolejne zawody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jak mam szykować moc, której nie posiadam 3 tygodnie bez roweru to wystarczające usprawiedliwienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam to samo :/ po 3 tygodniach wsiadlem na roewer. Zasapalem sie juz po ok.4km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 I jak panowie ? jutro atak ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Powodzenia Panowie. Wy spedzicie dzien na rowerach ja w objeciach ukochanej. I tak i tak jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aspirant Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Wy spedzicie dzien na rowerach ja w objeciach ukochanej. I tak i tak jest dobrze Ty sie tak nie chwal Ja jutro (w koncu) jadę karnąć się po trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 a ja bede wiedzial czy startuje dopiero jutro rano jak wstane. dzisiaj zapowiada sie ostrzejsze spijanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Ja będę........... ale tym razem zdjęcia robił. Aspirant daj czadu jutro!!! Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Kurde zaczynam miec dosyc rowerow codzienne wyscigi na 50-70km rowerem wazacym ok 80kg z 2 czasem 3 osobami to poprostu masakra zaczyna wszystko doskwierac od miesni, kolan, az po tylek odpazony prawie do krwi. Mimo to musz przyznac ze jest fajnie, codzienny trening po 12-18godzin to cos co ygryski lubia najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Chłopaki czy wy jeszcze jeździcie/żyjecie ????? Widzę tylko nowy wizerunek kosy - fuzzy miś. Proszę o odzew Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Chłopaki czy wy jeszcze jeździcie/żyjecie ????? Widzę tylko nowy wizerunek kosy - fuzzy miś. Proszę o odzew Pozdrawiam Daje odzew. Ja jezdze w miare regularnie. Dzisiaj na meczu wylapalem kontuzje kolana i ledwo zginam ale.. rozreuszam dziada i mam nadzieje ze na dwukolowca wsiade szybko. A tak to kilka razyw tygodniu po 15 km min robie zeby sie nie rozleniwic Ja na rower zawsze zwarty i gotowy. Jak ktos chce posmigac to dawac info A misiu w porzadku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Daje odzew.... Że jeszcze żyje......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Startowal ktos w ta niedziele? Jak wam poszlo? mi poszlo dobrze, zaliczylem dwie poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 4 Września 2007 Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Gratuluję, ja niestety nie startowałem. W niedzielę pierwszy raz wsiadłem na górala i czułem się jakbym jeździł traktorem, dlatego bałem się jechać od razu na wyścig. Cóż muszę przyznać, że szosówka mi się spodobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.