Lord Tom Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 mam nadzieje ze posmigamy jeszcze... Przy dobrej pogodzie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Dzięki za zdjęcia Pioe Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 27 Marca 2007 Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam. http://lordtom.fotosik.pl/albumy/156818.html Jak tam Panowie, żyjecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Cosik nam posty powycinało :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ano wlasnie. wrzuccie jeszcze raz zdjecia bo chce pokazac komus kolo jakie wyrzezbil Pioe apropos.. Pioe jak sie czujesz? juz lepiej? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Jakieś trzy miesiące postów zjadło. Obwiniam za to komputery :twisted: Pozdrowienia PS Jak tam Pioe - żyjesz????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Proszę: http://pioe.fotosik.pl/albumy/161460.html A ja żyję. Bynajmniej skóra długo będzie odrastała :wink: Najgorsze są plecy - tam tego nie czułem, ale "okazało się", że najbardziej "oberwały" (kolano i ramię to pikuś). Na rower szybko nie wsiądę (mam na razie psychiczną awersję). Bilans: prawy nadgarstek, kostka przy stopie, kolano, biodro, łokieć, ramię i plecy Dobrze, że miałem kask, bo do tego doszłaby jeszcze głowa Roweru na razie nie oglądałem... Szkoda, że wyparowały posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unite Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Pioe znowu się wyłożyłeś.. Szkoda, że tego nie widziałem :030: Zrobiliśmy ognisko, później jakąś godzinę pośmigałem z tomkiem (wjechał czwarty- lf dragstar+ duro triple ) i powrót do głogowa. A że był jeszcze czas to na górków wyszaleć sie na torze motocrossowym :030: www.mybike.jpg.pl Ten na Birii, który się o coś pytał to szefu sigmy sport z Głogowa :wink: Może zauważyłeś, że nie miałem przedniej przerzutki i tylnego hampla :030: nie starczyło pieniędzy po złożeniu sprzęta. Za to kask i okulary na miejscu Daj znać kiedy będziecie się szykować na następny wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Nie grzeja was te ciagłe problemy z forum?? 3 miesiace naszych dyskusji wcieło..... Ech... szkoda gadac, oto foty: http://lordtom.fotosik.pl/albumy/161223.html Chciałem pojezdzic na swieta i lipa. Rozchorowałem sie na maxa. Zwolnienie z pracy do 13.04 i zero roweru do odwołania. Zatoki życ nie daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 cos w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Jestem na tak czekam na propozycje, sorry że się nie odzywałem nie miałem kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Przypominam że 15.04 organizujemy wyścig w wiosce Łaz, pod Żarami , zapraszam !! http://www.zary-mtb.pl/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Przykro mi ludkowie, ale ja nie jadę. Pozdrower i szerokiej drogi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 w tygodniu tak powiedzmy po 17 by ktos sie pisal na jazde czasami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 jeśli tylko robota mi pozwoli to oczywiście ja Dziś na rowerku załatwiłem wszystkie miejskie sprawy. Niestety lapik mi sie partoli i nie zawsze mam dostęp do neta..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ja w tygodniu zajrzę do roweru i zobaczę, co w nim działa. Muszę zajść do garażu po nowe przednie koło. Jak wymienię i wszystko będzie ok, to moglibyśmy zrobić ustawkę w niedzielę. Jak będzie ze mną, napiszę za parę dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 W niedzielę jadę na wyścig także na mnie nie liczcie, teraz jeżdżę cały czas żeby się trochę przygotować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Właśnie btw wyścigu. Czy ktoś oprócz Ducha będzie startował ? Ja odpadam ale rekonesans w sobotę jak będzię już trasa znana to z chęcią bym zrobił no i w niedzielę jak już wcześniej zaznaczyłem mogę "robić za bufet" dla ekipy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja tez trochę pykam do wyścigu. Mam nadzieje, że tym razem uda mi sie wystartować. Sebek nie gadaj głupot, tylko tez startuj. Tu nie chodzi o zajęcie pierwszego miejsca, tylko żeby sie przejechać. Czy oprócz ducha i prawdopodobnie mnie ktoś jeszcze będzie startował od nas?? Ps i czy ktoś wie ile wpisowego jest i gdzie szukać wiadomości o tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 http://cyklomaniak.zgora.pl/wyscigi.html Tu masz całe info. @Sebher nie wymiękaj liczy się zabawa poza tym w Twojej kategorii wiekowej masz większe szanse na przyzwoite miejsce niż Lord, czy ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Tom Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Siemka all. No to widzę że jest nas już trzech na wyścig:D Brawo Sebher, świetnie ze sie zdecydowałeś. Dziś będę już na rowerku krążył wokół ochli od 15, wiec jeśli ktoś będzie w tamtych okolicach, albo ogólnie na wzgórzach to walić na koma. Wszyscy zainteresowani go maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Hejka! No będzie nas 4 (słownie: czterech) :wink: Dzisiaj złożyłem rower i byłem go przetestować. Wszystko działa, tylko nie wiem jak z kondycją. Ja się dzisiaj wybiorę do ZG, więc jak coś to zadzwonię do Lorda. Będę ok. 15:00 przed Amfiteatrem. Pozdrower i do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duch Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja namówiłem jeszcze kuzynka, który namówił jeszcze swego ojca. Więc moja rodzinka startuje w komplecie. Więc na 17 jest planowanych 6osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebher Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Info dla Pioe i nie tylko. Podjadę autem tak więc będziecie mogli jakieś zbędne rzeczy schować w aucie. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioe Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dzięki Sebher, właśnie miałem pisać do Ciebie sms-a To już sprawa plecaka załatwiona. Do zobaczenia na starcie. UYmm... nie wiem czy wogóle jutro ukończę wyścig. Po dzisiejszej jeździe muszę przyznać, że jestem padnięty. Ale co tam... będzie zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.