Skocz do zawartości

[Wycieczki] Nowa Sól i Zielona Góra

Pioe

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem wystartowac i było swietnie. nic nie wyszło boli ale da sie zyc :rolleyes:

Dokładnie bedę wiedział który byłem, jak bedą oficjalne wyniki. Jak na pierwszy raz nie było źle. Rower mi sie rozkrecił i zaczał klekotac, ale było swietnie. Szkoda ze wypadki losowe sparawiły, że nie wszyscy ukonczyli, ale z Sebherem dalismy rade....

Jednym słowem Kosa załuj, ze nie byłes............ miałes szanse wygrac bidon :confused:

13 maja kolejny wyscig, na którym prawdopodobnie mnie nie bedzie, chyba ze cos sie zmieni w moich planach.

Pozdro for all!!!!

Było super! Impreza na wysokim poziomie. Przemiła atmosfera i super rywalizacja :)

Kosa, wypadek losowy sprawił, że musiałem się wycofać po 3 okrążeniu (a były 4 ;) ). Bardzo mi szkoda, tym bardziej, że miałem sił jeszcze na 2 okrążenia.

Tuż przed metą, w przerzutkę wkręciła mi się gruba gałąź (gapie zajmowali ścieżkę i musiałem przejechać częściowo lasem) i wygięła mi wózek. Jestem wściekły, zły i wogóle... Chociaż nie powinienem narzekać, bo miałem szczęście przejechać chociaż te 3 okrążenia.

Mimo wszystko cieszę się, że wystartowaliśmy razem, chłopaki. Co by nie gadać, było EXTRA! :)

Szacuneczek dla Sebhera, spisałeś się na medal. Mam nadzieję, że to nie ostatni raz, kiedy spotykamy się na starcie? :)

Pozdrower!

Ja cały czas ale jakos tak wychodzi ze wiecznie sam [dawno mnie na forum nie bylo :P] wczoraj mi rozj.... opone 7atmosfer z tyłu mialem kilka klocków z buta do domu teraz kupie kendy 2.35 ^_^ i moge latać bedzie ciężko ale Grizlly da rade :P

Może by w najbliżyszym czasie zrobić mega wypad gdzies razem jak w sierpniu [Zg i Ns] ? moze ktoś jeszcze sie do nas dołączy ? :)

Ja tam startuje :!!: i już

O 2 mtb Trapez na pl.rec.kolarstwo napisał:

"Jak na razie ja ustalam trasy i po pierwszej edycji, która miała być

lajtowym wstępem, teraz zrobiłem coś, co myślę, że zadowoli większość

ścigantów."

No to będzie się działo :twisted:

Pozdrawiam

ja dojechalem do mety co uwazam za sukces :) nie obylo sie bez crash testu. byla jedna górka stroma i waska i w jednym miejscu byla juz odsypana ziemia i zaliczylem usllizg i glebe na boczek. stracilem licznik :/ ogolnie trasa ciekawa duzo poodjazdow i zjazdow. na 3 okrazeniu mialem kryzys ale sie przelamalem i dojechalem do konca. nie mam pojecia ktore miejsce. moj pierwszy wyscig zaliczony i w miare udany ;)

P.s. A ty Pioe co za problemy zdrowotne miales ze nie mogles pojechac w zawodach z zrobiles wolsztyn? :>

Witam!

Dzisiaj w około godziny 15 jechałem do Niedoradza przez las (drogą która zaczyna się za wioską Zakęcie w stronę Osiedla nad Ochlą). Tam oderwała mi się torebka podsiodłowa:( W środku był telefon NOKIA 6800 i 2zł. Torebka czarna, maxxis. Co ciekawe tuż przed zgubieniem torebki minął mnie zawodowy biker MTB - pamiętam, że miał na sobie niebieską kolarską koszulkę. Niestety, gdy się zorientowałem, że telefonu nie mam przy sobie i szybko zawróciłem - nie znalazłem już ani torebki, ani wspomnianego bikera:((( Jestem niemal pewien, że to on znalazł moją zgubę, bo nikt inny tam się nie kręcił.

Próbowałem dzwonić na swój numer, ale wygląda na to, że szczęśliwy znalazca od razu wyłączył telefon:( Albo telefon sam się wyłączył podczas upadku....

Może wiecie kto z Was jeździ w niebieskiej koszulce? Może mógłbym się jakoś dogadać z tą osobą. Oczywiście przewiduję nagrodę dla znalazcy.

Liczę na pomoc uczciwych bikerów.

Ogólnie niebieski jest doś modnym kolorem- np. Lord i ja jezdzimy w takich koszulkach.

Ja nie byłem na wyścigu ze względów zdrowotnych- od 2 tygodni jestem chory i tylko zmienia się chorubsko. Dzisiaj musiałem się komunikowac z ludzmi na piśmie i na migi bo doszło do tego że straciłem głos.

Następnym razem sie poprawię i będę grzeczny i wystartuję :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...